Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Myślicie,że związek z 18 lat starszym facetem ma szansę? Proszę odp

Polecane posty

u nas nie ma takich par, jednen z lepszych kolegow mojego ma zone, ale 6 czy 7 lat mlodsza (kumpel ma 38 lat) zadnych tkich jak my nie znamy. a mieszkamy sami. on ma duzy dom, my mieszkamy na gorze w swoim mieszkaniu, a na dole jego mama ma swoje mieszkanie i brat tez swoje. sami, ale jednak z rodzina:P

Gość kciukiem a mozesz mi napisac
My mieszkamy w 3pokojowym mieszkaniu:) Fakt to ja sie wprowadzilam,to Jego mieszkanie,ale to On nalegał na to bym sie wprowadziła:) Jest cudownie! Ciagle razem achhhh:) A jak Jego rodzina na to,ze mieszkacie razem? I ogólnie jak Cie odbierają?:)

to spore macie to mieszkanie;) a rodzina to on ma delikatnie mowiac niekonwencjonalna. brata ma 9 lat mlodszego, super sie dogadujemy i tez nieraz klocimy;) a tesciowa do rany przyloz, tez niezle ,,śwignieta'' jak na 60latke (choc wyglada na 40pare) i pogadac i napic sie mozna i wyjsc razem po zakupy. choc na poczatku miala ,,ale'' o wiek, toi tak szybko sie przekonala i do mnie i do tego, ze to nie jest zwiazek dla zabawy i seksu:)

kciukiem no to cudownie!:) Bardzo fajnie. Taka rodzinka to pół sukcesu,drugie pół sukcesu to Ukochany mężczyzna!

Ma super rodzinke,Oni chyba w ogóle nie odczuwają ile lat jestem młodsza!:) Ma 3 siostry! Jedna rok młodsza od Niego,druga starsza ode mnie o 5 lat a trzecia najmłodsza ...jest młodsza ode mnie o 12 lat!:) Ma 8 lat! Szok, taki kwiatuszek sie jeszcze trafil u Jego rodziców. Rodziców ma bardzo miłych i sympatycznych,traktują mnie jak córeczke hehe,co jest bardzo bardzo piękne.

przynajmniej masz jakies babki do pogadania jak jestes u rodzicow czy oni u was. moj szwagier jakmial dziewczyne, to bylo lepiej teraz dupa, bo rzadko sie z jego byla widuje. a co do matkowania, mojej tesciowej tez tak sie jakos zrobilo, ma tylko 2 synow i nagle jakis instynkt macierzynski jej sie wlaczyl, bo jestem na dodatek b mala. ale bez przesady:)