Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj gryzę i kopię

jak mnie wkurzył!!

Polecane posty

Gość z mojego punktu widzenia
ankietka - bo facet to rzeka w ciaglym biegu, nieposkromiony ped ku wolnosci, zew przestrzeni ;) a w takim zadymionym barze przestrzeni miedzyposladkowej pewnie troche jest :)

Gość a wiecie co mi sie najbardziej
podoba w tego typu tematach ? Na początku zawsze jest wściekłośc/żal/ból/smutek/po prostu problem z jakąś sprawą a jak ludzie zaczynają pisac , doradzac otwierac oczy na niektóre sprawy to nagle się okazuje że tak naprawdę to nie jest żaden problem , ot taka tam pierdołka :)taka tam drobna sprzeczka/małe nieporozumionko/złe odczytanie myśli / czynów drugiej osoby bo to tak naprawdę jest świetny facet/ kobieta , praktycznie bez wad a my wszyscy jesteśmy żli/głupi/zazdrośni :classic_cool:

Gość o zgrozo...
:D:D:D 10/10

Gość ankietka ....
A jak! Ideał wyśmiewany przez zgorzknialców ....

Gość ankietka ....
A tytuł i nick ... to tylko dla zmyłki ... :D i w ogóle o co Wam wszystkim chodzi? :D Po co piszecie? Idz autorko pogłaszcz go po główce... no chyba, że jest na kawie z kolegą ... :D

i teraz szanowni pańtswo powinien nastąpic foch stulecia - obrażam się na was bo bluzgacie na mojego idelanego narzeczonego !!!!!!!!!!!

Gość ankietka ....
A kawa z kolegą jest sporo ważniejsza, niż odebranie obrączek ... no przecież! :D

Gość coś jest na rzeczy
no właśnie mówi się nei słowa lecz czyny...ciekawe, mój facet spędzał ze mną całe dnie, wszystkie weekendy, świeta, wyjazdy, szybko poznał ze swoimi kumplami, rodziną....ale do ślubu się nie palił a Twój trzyma Cię w domu, nigdzie z Tobą nie bywa ale juz kupuje obrączki.... kto zrozumie facetów ?! chyba za cieńka jestem w uszach

Gość ankietka ....
a wiecie co mi sie najbardziej - a nie nastąpił już? :D Mnie się wydaje, że już po wszystkim ... :D

Gość z mojego punktu widzenia
ile dup tyle dusz - nigdy nie zgadniesz co siedzi w danych posladkach - zwlaszcza po wizycie w meliniarskim zadymionym barze

Gość coś jest na rzeczy
już wiem, eureka !!!!!! Twój facet pragnie dziecka.....to dlatego szybki ślub i nie zabiera Cię nigdzie, chce byś przyzwycziła się do siedzenia z małym w domu !!!!!!!

Gość dzisiaj gryzę i kopię
a właśnie, że focha nie będzie. bo mnie rozbawiliscie :)

ankietka - upppps , nie zauważyłam , już po ptokach to se podoradzałyśmy :classic_cool:

Gość coś jest na rzeczy
albo nadal nic nie wiem o facetach

Gość coś jest na rzeczy
przydałby się KOMICZNE, on jest ekspertem od wszystkiego a zwłaszcza spraw damsko-męskich, aż dziw że się nie wypowiada w temacie

Gość ankietka ....
Tak z miłości olewa Cię ... Jakie to oczywiste! ja to taka jestem nierozważna ... czy coś ... :D

Gość normalny facet....
wszystko haha hihi ale tak na poważnie nie odpowiedzialas na moje pytanie. Spędzacie czas tylko w domu? jakis basen, lodowisko, kino, chocby głupie zakupy czy wizyta u babci na imieniny? żeby potem nie było płaczu: on nie chche isc ze mną na szkołe rodzenia bo jest zmeczony, ja musze samam robic zakupy, w przedszkolu dziecka nie był ani raz.... życie przed Wami ludzie!!!!!!!!!

Gość pepea
Mi sie wydaje ze twoj facet zobaczyl ze jestes slaba, nie domagasz sie stanowczo swojego i ze zawsze jest tak jak chce twoj facet....raczej to ty jestes idealem dla niego.......siedzisz ciagle w 4 scianach a facet sie zabawia po barach. Idealny material na zone ktora nie ma nic do gadania, a te kanapeczki itp. to chyba dla uspokojenia sumienia i kupywania cie taniocha!!!!! Tak mysle ze po slubie bedziesz typowa kura domowa, dzieci, dom obiadki dla meza i tyle.....wspolczuje bo chyba jestes przypadkiem zaslepionej milosci,widzisz tylko to co chcesz zobaczyc

Gość ankietka ....
normalny facet.... - nie chodzą - bo jest zmęczony! nie słyszałeś? Odpoczywa w mordowniach ... :D

Gość pepea
jezeli chodzi o te mordownie to jego sprawa , kazdy spedza czas jak lubi tylko dlaczego do licha ten koles nie chce nigdzie wychodzic z przyszla zona? to mnie dziwi

Gość ankietka ....
pepea - dokładnie ... ślepsza od ślepych ... :D

Gość normalny facet....
ankietka .... zycie to go dopiero po slubie zmeczy, chyba ze autorka wszystko dzielna matka polka wezmie na swoje barki, to juz teraz Ci dziewczyno współczuje:/ ciekawa jestem Waszych świąt, wakacji, nic nie piszesz czyzby osobno?

Gość pepea
a po slubie stanie sie jasnosc!!!!!!!!!!!! i przykra rzeczywistosc

Gość ankietka ....
normalny facet.... - a jak! Wystarczy, że czasem zrobi kanapkę ... i to dowód miłości! A fakty i czyny nieważne .... :D

Gość pepea
zeby to jeszcze byla jakas zapiekana kaczka z kartofelkami plus dobre winko i na koniec deser a tu KANAPKA prawdziwy i niepodwazalny dowod milosci na cale zycie hehe

Gość normalny facet....
pepea co za duzo to niezdrowo ;)

Gość z dystansem
Luuudzie co Wy wypisujecie ??? Normalnie najlepszy psycholog w Polsce by przy Was wymiękł- zdolność analizy nieprawdopodobna.... Do "dzisiaj gryzę i kopię" przeszkadza Ci to że nie wychodzicie- rozumiem- pogadaj z nim- nie, że boli, krzywdzi tylko po prostu- dlaczego nie możecie gdzieś wyjść, albo zarezerwuj Wam stolik w restauracji i nic nie mówiąc zabierz go na "kolację niespodziankę", a ludzi miej w d.... DO ANKIETKI odnoszę nieodparte wrażenie, że na początku bardzo chciałaś się pochwalić swoimi romansami... żałosne ..... pozdrowionka dla wszystkich a dla Ciebie "dzisiaj...." cierpliwości ... udanego weselicha i duuuużo miłości, bo ona jest w tym wszystkim najważniejsza czyż nie..???

Gość ankietka ....
z dystansem - kimkolwiek jesteś ... Mniemam, że jesteś z tej samej serii samookłamujących się.. Facet, który rzekomo zakochany i przygotowujący się do ślubu ... ma być w ramach miłości zmuszany do przebywania z przyszłą żoną w miejscu publicznym? No jakże cudowny pomysł! Nie ma to jak przymus ... I jaki logiczny! On nie bierze pod uwagę jej.... ona niech nie bierze pod uwagę jego ... Jakie to romantyczne! No masakra! :D Co do tego, że ma mieć nas w dupie.. Nie widzisz, że ma? :D Ona chciała tu zupełnie co innego usłyszeć ... a prawda w ogóle jej nie interesuje ... Co do psychologa ... To fakt może najsłynniejsza nie jestem... :D ...