Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamuska

klub samotnych serc

Polecane posty

Gość samotna mamuska
Agata nie martw sie Ciebie to tez czeka. Chociaz ma to tez ciemne strrony poniewaz nie ma mezczyzny w domu, ejstesmy tylko we dwie i ciezko ejst mojej corce z tego powodu. Staram sie to ejdnak jej wynagrodzic czesto z mizernym skutkiem bo ojca jednak nic nie zastapi

Gość AgataCzarnuleczka19
chcialabym miec kiedy meża, marze o dziecku... chcialabym, ale nie mi to bedzie dane.. akurat ja nie bede szczesliwa:( juz stracilam nadzieje

Gość samotna mamuska
masz dopiero 18 lat?? cale zycie przed Toba, ja mam 30 i dalej jestem sama, ale mam nadzieje, ze moze kiedyś....... pisz kochana, ja ide narazei spac , jutro wejde i poczytam. Dobranoc i glowa do gory

Gość mieciesmiecie chlopakow
nie wierze ze jest tak zle,obserwuje ludzi,kobiety i wiem ze ciuchy makijaz i PEWNOSC SIEBIE,moga zdzialac cuda,po prostu musisz znac swoja wartosc,wiem ze nie jest to latwe ,ale mam pewnosc ze mozna popatrzec z boku na to cale zamieszanie i poczuc sie ze jest sie wartosciowym czlowiekiem

Gość AgataCzarnuleczka19
dobranoc :* wszyscy mówią ze zycie przede mna...ale ja chcialabym poprostu miec dla kogo życ:( bo sama dla siebie jakos nie potrafię... a jeśli nic na sile ...to jak nauczyc sie zyc w pojedynke? Jak? kiedy spotykajac sie z przyjaciolka i sluchajac jak opowiada o swoim ukochanym serce mi sie kraje;( albo jak widze szczesliwa pare..siostre z meżem... itp. :(

Gość AgataCzarnuleczka19
mieciesmiecie chlopakow w świecie tych pięknych nie potrafie sie odkalez uroda jest wyznacznikiem... np. patrzac na zycie mojej siostry (tej ladniejszej) ktora osiagala same sukcesy, miala adoratorów a moje zycie..

agata nie przejmuj sie wiem ze kazdy Ci to mowi ze jestes jeszcze mloda bo mnie tez to wkurza ale to prawda tez jestem samotna i tez mi z tym ciezko. a sproboj zmienic cos w swoim zyciu..

Gość AgataCzarnuleczka19
ciekawska a co mialabym zmienic?

Gość AgataCzarnuleczka19
hm, probowalam 2 razy efekt byl beznadziejny :) najlepiej kiedy moje wlosy sa dlugie i proste z przedzialkiem na boku - zapuszczam, juz mam długie:)

no dlugie wlosy sa naprawde zajebiste chlopaki to lubia:) a jak pisalas ze jestes blada to jesczce nie koniec swiata moja siostra jest blada ale ukochaego ma :) a na moge ci poradzic duzo karotenu :) czyli jedz marchewki i soczki :) bedzie dobrze :)

Gość AgataCzarnuleczka19
od tygodnia dziennie robie sobie soczek swiezo wycisniety z marchewek ;) oby to po jakims czasie dalo efekt . przez internet nawet juz kogos chcialam znalezc.. poznalam fajnego faceta na ktoryms z portali, pisalismy i dzwonilismy do siebie pol roku.. nadeszla pierwsza randka i co dalej? nie odezwal sie juz:( znaczy odezwal ze dwa smsy wyslala, ale juz rozmow dlugich nie bylo, nie mowiac zeby zaproponowal spotkanie.

Gość AgataCzarnuleczka19
wymienilismy sie zdjeciami... tylko ze ja na zdjeciach wychodze ladniej jak wygladam w rzeczywistosci:) nie spodziewal sie wiec takiego potwora z duzym nosem ;D

wiesz duzy nos to nie problem :) wiesz ja na zdjeciach wychodze wlasnie brzydko no chyba ze jest jakies wyjatek i mi sie uda jakies lasdne zrobic:) musisz sobie poszukac takiego ktory bedzie Cie kochal za to jaks jestes as nie za to jak wygladasz:) a jezeli mialas chlopaka to znaczy ze nie jest z Toba zle :)

Gość AgataCzarnuleczka19
ciekawska a ty tez nikogo nie masz? jak w pojedynke zyc i byc szczesliwą osobą wśród sparowanego towarzystwa;) ?

no niemam i moge sie nawet pochwalic ze nie mialam mimo ze kilku mi powiedzialo ze jestem ladna ale co mi po tym takto tylko przelotne romanse :) ale takie zycie nie bardzo mi odpowiada choc czasem fajnie jest samemu bo nieraz sie cierpi tylko przez nich...

Gość AgataCzarnuleczka19
to moze pomyslmy gdzie kogos poznac? ryzykowac... nie siedziec na dupie. gdzie mozna isc samotnie zeby poznać?? do baru, do knajpy ? do kina!?

"nie siedziec na dupie." to dobre okreslenie a na imprezie gdzies moze albo moze jakas praca zarobi sie przy tym pozna sie ciekawych ludzi a moze w necie trzeba probowac kto szuka ten znajdzie :)

Gość AgataCzarnuleczka19
znasz jakies portale randkowe fajne:)?

ta tylko zeby wyslac jakas wiadomosc to trzeba za to placic wiec ja dalam se z tym spokoj ale moglabym Ci polecic cos innego co mi sie bardzo spodobalo i nawet dobrze mi idzie:)

Gość AgataCzarnuleczka19
a co to takiego? :)

Gość AgataCzarnuleczka19
plus i ere tez mam.. :)

Gość AgataCzarnuleczka19
ide sie kapac.. :) wroce... wiec jakby cie nie bylo dobranoc do jutra!! 🌼 napisz co chcialas mi polecic bo strasznie ciekawa jestem? :))

no to jest takie cos ze wysylasz jednego esa potem podajesz nick i wiek a oni wysylaja do kilku kolesi w obrebie Twojej miejscowosci i potem z nimi gadasz jezeli przyjma zaproszenie narazie anonimowo a potem jak chcecie mozecie sie wymienic nr. ja na poczatku sobie myslalm ze to pewnie bez sensu no ale powiedzialam sobie zobaczymy i los tak chcial ze poznalam pewnego i juz od trzech miesiecy piszemy ze soba i w teraz w swieta sie spotykamy mam nadzieje ze bedzie fajnie:) a poczekam jak wrocisz :)

Gość AgataCzarnuleczka19
jestem!

Gość AgataCzarnuleczka19
wróciłam :D a ty jestes jeszcze?