Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine91

Myślicie,że związek z 18 lat starszym facetem ma szansę? Proszę odp

Polecane posty

Gość kciukiem a mozesz mi napisac
Razem jestesmy juz rok :)

Gość nie rozumiem jednego...
ktos napisal ze mail kciukiem odwierciedla jej poziom intelektualny... ty bardzo sie obronilas i powiedzialas ze to nie ma nic do siebie. a kiedys na innym topiku(bylam pod czarnym nickiem juz go nie mam) napisalas ze moj nick wlasnie ukazuje jaka jestem inteligentna...i nie tylko mi..dlaczego jednym piszesz ze ich nick pokzauje hmm powiedzmy glupote, a twoj mail nie ma nic do tego jaki masz poziom intelektualny?

nie ngdy nie wzal slubu, bo nie moze, przede mna mial kobiete z ktora byl prawie 18lat. dzieci tez na szczescie nie ma. a twoj przyszywany synek ile ma lat?:)

nie przypominam sobie, zebym cos takiego napsala. jedno pamietam, tlumaczylam komus dlaczego mam taki nick a nie inny.

Ma 12 lat!:) Takze to juz prawie męzczyzna hehe:) Ale swietnie sie dogadujemy(tfu tfu tfu):) Zawsze mnie wytula i wycaluje ,gdy mnie widzi ,albo gdy sie zegnamy, no po prostu boskie dziecko! Nie przeszkadza mu chyba ,ze Jego tata spotyka sie ze mną. Lubi mnie bo zawsze stane w Jego obronie np gdy tata jest zly i pokrzyczy hehe:) Robimy razem sniadanka,obiady achhh:) Na szczescie mojej rodzinie nie przeszkadza to ,ze mam o tyle lat starszego mezczyzne i to ze ma dziecko,ze jest rozwodnikiem. Uwielbiają Go! A po drugie wyglada jak Młody Bóg mmm:)

nie nie ja mialam nick "we mnie sex"(z piosenki ktorej akurat sluchalam w danym momencie:D ) i cos bylo wlasnie o zwiazkach z taka roznica.. pisalam swoje zdanie i wtedy mi to napisalas...

"kciukiem a mozesz mi napisac" - ale sie milo czyta:) dobrze ze z jego synem dobrze sie dogadujesz:) oby tak dalej

Nie rozumiem jednego- Dziękuję pieknie!:) Ajjjj nie wyobrazacie sobie jaki przezywalam stres przed poznaniem Jego pociechy...nigdy nie zapomne! Ale synuś okazał sie super chlopcem!:)

to nic dziwnego:) w takich zwiazkach zazwyczaj ma sie stresa, roznie dzieci reaguja:) ale najwazniejsze ze cie polubil i nie macie zadnych problemow z tym:)

Tak,to prawda!:) Najlepsze są teksty Jego synusia "Chodź wycałujemy teraz tate!" hihihi;) Cudo małe!

nie przypominam sobie. ale nick ten stary kojarze z jakiegos tematu:) kciukiem a mozesz mi napisac no to rzeczywiscie duzy chlopak, powinno byc mu ciezko zaakceptowac, a tobie sie jednak udalo zalapac kontakt:) mojej rodzinie tez to nie przeszkadzalo. mama go uwielbia, bo madry, inteligentny, pogada o teatrze itp, ojciec go tez lubi , bo w domu wszystko zrobi, w remoncie mu pomoze, tak samo z rodzenstwem co do wygladu, najpiekniejsi aktorzy przy moim wysiadaja:D moim zdaniem przynajmniej

kurde 12 latek a taki pieszczoch:D no to pozazdroscic bo jak widze tych malych 10-15 latkow to az noz sie w kieszeni otwiera:O widac ze normalne, dobrze wychowane, majace duzo milosci dziecko:)

kciukiem to super! Oby tak było zawsze! Wazne ,ze polubili prawda?:) No i wlasnie tacy mezczyzni sa bardzo zaradni i pomocni ! Oj ja Ci powiem ,ze najprzystojniejsi faceci z tv tez wysiadają przy moim! Jestem Nim tak zafascynowana ze szok!;)

nie chcialam cie kciukeim urazic ale tak mi sie to rzucilo w oczy i napisalam... oceniasz innych po pozorach a sama nie pozwalasz sie tak oceniac.. ale ok juz nie drazmy tematu bo nie ma sensu:P

nie rozumiem jednego - dokladnie ! Az sie dziwie ,ze On jest taki kochaniutki,przytulasek!:) Jego rowiesnicy zazwyczaj juz przeklinaja,pija,pala itd...;/

jakbym ja jeszcze pamietala, ale nie przypominam sobie naprawde. no, okej, koniec ciezkiego tematu. kciukiem a mozesz mi napisac a nie pownnas uwazac, moze sie malemu spodobalas, skoro tak cie obcalowuje?:P:P ja jednak sie ciesze, ze moj dzeci nie ma. ale fajnie, ze ci sie tak udalo:)

Gość je jej jejeje
ja jestem w takim zwiazku jest 18lat starszy mamy dziecko ale wogole nie wyglada na tyle czasem to jest troche dziecinny powiedzialabym ale jest super w lozku i do zycia nie lam sie cos jest kazdemu pisane pisane z gory przeznaczenia nie zmienisz ja bylam przed nim chlopakiem ktory byl o 2 lata starszy bylam z nim 8 lat i nic z tego nie wyszlo nawet nie wiedzialam co to jest orgazm uwierzysz a zz terazniejszym osisagam go zawsze to nie jest wszystko ale taki facet bardziej cie poszanuje i masz pewnosc ze nie zdradzi powaga

a ile masz lat mozna wiedziec? co do skesu to ja nie wiem jakby bylo z innym bo moj jest pierwszy:) ale orgazm jest zawsze, z rowiesnikiem pewnie bym miala cale 2min seksu:)

Gość poziomka...
Jestes jeszcze bardzo niedojrzala.. uwazasz ze wszyscy ktorzy maja inne zdanie od ciebie sa nienormalni (tekst'no wreszcie ktos normalny'). Kazdy chcial dla twojego dobra cos ci napisac- a ty tak strasznie to wszytsko odpychasz. okej. zycze szczescia! i dorosnij! bo na razie chyba naprawde nie znasz zycia. Kazdy Ci tu dobrze zyczyl ale ty chyba tego nie potarfilas zrozumec. Czlowiek musi tez umiec przyjac krytyke, inne zdanie. obys tylko po latach nie pisala tutaj z innej perspektywy-tego Ci zycze. pa!

Gość wybieram kolor farby
ale orgazm jest zawsze, z rowiesnikiem pewnie bym miala cale 2min seksu to sie usmialam :D wiekszej bzdury nie czytalam dzisiaj :D

Gość poziomka...
Ja jestem teraz z rowiesnikiem i jakos nie uwazam ze z rowiesnikami mozna przezyc jedynie 2minutowy seks... hehe.. ale tekst to Ci sie udał ;)

jak slucham moich kolezanek o ich skesach z chlopakami starszymi czy w tym samym wieku to mi sie smiac tez chce. bo one nie sa zadowolone

Gość je jej jejeje
ja ma 24 on on 41 duzo razem przeszlismy mieszkamy w angliii chwala ci panie bo w polsce bym byla wysmiana i tepiona pracowalismy razem byly naprawde ciezkie chwile jak to bywa na poczatku wyjazdu ale razem dalismy rade i teraz jest dobrze co ma byc to bedzie tez na poczatku sie balam i nie chcialam tego ale tak wyszlo ze jestesmy razem ile to potrwa nie wiem nie mysle o tym bo i tak stanie sie co ma sie stac

moze masz lewe kolezanki,ktore wybieraja sobie lewych facetow? :o

Gość poziomka...
'je je....' jesli on nie jest zonaty to wcale nie musi byc potem zle :) najwazniejsze zeby nie budowac swojego szczescuia na czyims nieszczęsciu! :) Kciukiem Najpierw jak ktos ci napisal ze tracisz mlodosc bo wiekszosc osob tak twierdzi po latach to negowalas to. Bo twierdzulas ze to uogolnienie..ze u ciebie jest inaczej. teraz ty uogolniasz ze seks z rowiesnikiem jest malo interesujacy..

Gość je jej jejeje
ci wlasnie lewi facieci to mysla tylko o sobie rach prach i po krzyku ja tak mialam z moim bylym a potem lecial tekst dobrze ci bylo a ja no tk po 2minutach i prawie zerowej gry wstepnej czasem nie powiem bylo ok ale ale 0orgazmu przez 5lat nie wiedzialam co to jest hahahah teraz sie smieje z tego bo jeszcze po tak wyczerpujacym zajeciu musial zapalic i spacc traktowanie panny jak lalki coz tacy tez bywaja heheh

no widocznie byla z ciebie *** skoro przez tyle lat nie potrafilas powiedziec facetowi co lubisz i czego oczekujesz, a skoro mowilas i bylas z nim 5 lat... to to juz jest calkiem niezorzumiale :oi

Gość poziomka...
zgadzam sie z 'wybieram kolor farby'.. kazdy jest inny! sa tacy kiolesie ktorych opisala 'je je...' w kazdym wieku, niezaleznie od tego czy sa nasimi rowiesnikami czy sa starsi, czy sa mlodsi. to zalezy od podejscia faceta... ale jak ktos jest w wieloletnim zwiazku to chyba potrafi powiedziec partnerowi jak powinien piescic zeby do tego orgazmnu doprowadzic. przynajmniej ja wychodze z takiego zalozenia.

Gość je jej jejeje
byla ze mnie kto? nie rozumiem?mowilam mu co lubie itd rozmawialismy o tym ale onwogole byl w to slaby 3ruchy i spust no to o czym tu rozmawiac mialam z nim zerwac bo byl kiepski w lozku kochalam go i to akceptowalam staral sie ale mu nie wychodzilo

no skoro narzekasz ze nie mialas orgazmu a teraz piszesz ze go kochalas to widocznie albo za malo rozmawialiscie albo ani ty a ni on nie znaliscie innego sposobu na orgazm poza penetracja.