Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogrodnica

Czy dużo jest wolnych facetów po 25

Polecane posty

Gość ogrodnica
a kto powiedział że nie dopuszczam

ogrodnica powiedzmy ze duzo znalazlo sie tu facetow napewno nie bez powodu :P a ty odrazu ze sa drugiej kategori nawet nie dalas im szansy :D

Gość ogrodnica
pisać można wszystko a w życiu wychodzi inaczej wole real life

no tak ale jak jest mozliwosc poznania kogos tu to nie widze problemu :) moze tu tez jest ktos wartosciowy :) wiesz najpierw net potem real puzniej biedronka i moze byc cos ciekawego z tego :D

Gość ogrodnica
a faceci chyba dawno zapomnieli co to znaczy poderwać dziewczynę w realu szukają kogoś w internecie po co to wcale nie jest łatwiejsze

Wokół mnie sporo par poznało się przez internet. Ale mnie się to wydaje jakieś mało prawdopodobne. To coś jak spotkanie Tego Jedynego w klejce po bułki. :P

Wyobraz ze wlasnie ktos teraz chce cie poderwac w realu :) ale nie moze bo sama jestes w necie bo tak latwiej :)

A poza tym mam wrażenie, że faceci się rozleniwili. Zamiast działać wolą poczekać na inicjatywę dziewczyny.

Internet to dobre miejsce na poznawanie ludzi oczywiscie jak ma sie podejscie odpowiednie do tego :) wiadomo internet to wielkie zbiorowisko kretynow ale jak sie dobrze poszuka to mozna wylowic tu ciekawe osobowsci :)

Gość ogrodnica
a ja bym wolała żeby tak po prostu ktoś kiedyś spotkany przez przypadek zaprosił mnie na kawę i już to dobry początek

teraz w realu jest ciezko kogos poznac poprostu wszyscuy sie spieszą i nie ma kiedy i gdzie :(

A jakie to podejście? Może się podszkolę i będę umiała odrzucić tych kretynów :)

oczywiscie ze mozna wystarczy w realu stanac przy kasie :P a tak powaznie to trzeba gdzies wyjsc nie koniecznie na ulicy zaczepiac ludzi ale sa przeciez puby np albo nie wiem w szkole w pracy no mozliwosci jest wiele :) tylko trzeba chciec :D

Gość ogrodnica
oj nie raz mi się zdarzyło że poderwałam faceta, miałam takie głupie postanowienie noworoczne i je zrealizowałam oj szkoda gadać ale było zabawnie ;D

Jak kobieta podrywa faceta to musi byc ciekawy widok :) Osobiscie wole sam poderwac kobiete jakos nie widze siebie podrywanego zle by mi z tym bylo :P A podejscie :) hmm napewno rozmowa i to raczej na gg bo na forum poznac sie kogos nie da tak konkretnie :)

Gość ogrodnica
dużo się nie napracowałam facetowi dużo do szczęścia nie trzeba jak zobaczył że fajna dziewczyna się do niego odezwała i uśmiechnęła i już.........

Gość ogrodnica
łatwy facet zaraz umrę ze śmiechu ;D

Ale teraz większośc facetów jest "łatwych". Nie chce im się chyba, bo wychodzą z założenia, że kobieta i tak odwali za nich robotę.

Gość ogrodnica
dlatego to był pierwszy i ostatni którego poderwałam

Moim zadniem nie ma nic przyjemniejszego jak podrywac samemu kobiete i widziec z czasem tego skutki to jest satysfakcja :) A oddac sie tak bez walki co to za przyjemnosc :)

Jak to po co a kto wam bedzie sprawial przyjemnosc ?? dawal prezenty ?? zabieral na spacery ?? tulil ?? no i przynnosil wyplate :P

Szkoda więc, że jesteś w mniejszości. :) Ja zresztą nie umiem podrywać, chyba za mało w siebie wierzę. Albo cholerna ze mnie romantyczka i idealistka. :P