Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_i wściekła

Największa GŁUPOTA jaką zrobiliście w swoim życiu???

Polecane posty

Gość nieromantyczna
a ile masz lat? może to nie kwestia solarium, choc chyba sama nie wierze w to co pisze ale lubie raz na 2 tygodnie pojsc sie wygrzac na solarium i nabrac "rumieńca" ;)

Gość Geronimo 57
Princess,jesteś zaborcza i zazdrosna,masz kompleksy ?Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.Mam kumpla którego żona przyprawila mu rogi,wyladowal w psychiatryku i dalej są razem.Nie badż taka radykalna.Bo Tobie też zdarzy się zakręt zyciowy.

Gość princesse
Princess,jesteś zaborcza i zazdrosna,masz kompleksy ?Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.Mam kumpla którego żona przyprawila mu rogi,wyladowal w psychiatryku i dalej są razem.Nie badż taka radykalna.Bo Tobie też zdarzy się zakręt zyciowy. no coz. skoro zdecydowales sie na slub i jak sam mowisz na dobre i na zle to pomimo ze byles jak mowisz na zakrecie zyciowym to nie powinienes zdradzac zony. glupie usprawiedliwianie sie...milosc ci wszystko wybaczy?jak koszasz to nie zdreadzasz. proste.wspolczuje zonie takiego pacana!

Gość Geronimo 57
Księżniczko,nie chce mi się z Tobą gadać,żegnam,nie bede Cię karmił inwektywami jak Pani mnie,widzę ze w Pani dużo pogardy dla ludzi i nienawiści.

Gość princesse
dla takich palantow ktorzy usprawiedliwiaja zdrady tzw zyciowym zakretem nie mama szcunku, to prawda. rowniez zegnam

Gość onkakkakaa
1 zdradziłam męża 2. czatowałam z mężczynami 3 nie potrafie nadal zerwac netowej znjaomosci która trwa ok 3 lat kocham go on ma zone a ja męza

Gość desperatka ze zmarszczkami
princesse 22 lata, a zmarszczki wokoł oczu jak u 30 lataki. i chodzilam an solarium raz na tydzień -raz na dwa tygodnie :( jak wczoraj obejrzałam zdjecia ze studniówki to się załamałam, bo miałam śliczną buźkę, bez skazy, a teraz próbuje ratować się kosmetykami, a efekty sa mierne.

wyznanie najlepszemu kumplowi milosci po dosc duzej ilosci wypitego alkoholu, nie zapomne tego skrepowania na drugi dzien do konca zycia. Dodam ze jestem facetem hetero tak dla scislosci:) na szczescie jakos zapomnielismy o tym ale czasami nadal jest mi glupio jak sobie to przypominam

Gość onkakkakaa
a i dodam ze zdradziłam i niestey zdradzam z innym tez poznanym na czacie ale bardziej kocham tego drugiego zkktrym sie jeszcze nie widziałam szanuje mojego meza i mi go szkoda głupota ciągne dwie zanjomosci na raz te netowa i ta realna ja to dopiero głupia jestem

Gość Geronimo 57
Spadaj.Co m i dajesz otrzymujesz to samo.

desperatka ze zmarszczkami --->>> Polecam zastrzyki z kwasu hialuronowego. Możesz też zainwestować w krem z kolagenem - ale taki specjalny, przypisany u dermatologa.

Gość onkakkakaa
że co?

Gość onkakkakaa
e nie sadz drugego bo sama nie wiesz co ciebie czeka dodam ze ja nie planowałam tego aby to tak wyszło

Gość princesse
Geronimo 57 i kto tu jest pelen nienawisci do innych? jak juz wspomnialam wspolczucia dla zony. i nie odpisuj juz bo i tak z tad ide i nie przeczytam.by

Gość degeneruch wrocil
tz.xxyyxx.ten palantiero tylko bluzgi po czatach wypisuje.

Gość onkakkakaa
xxyyxx jesli jestem gównem to takim samym jak ty bo nic nie jestes lepszy ode mnie

Zmodniczy Aniołek nie chce nic sobie wstrzykiwać w wieku 22 lat, bo to juz byałaby całkowita porażka, a na forum o 'urodzie i zdrowiu' ktos napisał, że jak używa się kremu z kolagenem to wtedy skóra przestaje wytwarzać własny. ja sobie chyba odstrzelę ten durny łeb.

Gość onkakkakaa
a ty jak operujesz takim słownictwem i zachowaniem

Gość onkakkakaa
nie dziwe sie że kazda kobieta cie puszcza kantem

Zwodniczy* sory

Gość onkakkakaa
nie znasz mnie wiec nie wiesz czy na to zasługuje

Gość niedostepna tymczasowo
xxyyxx a kim ty jestes zeby oceniac? czemu przyczepiles sie akurat do niej? nie ona jedna zakochala sie w facecie z czatu, nie ona jedna zdradzila, wejdz na topik "do czego byscie sie nigdzy nikomu nie przyznalay" to dostaniesz chyba zawalu !! hahaha tam dopiero sa wyznania!!

Kiedyś jak byłem mega pijany prawie przespałem się z grubą babą :o:o Na szczęście mi nie stanął :classic_cool:

Gość onkakkakaa
xxyyxxx wiem ze kompleksy z ciebie wychodzą ale to nie moj problem kim ty jestes żeby kogokolwiek oceniac