Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonieczka87

najlepsze teksty waszych maluchów

Polecane posty

Gość //////////////

do widia czy ja dobrze zrozumiałam że dziadek pokazał mu jajca w kiblu? wy jesteście jebnięci czy patologiczni??? weź tego swojego bachora do lekarza !!!

Gość truskawkowelody
moja 2,5 letnia corka siedzac na balkonie widzi wazke i krzyczy mamo moloś leci. wychodze za nia na balkon i tłumacze ze to nie samolot tylko ważka taki duzy owad a ona po chwili patrzac w niebo mowi ale duźo tu wadów molosi

Gość olenkaDD
hehe :) Moja chrześniaczka zapytała się swojego taty "Jak się robi sisiolkiem kupę??" :) Mojego kuzyna syn ( 3 lata) bardzo się przejął, że jego tata sie przewrócił na motorze i poszedł do babci i powiedziała "A mój tata się wyjebał" jak sie zaczęli z niego śmiać to poprawiła na "przewrócił"

Mania siedzi na łózku po kąpieli- bez ubranka. na łóżko wskoczył kot. Mania oglada kota, oglada siebie i nagle biegnie do drzwi od lazienki i wrzask "otwieraj mamoooo w wannie zostawiłam ogonek!!!" :D:D:D:D Kornel ugryzl Mańke. Oczywiscie był płacz, pocieszanie itd. jak juz doszła do siebie to zapłakana jeszcze Manka mówi do brata: "Jak bedziesz taki niegrzeczny to mama cię sprzeda!!!.... i mi kupi siostrzyczkę" :D:D:D Mańce sie wczoraj wymsknęło brzydkie slowo. Zaskoczona babcia strofuje wnusie: - Jak ty mówisz? -Po Polsku zwyczajnie- odpowiada Manka - nie ładnie tak mówić!!! - eeee psesadzasz babsiu!

Stoję z moim chrześniakiem Oskarem przy kasie na dworcu ..... No i przyszła nasza kolej więc mówię do tej kasjerki: Ja: "poproszę bilet" Ona: "normalny?" Oskar: "Nie! Popierd.olony" Ja: :o:o:o :P

Gość koń by się uśmiał hehe
LiFiii - hahahahahahahahaha DOBREEEEEEEEEE

Gość Mozilla..............
zgasiłam światło bo pora spania a synek mówi: "nie ma oka, nie ma oka!" = czyli "nic nie widzę!" :)

moja corka ma 6 lat, ostatnio jechalismy nad morze, prowadze auto a moja corka krzyczy: mamo mamo to jest takie kolorowe ze az czarno biale.... musialam sie zatrzymac zeby odetchnac hihi

Gość sagowy misiaczek
Stałyśmy z córką i mężem przy kasie w hipermarkecie. Mała nalegała żeby kupic jej gumy do żucia. Nie chcieliśmy, bo ona łyka gumy. Ona się zdenerwowała i przy kasie odparła"to w takim razie powiem babci, że brałaś taty kiełbaskę do buzi" :-D Z mężem myśleliśmy, że spłoniemy ze wsydu.

Gość Mozilla..............
to znaczy co, przyłapła was na tym????

Gość ile razy jeszcze...
sagowy msiiaczek to jest dowcip, który zna juz każdy.Opisz cos z wlasnego doswiadczenia. debilka...

siostrzeniec ok 3 lat "jestescie dobrymi tatusiami" o mnie i swoim ojcu ok 4 lat "dziadku szanuj kobiety" gdy dziadek podnosil glos na babcie ok 5 lat "babciu nie wiem jak ja sobie dam rade w szkole teraz, a potem na studiach " na wiesc ze za niedlugo juz do szkoly pojdze "a gdzie ja bylem jak ty byles maly?" do dziadka Najlepszy bylem ja :) Ida na operacjew w wieku 5 lat poprosilem pielegniarke: aby zaczekala na mnie za rogiem bo nie wiem czy ja z bloku operacyjnego trafie na oddzial, ona na to ze mnie na wozku przywioza .....a smianie miala cala dyzurka

Gość syn znajomej w sklepie
chcial wymusic kolejna zabawkę a ona nie chciala mu kupic wiec on w ryk i do niej krzyczy: ty sobie kupujesz co tylko chcesz: chleb mleko itp a mi zalujesz :)

Gość maminka córci i synka
Ola lat 2 i pół (wygadana jak mało które dziecko) na moje zniecierpliwienie na jej krzyki, powiedziałam :cyz ty w końcu się zamkniesz na chwilę? OLA ze stoickim spokojem: nie zamknę się, bo nie mam drzwi :-D Idziemy z Olą poprzez nasze ogródki działkowe, co jakiś czas wystaje z ziemi kran (przy każdej działce), jeden z nich nie miał polrętła. OLA: "A gdzie jest zakręcajło?":p Wieczór, Ola siedzi ogląda dobranockę, my z mężem w kuchni przy kolacji i gadamy. Nad naszym miastem jakieś ćwiczenia lotnicze, jeden samolot przekroczył barierę dźwięku i wielki boom rozległo się, aż wszyscy podskoczyli. Ola wpada do kuchni, zwichrowane włoski, podkurczone nóżki, pupa wypięta jak u kokoszki : "O kulna, ale stseliło" :p:p:p Ola została w tym roku starszą siostrzyczką małego braciszka. Przewijanie, Ola widzi pępowinkę pierwszy raz. Ola: "Mamo, a cio to jest?" Ja: "Pępowinka, jak przyschnie to odpadnie". Ty też tak miałaś. Ola pokazuje na siusiaka: Mamo, a to też odpadnie?:p:p:p Ja: O nie daj Boże dziecko !:-D :-D Inan sytuacja przy przewijaniu. Ola pokazuje na siusiaka braciszka i mówi: Mamo, pupa mu się zepsuła:p:p:p

Gość maminka córci i synka
No i niedawny hit:) Gdybym nie miała świadków w postaci dwóch sąsiadek , to pewnie nikt by niw uwierzył, ale tak było. Sytuacja: podwórko, ja z małym prz ławce obok klatki schodowej, Ola znalazła jakiegoś żołnierzyka i kamyczek i zaczęła sobie tak stukać jedym o drugie. Idzie sąsiadka z drugiego bloku, przysiada obok bawiącej sie Oli. Sąsiadka: A co robisz Olu? Ola: śtukam w kamycek, chces pośtukać? Sąsiadka: nie , nie chcę, stukaj sobie Ola: pośtukaj, pośtukaj, mozie śchudnieś :-D :-D :-D Sąsiadka owszem tęgawa, mnie wryło w ziemię, jedna sąsiadka z naszej klatki popłakała się ze śmiechu, a tamta też zaczęła się śmiać. NIe mam pojęcia jak młoda wydedukowała to co powiedziała do dzisiaj:) Powtórki na szczęście nie było.

synuś (4 latek) ogląda naszą płytę z wesela i pyta- a gdzie ja jestem? Odpowiadam mu, że jeszcze go nie było, że dopiero potem był, najpierw w moim brzuszku rósł i potem się urodził. Synuś tak badawczo przygląda się mnie i mężowi- a mężuś jest trzy razy taki jak ja- synuś pyta więc dla upewnienia-mamusiu ale napewno w Twoim brzuszku, nie u taty, bo nie wiem jak się u Ciebie zmieściłem, bo u tatusia jest w brzuszku więcej miejsca :D :D :D

jeszcze z innej beczki :) Synuś ma raczej spokojne charakter i bywa, że w przedszkolu czasem zamiast bawić się w szaleńcze zabawy chłopaków, bawi się z dziewczynkami. Pytam go pod koniec wakacji czy się cieszy, że już idzie do przedszkola- on do mnie, że raczej go to smuci, bo laski na niego lecą :)

Gość łupuwdupu
jeszcze

starszy zaczął chodzić do przedszkola; dowiedziałam się, że mają mieć organizowane dożynki (choć nawet nie wnikam po co); podpytuję czy juz coś tańczą, śpiewaja może... a on mi odpowiada: nie, jeszcze nie, ale na BOŻENKACH będziemy tańczyć :-)

Gość 12E21
Po pierwszej lekcji angielskiego mojego 5 letniego synka zapytalam: "Jak bylo na angielskim? Jakie slowo sie nauczyles?" Synek: "Mama wiesz jak sie mowi po angielsku truskawka?" Ja: "No nie wiem, powiesz mamusi?" Synek: "Fuck you" Zamurowalo mnie ;)

Gość w górę hoop

Gość blueberry lady
W McDrivie moj 3,5 latek na widok pani w okienku: "Ale fajna foczka!" :O

Ciocia i wujek mojego synka maja różne nazwiska-mały się bawi i niby wpisuje wszystkie znajome osoby na jakąś swoją listę, czy coś. Wymienia z imion a ja mu podpowiadam nazwiska-wymienił tą ciocię i pyta- jak ona miała na nazwisko bo zapominam ciagle. Gdy mu odpowiedziałam mały bąknął pod nosem-ło matko nie mogła by ciocia miec normalnie na nazwisko jak człowiek, a nie takie ma inne i nie pamietam :(

Gość moi tez sa nieźli
któregoś poranka o coś upędzałam starszego (chyba o kapcie) a ten mi wskoczył do łóżka zaczał obcałowywać po całej twarzy i ściszonym głosem mi mówi: obiecuję Ci, że usunę wszystkie nasze PROGLEMY :-D :-D :-D normalnie scena na Oscara