Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

kolorowe czy czarne?

Polecane posty

wybieram się na bal sylwestrowy, ale nie typowy - nie wymaga się \"księżniczkowatego\" wyglądu chcę założyc małą czarną (dopasowaną w biuście i \"puszczoną\" dołem), czarne buty oraz kopertówkę zastanawiam się czy lepsze będą czarne czy np. fioletowe kryjące rajstopy? tak, aby było elegancko, ale nie nudno czy nieodpowiednio jest młoda, mam raptem 20 lat;)

Gość najlepsze
zwykłe cienkie

Gość kasia2020
zwykłe, cienkie fioletowe raczej :) masz może pokazać fotkę sukienki?

Gość blackcat
może fioletowe rajstopy i np. fioletowe korale :)

jak dla mnie zestawienie czerni z filotem (też pewnie ciemnym, śliwkowym) jest lekko smutne.. ja bym założyła jakies.. turkusowe na przykład.. :)

Gość Kseńńń
Moim zdaniem do takiej sukienki najlepiej było by kupić szare rastopy oraz jakieś srebrne dodatki - elegancko i z polotem ;) Fiolet jest bardzo ładny, jednak taki ciemny kolor z ciemnym nie za bardzo mi się widzi... Ale to twój wybór ;)

Gość Siabadabada_ 22
koniecznie fioletowe, 40 den i jakies fioletowe dodatki-kolczyki, branzoletka-bedzie suuuper :-)

chciałam jedynie rajstopami przełamać czerń, nie biorę pod uwagę dodatków w kolorze rajstop a fioletowy rzuciłam od tak, bo miałam w tej chwili właśnie fioletowe rajstopy na nogach:) myślałam ewentualnie właśnie o ciemnoszarych, popielatych rajstopach i np. srebrnej biżuterii (którą też noszę skromnie, bo nie lubię wyglądać jak choinka:) jeśli już zdecydowałabym się na szare czy czarne rajstopy, to zaszalałbym jedynie z czerwonym lakierem na paznokciach:) tal, kopertówka też jest czarna