Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewkaaa89G

Mogło dojść do zapłodnienia?? piszcie błagam

Polecane posty

Gość karoolek...
bede niegrzeczny , ale powala mnie głupota ludzi piszacych takie posty

Gość karoolek...
masz dni nie płodne ? a kiedy mialas owulację ?? dokladnie mi napisz !!

Gość Ewkaaa89G
tak napewno mam dni niepłodne.. wyliczylam to sobie a po drugie czuje to aha i mam takie objawy jak przed okresem zawsze

Gość eddesa
ja ci dam dobra rade, zapamietaj to zastosuj sie do tego: a mianowicie nie uprawiaj seksu, nie doroslas jeszcze do tego, (dni nie plodne, prexzerwatywa cala a ty nadal swirujesz) przez to mozna nerwicy dostac jak po kazdym stosunku bedziesz tak swoirowac daruj sobie seks az nie dorosniesz

Gość karoolek...
wyliczylas - jzu wiem zatem wszystko buachchaaaaaa , pytalem wyraznie kiedy mialas owulację ! wiesz czy nie ? czy tylko z twych wyliczen winika ze mialas ją pradopodobnie wtedy albo wtedy . Bo wiesz !! moja kuzynka zaszła w ciaze dwa dni po okresie , o innych znanych mi pzrypadkach nie wspomne bo i tak nie uwierzycie

Gość wIKiiiiii
zal mi was wszystkich.. wszyscy wmawiacie jej cos innego. dziewczyno lepiej nie pisz tu tylko czekaj spokojnie na okres bo moim zdaniem do zaplodnienia nie doszlo! dajcie sobie spokoj

Gość gfggfdgfdgfdgfdgfd
żal.!

Gość Ewkaaa89G
czemu nie piszcie:(

Gość Ewkaaa89G
jak myslicie jestem w ciazy:(?

Gość ......................ggg
nie jestes w ciazy!!

Gość Ewkaaa89G
nie teraz jakos sie boje:( poprostu boje sie a zdrugiej strony wiem ze ciaza jest niemozliwa bo mialam dni nieplodne a prezerwatywy sprawdzalismy i zadna nie pekla ani nie zsunela sie..

Gość luizka123456
boze.. dziewczyno nie stresuj sie bo przes to ci sie okres spozni

Gość Odettka
Posluchaj, nie jestes gotowa na seks. To co czujesz, Twoja paranoja tylko o tym swiadczy. Mialam to samo, mielismy to razem- ja i moj chlopak. Zawsze 'po tym' starsznie balismy sie ze zajde w ciaze, nadszedl dzien ze on zaczal planowac, co bedzie gdyby, gdzie pojdzie do pracy. Nie mogl sie przez to uczyc, tylko o tym myslal. Pare razy zrobilam test ciazowy.Bylam zdenerwowana, nie moglam sie na niczym skupic. Postanowilismy przestac, bo nie jestesmy dojzali, tylko pokazalismy jakimi dzieciakami jestesmy. Mowie Tobie bo to jest moj przyklad. Przeciez nikt na forum nie napisze Ci czy jestes czy nie. Prezerwatywa to nie jest 100%. Zycze Ci okresu i przemysl to wszystko, czy seks ma sens jak juz ochloniesz

Gość Ewkaaa89G
Moze i macie racje... :( wiem ze nikt mi nie powie czy jestem czy nie ale chcialabym znac wasze zdanie.. a wy wszyscy na mnie najezdzacie

Gość Ewkaaa89G
Odettka a w jakim wieku mialas tak ze sie balas zawsze po stosunku?

Gość lkjgf
dziwne jestescie dzieci..

Gość gfffffffffffffffffffff
test zrob

Gość natka 23
hej, a jesli ktoś przeczyta to niech mi odpisze. mialam ostatnio cykl 26 dni, 7 dcczyli 2 dni po okresie kochalam sie z chłopakiem dosłownie chwile, ae on nie zdązył. potem wziełam 3 tabletki Jasmine. po 6 dniach dostalam okresu nie bylo to plamnienie tylko 2 dni intensywnego i jeden słabszy. zastanawiam sie czy mogę byc mimio to w ciąży i co z ewentualnym okresem, wczoraj zrobiłam test był negatywny, ale liczylam ze okres mam miec 25.12. czuje sie tak jak zawsze przed , dziwne mam uczucie wilgotności i jakies jakby mi sie do toalety chciało , ale nie chodze za często. co to moze byc????

Gość no to ja powiem tak
możliwe jest wszystko, organizm to nie robot i wszystko moze sie zdarzyc, w ciąze mozna zajsc przed okresem w trakcie okresu i po, wystarczy ze w organizmie sie cos rozreguluje, i gotowe! a poza tym mam wielu znajomych ktorzy stosujac prezerwatywe wpadli! wiec nie chce tu straszyc ale zastanów sie nad inna metoda albo calkowice powstrzymaj od seksu. ps- test nic nie da bo tak wczesnej ciązy nie wykryje, test najlepiej zrobic w dniu spodziweanej miesiączki.

Gość hyuhui
kurwa uwielbiam takie popierdolone pytania

Gość natka 23
oki, rozumiem, ale zaraz nie trzeba sie tak bulwersować i używać przekleństw, każdy ma chyba prawo zapytać.

Gość wiktoriaa11258
mam pytanie. czy jesli mialam dni nieplodne a moj partner weszedl we mniie doslownie na kilka sekund i to tak niedaleko ze nawet nie poczulam to moze byc ciaza?? plynu wtedy nie bylo ani wytrysku piszcie.

Gość fdfdfd
natka 23 o kurwa powiem ci ze nawet o takim czyms bym nie pomyslala ze mozna wziac 3 tabletki naraz, powiem ci tyle jestes pojebana i to zdrowo idz sie leczyc na mozg dziewczyno czy ty chcesz miec w przyszlosci dzieci? czy moze masz 15 lat i nie wiesz co sie robi z takimi tabletkami zal mi ciebie