Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka ze zmarszczkami

ZMARSZCZKI MIMICZNE jak jez zlikwidować???

Polecane posty

Gość gość
Mimiczne od śmiechu są ładne i naturalne te które nas szpecą np lwia zmarcha na czole, robimy sobie na własne życzenie przeżywając załamanie pogody jak śmierć bliskiej osoby. Babby się marszczą jak nienormalne opowiadając o kosmetykach a potem lecą na botoks żeby ukryć wszystko na co zapracowały własną durnotą.

Gość gość
Doradzam skupić sie na czymś innym. Gdzie nie spojrzeć, tam kobieta z jakąś naroślą, odstającym pieprzykiem na twarzy. Odrażające. Zmarszczki przy tym to naprawde pikuś.

Najlepiej skorzystac z usług http://fyoung.pl/ pracują tam sami profsejonalisici. Jestem zadowolona z porad i zabiegów. Profesjonalne podejście sprawiło , ze czułam się bezpiecznie i mogłam poddac sie proponowanym mi zabiegom .Mam jeszcze kilka defektów i napewno niebawem zgłosze sie do gabinetu.

Ja również polecam wcześniej wspomniany krem przeciwzmarszczkowy Richevon. Krem jest lekki, świetnie się wchłania. Bardzo odżywił mi przy okazji skórę. : )

Gość gość
Tak, skupic sie na czyms innym... Własnie najlepiej jest jak sie czl;owiek do nikogo nie porownuje! A kobieta musi o siebie dbac. Nie zawsze trzeba korzystac z zabiegu - po nich twarz wyglada sztucznie no i jak sie raz zrobi to potem trzeba co pol roku powtarzac. Ja jestem zwolenniczka naturalnych metod i na swoja lekko pomarszczoną cerę (mam 46 lat) nakladam richevon :) dla mnie jest wystarczajacy, bo nie dosc ze napina skore to jeszcze ja fajnie nawilza i odzywia :)

Gość gość
No właśnie bielenda mi nie pasuje :( mam za wrazliwa skore i mnie szczypie ;/ a ten richevon to gdzie kupię?

Gość mirandaaax
mimiczne zmarszczki to ciężka sprawa :( trzeba nawilzać się od srodka (woda) i dobrymi kosmetykami.znasz n.p. taką serię yoskine? kirei lifting - http://www.yoskine.com/pl/catalog/line/133/kirei-lifting/ używam kremu pod oczy i maski na noc 2-3 razy w tygodniu, bardzo ładnie nawilza i dzięki temu mimiczne zmarszczki sie wygładzają :) cała seria bazuje na retinolu ktory świetnie dziala na takie problemy.

Gość gość
Richevon przez neta można kupić tylko że na głebokie zmarszczki takie jak np. lwia zmarszczka to lepiej jeszcze od czasu do czssu skoczyć na zabieg :D ja na szczescie az takiego problemu nie mam i richevon daje radę sobie z moją cera :)

Gość gość
No tak, tylko trudno czasem po prostu nie myśleć.. Richevon właśnie zamówiłam, dzięki bardzo dziewczyny! Powiem szczerze że zmarszczki to mały problem,a niektórzy z tego robią tragedie i popadają w paranoję... coś strasznego.

Gość gość
Ja też kupiłam Richevon przez allegro jakiś tydzień temu i spodziewam się że do mnie niedługo dojdzie i coś będę mogła wam o tym opowiedzieć :) :)

Gość gość
To koniecznie daj nam znac bo ja tez sie czaje na richevon ale cena mnie troche odstrasza byc moze jednak jak sie okaze ze fajnie dziala to sprobuje

I jak ten richevon? Dajcie proszę szybko odpowiedź, jestem skłonna zapłacić każdą cenę, zeby tylko pozbyć się moich zmarszczek pod oczami.

Gość Latteyaa
Dla mnie rihevon jest ok może nie jest jak zabieg bo to nie możliwe ale nie szczypie po nim buzia ja dopiero jak zaczelam drugą butelke nakładać to zobaczylam ze rzeczywiscie jest roznica wiec to nie jest tak, że od razu jest szał po tygodniu i masz gładką twarz ;) ;) ale mięciutka jest od razu to fakt

Gość Pusia44
Oj zmarszczki to problem niejednej z nas. Jak sie ich pozbyc? W ktoryms momencie sa juz bardzo widoczne. Wiem, ze jest duzo preparatow i kremow na nie. Widzialam taki https://vigoric.com/pl/bioxelan Ale nie warto na pewno decydowac sie na cos niepewnego. Jaki polecacie?

Gość mikusilska
Moja mama miała niezłe zmarszczki mimiczne, kupiłyśmy jej z siostrą richevon. Jaka była zadowolona jak zaczął działać.

Gość mailnka365
A macie jakieś nowe fajne kosmetyki na zmarszczki do wypróbowania? Słyszałam coś o Buaticu, ale na necie go jeszcze nie ma. Innych sporo, ale wiekszość strasznie sztucznych, ja się zawsze boje o jakieś wysypki po czymś takim, ale może przewrażliwona jestem

Można zapobiegać :) np. mezoterapia igłowa z wykorzystaniem argireliny - substancji wygładzającej zmarszczki ( tu masz więcej na ten temat http://www.jordanonopa.pl/promocje) lub jeśli są już naprawdę głębokie to kwas hialuronowy ( http://www.jordanonopa.pl/opis-zabieg%C3%B3w/kwas-hialuronowy ) Jednak ja osobiście polecam zacząć od łagodnych metod które w dodatku nawilżą cerę :)

Ja chodzę na serię mezoterapii co roku. Robię serię 5 zabiegów. To mój ukochany zabieg! Skóra jest nie do poznania. Mam 35 lat i nie wiem co to zmarszczki :D Przy regularnym stosowaniu działa super. Niedawno odkryłam fajny salon, gdzie mają dużo promocji i tam robiłam serię. Jeśli jesteście z Lublina to polecam LaserDelux https://www.laserdelux.pl/lublin/mezoterapia-iglowa

Gość gość
mikusilska Po jakim czasie ten krem zadziałał?

Gość mikusilska
No wiesz, nie tak od razu, bo o ile dobrze pamiętam to pierwszy efekt po 3 tygodniach zauważyła, a tak już dużo lepiej było po ok 2 miesiącach. Tutaj trzeba o systematycznośc***amiętać, bo inaczej to nic nie zdziałasz, no i nie myśl, że takie głębokie zmarszczki to uda się całkiem usunąć, bo to nawet żaden zabieg nie pomoże, a co dopiero krem.

Gość lillyofthevalley84
widze ze tutaj też dużo osób chwali ten richevon a ja w ogóle nie kojarze tego kosmetyku. Używałam już wielu kremów i one mi nie pomagają i teraz boje sie kupować kolejny który nie działa, ale nie wiem czy sie nie skusze. Ma bardzo dużo dobrych opinii

Gość czerwonamiska
Jest to możliwe naturalnymi sposobami?

Gość gość
oj ciężka sprawa, kupa kasy na kremy idzie, a efekt znikomy. lepiej wypełnić zmarszczki kwasem hialuronowym i miec spokój na dluższy czas. Tu sob ie wygładzalam zmarszczki w Dermed u dr Doroty Żukowskiej. Wspaniały efekt, lepiej wydac więcej ale mieć problem na długo z głowy

Gość Dwudziestosześciolatka
Ja mam 26 lat,nigdy się nie opalałam nawet w dzieciństwie gdyż wiedziałam że to szkodzi.Nie paliłam papierosów i w dalszym ciągu nie palę.Nie pije kawy i alkoholu.Nie brałam narkotyków.Zawsze o siebie dbam używam cały rok kremu z filtrem już od 19 roku życia,to samo krem pod oczy.Jem dużo witamin,słodycza czasem sobie pozwolę,ćwicze,wypijam 3 l dziennie wody przegotowanej czasem mineralną.(Pije tak dużo już od dziecka) i wysypiam się.W dodatku nigdy się nie malowałam i dalej tego nie robie.Przyznam że czasem się stresuje,ale mój stres jest mały.Nigdy też nie marszcze czoła,nie mruże oczu i nie robie głupich min.Ja już tak mam od dziecka.W dodatku przy uśmiechaniu się nie szczerze a uśmiecham się tak delikatnie z zamkniętymi ustami.I dzięki temu nie mam zmarszczek nawet tych mimicznych. Ale nie można mieć wszystkiego za to borykam się jeszcze z trądzikiem zaskórnikowym :(

lillyofthevalley84 - skoro tak dużo osób poleca, to może coś w tym jest, chociaż na pewno nie jest to zabieg, który moim zdaniem jest najskuteczniejszy, ale jak ktoś nie ma pieniędzy, to chyba warto spróbować jednak krem.