Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mamuska

klub samotnych serc

Polecane posty

Gość AgataCzarnuleczka19
mysle ze to fajne... ;p mozesz mi cos wiecej napisac o tym?

Gość AgataCzarnuleczka19
naprawde moznaby przez takie cos poznac kogos fajnego... i rownie samotnego w tej chwili. :)

Gość AgataCzarnuleczka19
jak to zaczac? jaki smsa? na jaki numer? ::) i jaka cena? sieć?

Gość AgataCzarnuleczka19
dzięki słonce ;* :)) oczywiscie spróbuje ;D

tylko jutro tzn dzisiaj ale tak rano bo nie wiem czy teraz pracuja :) no ale mozesz sprobowac wyslij a oni juz sami Ci powiedza co masz robic:) dobra ja juz ide spac dozobaczenia wieczorem na topiku:)

Gość AgataCzarnuleczka19
ok, dzieki :) do wieczora! słodkich snów

Gość mistificated
oj widze ze klub nie ruszyl, szkoda bo bylabym chetna:)

Gość mistificated
ja tam czasem siedze na jakichs randach ale to nic specjalnego bo i tak sie z nikimnie sptykam, nie am tonajmniuejszego sensu bo zazwyczaj na tych portalach sa sami desperaci i desperatki (jak ja) ludzie powaleni, pedofile, zboczeny i rozne inne gady

Gość mistificated
ciekawska a samotnosc nie dziala desperacyjnie?? tym bardziej ejsli ejst sie samemu od dlugich lat. mam dosc chcialabym cos zmienic, nie ejstem brzydka (podobno) chociaz sie sobie kompletnie nie podobam. I dziwie sei ze dalej jestem sama. Niby mam powodzenie u rzystojnych mezczyzn ale tacy to chca tylko jednego!!! Ja sobie podziekuje . Moze powinnam dawac kazdemu aby sie ktos mna w koncu na powaznie zainteresowal. Zauwazylam to ze te nieporzadnie prowadzace sie kobiety maja wiecej szczescia w zyciu nizeli te ktore dbaja o siebie , swoje morale itp

Gość placzaca_ja-
hej!! i w koncu stwierdzilam ze nie bede sie rozkochiwac znowu w kims, nie ufam facetom ;/

Gość placzaca_ja-
dlaczego zawsze slysze rady ze miłość zabije tylko miłość (nowa) :/ wogole mozna sie jeszcze "Zapisac" :P ?

Gość mistificated
placzaca ja czasem nie masz nato wpływu, zakochujesz sie i juz a tym bardziej jak ktos zakreci sie kolo Ciebie na amen. Potem tylko modlic sie aby okazal cudownym czlowiekiem. ja niemialam tego szczescia. Omotana , dziecko i papa. Ale dziekuje dzis Bogu za ta istotke i za to ze go z nami nie ma bo to zwykly smiec, scierwo ktorym sobie nawet tylka nie podetre:) Nie przekreslam calkowicie inhych ale napewno bede duzo ostrozniejsza, ale czy tak sie da....

Gość mistificated
nie wiem czyz abije czy nie, ja sie staram "odchorować" a potem pomyslec o czyms nowym. Zazwyczaj po nieudanym zwiazku nie mam ochoty na cos nowego

Gość placzaca_ja-
zamiast faceta to ja sie chyba za basen wezme, naucze plywac, zaczne chodzic na fitness, taniec... wystartuje w wiosennym biegu ktory odbywa sie u mnie w miescie...

Gość mistificated
no pewnie, zawsze to jakies wyjscie aby zapomniec o tym kims, natomiast nie zastepuj tym brak bliskiej oosby. Nie mowie, ze masz szukac na chama ale ejsli sie takowy znajdzie nie odpychac tylko dac szanse poniewaz nie wszyscy sa jednakowi

Gość placzaca_ja-
przeszlo rok nikogo nie mialam, nikt mnie nie chce... mi sie podobalo dwuch ale ja im nie. widac tak mi przeznaczone byc samotną i nie chce byc dluzej nieszczesliwa. chociaz samotnosc zawsze bedzie boleć...

Gość mistificated
kochana ja jestem samotna ponad 4 lata takze widzisz trzeba wytrzymac az w koncu sie trafi, ja w to wierze ze w koncu bedzie mi dane byc szczesliwa i nie raniona. Bywa i tak, ze nie zawsze mamy to czego chcemy. Tobie moze sie ktoa podobac ale Ty jemu niekoniecznie. trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i nie czekac tylko dalej zyc , robic to co zwykle a z niewiadomo jakiej strony przyjdzie ten ktos:)

Gość placzaca_ja-
mistificated podziwiam cie za ten optymizm :)

Gość mistificated
na codzien nie mam takiego optymizmu. ogolnie ejstem pesymistka z czasowymi przeblyskami optymizmu;) Zazwyczaj optymizm jest wiekszy gdy sie widzi jednak zainteresowanie plci przeciwnej twoja osoba