Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaaa

CASTING CREME GLOSS BURSZTYNOWY BLOND

Polecane posty

Gość takajaaa

Proszę, kto używał- dajcie znać jak wychodzi na włosach jasny blond? Bardzo rudo? Uzyskany kolor jest ładny? Doradźcie, kobietki :)

Gość takajaaa
upppp

Gość samiku
Bursztynowy blond moze się skończyć jajecznicą. Bezpieczniej jest unikać czegokolwiek, co może się kojarzyć żółto.

Gość takajaaa
No właśnie tego się obawiam, dlatego pytam :) Może znajdzie się jakaś forumowiczka, która uzywała tego odcienia i da znać, czy była zadzowolona z koloryzacji? :)

Gość dot. castinga
Ale ten bursztynowy blond to przecież nie ma nic wspólnego z żółtym, to nie jest jakaś farba hiperrozjaśniająca, może najwyżej minimalnie rozjaśnić o 1 ton, nie wiem jak na jasnym blondzie może wyjść żółtko po takim odcieniu:/ Kierując się numeracją farby, odcień 834, czyli 8.34, to miedzianozłoty jasny blond. PS: Ja jestem bardzo zadowolona z Castinga, ale mam ciemniejsze włosy i w związku z tym używam ciemniejszych odcieni, więc akurat na temat tego się nie wypowiem. Najlepiej po prostu kierować się tabelką z boku opakowania, gdzie zaznaczono, do jakich odcieni dany kolor jest przeznaczony i wszystko powinno być w porządku:) Bursztynowy blond to kolor przeznaczony do jasnego blondu i zbliżonych odcieni.

Gość dot. castinga
A, i jeszcze dodam, że moim zdaniem ten odcień po prostu nada twoim włosom odcień złota i miedziane refleksy, zaraz po koloryzacji może się nawet wydawać ciut ciemniejszy, ale po 1-2 myciach powinien być niczym z opakowania. Żółtka bym się nie obawiała:)

Gość takajaaa
Dziękuję, znacznie mnie uspokoiłaś :) Właśnie widziałam, że CAstingi wychodzą ślicznie na włosach, są one po nich takie lśniąca, a kolor nie jest "płaski", tylko taki wielopoziomowy :) Widzę, że tego konkretnego odcienia nikt tutaj nie używał... chętnie bym się jednak dowiedziała, jak to wyochodzi.

Gość upupupupupupu

Gość ja używałam
Kolor bardzo ładny, ale fakttycznie rudawy... Ja bym spróbowała, to zawsze tylko szampon, za jakiś czas się zmyje ;)

Gość ashore
Ja już koloryzowałam BURSZTYNOWYM BLONDEM 2 razy włosy i jestem bardzo zadowolona. Tylko, że ja mam z natury brązowe "mysie" włosy więc mi ten kolor nadał blasku i ożywienia włosów lekko w kierunku miedzi. Jestem bardzo zadowolona z LOREA'La. Na blondzie to wyjdzie raczej trochę bardziej rudy niż na opakowaniu, tak mi się przynajmniej wydaje. Pozdrawiam.