Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Myślicie,że związek z 18 lat starszym facetem ma szansę? Proszę odp

Polecane posty

Gość kciukiem a mozesz mi napisac
Halo Halo Halo!;) Dzień Dobry kciukiem;) Jak sprawy sie mają?:)

20:01 [zgłoś do usunięcia] kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl bardzo mi przykro, ze ci nie wyszlo. ty akurat trafilas na niedojrzalego. wszyscy mi tu wmawiaja, ze w takich wiazkach to facet jest albo pedoflem albo jest niedojrzaly. u mnie jest inaczej i juz. i(...) a zamieszkaalm z nim jak mialam 16lat. Jest zarówno niedojrzały, jak i pedofilem? Sądząc po poprzednim zadniu - tak właśnie. poza tym nasz zwiazek nie polega tylko na seksie dziewictwo pozno stracilam. mysmy nadrabiali rozmowa Późno? O ile pamietam, masz mniej niż 24 lata. A zatem, jeśli już straciłaś dziewictwo, to nie późno... Widzę, że tak sobie będziemy polemizować. Przez następne kilka lat. Później... ja zdania nie zmienię, ale Ty - może...

jestem, jestem:):) energiczna ,,Jest zarówno niedojrzały, jak i pedofilem? Sądząc po poprzednim zadniu - tak właśnie.'' nie o to mi chodzilo i dobrze o tym wiesz:) a w tych czasach wiekszosc dziewczyn traci wianek ok 18, ze mna tez tak bylo:) i ja rowniez zdania nie zmienie:)

no wlanie. pisalam, ze w okolicach 18tki traci sie wianek, ze mna tez tak bylo:) dla mnie okolice 18 tki to i 19 lat i 16 wiec o co c chodzi?:)

tego nie wiem. to napisze inaczej . teraz wianek traci sie glownie w przedziale 16-19 lat. przynajmniej w moim otoczeniu:)

Gość strrraszna panikara
Co za durne tematy i durne dylematy. Wszystko co sprawia że czujemy sie szczęśliwi MA SENS. Jestem w odwrotnej sytuacji, mam prawie 40 i 10 lat młodszego faceta, jak najbardziej to ma sens bo czuję sie szczęśćliwa. Oduczcie się zamartiwiać co będzie za ileś tam lat. jak facet sie zestarzeje to go wymienisz na mlodszego - jesteś szczęśliwa TERAZ to sie ciesz!

no moze nie wszystko cpun jak sie nawali, to tez jest szczesliwy;)\\ ale ogolnie masz racje:)

Jest tu ktoo?:) Ja wlasnie wrocilam od chirurga ,bo mam złamany nosek buuuu:(

ja jestem, dopiero teraz, mialam porzadki swiateczne:) kciukiem a mozesz mi napisac ?? jestes??

Gość poziomka...
czesc Kciukiem :) a jak poznalas w ogole swojego faceta ? jak to sie stalo ze zwrociliscie na siebie uwage? bo chyba nie pisalas... chyba ze ja przeoczylam ;)

nie pisalam:) znalam go wczesniej, z widzenia, mieszkamy w miasteczku. on mnie nie kojarzyl, bo nie, nie zwraacal uwagi na malolaty. poza tym nikogo nie znal, mial ze 3 kumpli tylko . ale to inna sprawa. on mial/ma manie na rowery/rolki. a na ,,miasto\'\' wychodzil gora 5 razy w mc. staralam mu sie ,,wpasc \'\' pod rower/rolki, udalo mi sie , ale mnie ominal , usmichnal i nic. wychaczylam go w kooonnncccuu na gg:) kilka razy musialam nr gg zmieniac (w katalogu nie mialam wieku ani imienia, tylko nick plus nazwe naszego miasteczka) i sie zaczelo... :D to tak ogolnie napisane:) bylo wiecej moich wyrywek do niego lub na niego. roznych innych ....🌼

jedna anegdotka mi też przychodzi do głowy, z niej sie śmieją się do dziś jego brat i mama. on najbardziej. ja zresztą też, choć wtedy byłam przerażona mam zajebiste wspomnienia. teraz mnie tak wzięło, po 2pivkach jestem i slucham naszych piosenek:)

Gość poziomka...
no, to widze niezle sie nastaralas :) najwazniejsze ze sie udalo :) u mnie bylo troche inaczej bo to on zabiegal.. tzn na poczatku nikt nie zabiegal.. poznalam go w sklepie, jak wychodzilam z rekoma pelnymi jakis rzeczy a on wlazl szybko, i mnie drzwiami stuknał.. wszytsko mi wylecialo, wiec sie zaczelam drzec na niego. ale wiesz-czulam sie po prostu jak jakas malolata przy nim.. taka gowniara, zreszta on chyba tak na mnie wtedy patrzyl. bo chyba nawet nazwal mnie 'dzieckiem'. mialam wtedy 15 lat, wygladalam w sumie na mniej bo bylam ubrana w jakies dresy, bluze.. jeszcze prosto z boiska , gdzie gralam z kolegami w pilke -wiec mozesz sobiew wyobrazic jak wygladalam:) on byl dla mnie przez pol roku tylko i wylacznie kretynem ;) (teraz tez jest ale to szczegol). ale strasznie czesto zaczelam go spotykac przypadkiem. i kiedys jakos tak wyszlo ze jechalismy autobusem razem -to juz ponad pol roku po zdarzeniu, wtedy po raz pierwszy pogadalismy.. juz nie bylam wtedy dziewczynka w czapce z daszkiem i dresach;) fajnie mi sie z nim gadalo ale wtedy spotykalam sie z kolega z klasy..nawet mi nie w glowie bylo, ze moglabym sie w nim zakochac.. on sie zaczal starac, zdobyl moj nr tel i tak sie zaczelo;) przeniosl sie do mojej szkoly na zastepstwo (jestl nauczycielem ale w podstawowce tyle ze pan z w-f co uczyl chlopakow zlamal noge wiec przychodzil na pare godzin zamiast jego)-i w ten sposob widywalam go coraz coraz czesciej... ale tak na marginesie to najfajniejszy jest chyba ten okres jak wszytsko sie zaczyna.. z tego okresu ma sie chyba mase wspomnien :)

Aj chyba nigdy nie trafie na Was ! Dziewczyny gdzie sie podziewacie?;) Pozdrówki!

Gość poziomka...
ciekawa jestem co w ogole stalo sie z autorka.. zadala pytanie i zwiala;D

;)

Mam taki sam problem...:( ale wydaje mi sie,że jest spora szansa. Bynajmniej dla mnie wiek nie gra roli. Pytanie tylko czy ten facet chce coś na poważnie czy tylko sie zabawić i podnieść swoją samoocene, bo \"zainteresowała sie niem młodziutka dziewczyna\"...

Gość kciukiem a mozesz mi napis
Jestem!:) No wkońcu!:)

Gość kciukiem a mozesz mi napis
Co u Ciebie kochana?:) Jak w związku??:)

Nie do konca skopiowałam nick:) Kurcze musze go zamienic na jakis inny:)

okej, wczoraj cały dzień spaliśmy, bo dzień wczesniej popiliśmy;P teraz siedzę kawkę piję, a mój odkurzacz naprawia;) a co u Cieibe?? i właśnie, gdzie jest autorka??

U mnie tez wszystko dobrze,zrobilam wlasnie obiadek:) Niedługo ma wpasc przyjaciolka. A mój Ukochany w pracy... do 17;00,choć i tak dobrze ze jest w interesie rodzinnym,dzieki czemu czesto moze byc wczesniej! ;D jaaak ja za Nim tęęęsknie:(

Gość pisalam tu wczesniej
nie maialabym nic przeciwko takim zwiazka gdyby zaczynaly sie kiedy oboje partnerow ma jakies doswidczenia zyciowe, inne zwiazki za soba itd. a wy piszecie, ze mialyscie po 15, 16 lat. sorry, ale rozsadny facet nie zwrocilby uwagi na takie dziecko.

tak bywa. Mój głównie na allegro siedzi, wiec mam go w domu;) a obiad zrobię na kolację, bo i tak nie jemy w dzień, jak nie pacujemy;)

Ja miałam skonczone 18 lat,gdy poznalam mojego..:) Także taką gówniara już nie byłam:) Bawić sie wybawiłam,już mi się nie chce.Jesli mam wyjsc do klubu ,pubu ide ze swoim facetem,to oczywiste! Bez Niego nawet nigdzie bym sie nie ruszyła! Dorosłam przy Nim to napewno! I dziękuję mu za to!

ja tak mialam na początku pieerwszy rok prawie w ogole sie nie wylanialismy z domu, potem zaczelismy juz wychodzic, bo zamieszkalam u niego. ale jak przyjaciolki sie zjawiaja, to zaden facet nie moze z nami isc:) jak u mnie sa, to mojego tez gonie, zeby do kumpla poszedl:) ale ogolne to tez tylko razem wychodzimy:) mamy raczjj wspolnych znajomych

My tez mamy wspolnych znajomych! Swietni ludzie! Kilka par nawet jest wlasnie w takim zwiazku jak my z duza roznicą wieku. Co jest dla mnie miłyyym widokiem, nie powiem!:) A mieszkacie sami??:) My tez razem mieszkamy.