Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RVSVE

KAZDY Z nas FACETOW ZDRADZA!

Polecane posty

Gość RVSVE

Mam juz troche zycia za soba i z mojego doswiadczenia wiem,ze wszyscy moi znajomi poszli kiedys na bok.I zaraz uslysze lamenty,ze obracam sie w zlym srodowisku,ale tak nie ma.Wszyscy sa kulturalni ,wyksztalceni, wiekszosz ma(przynamniej na oko)udane zwiazki i kochaja swoje zony.Sam tez to zrobilem pare razy i nie oznacza to,ze nie kocham swojej zony.Nie wiem co bym zrobil,gdyby sie dowiedziala i odeszla, nie wyobrazam tego sobie, jednak jest cos w naturze mezczyzny,cos z samce,ze nie jestesmy monogamistami.Nie szukam bron boze usprawiedliwienia, bo z pewnoscia to nie jest dobre,ale tacy po prostu wstyd przyznac jestesmy.Szdze,ze wiekszosc z nas,chociaz pewnie sa wyjatki.Najwazniejsze,zeby kazda zona zyla w przekonaniu,ze to ona ma tego wyjatkowego.I wiekszosc kobiet w to wierzy

Gość ogrodnica
ja nie zdradzam bo nie mam kogo a jak bym miała takiego co by mnie zaradzał to przechlapane

zdradzają tylko tacy, którym brakuje fantazji i polotu, czyli płaskie i żałosne dupki jak , cieńki Bolku. :P

Gość ale sie komplelentujecie

Gość łachudra niezalogowana
coś w tym jest :) co Ci świętoszkowaci faceci wyprawiają na szkoleniach.. brak słów :P dobrze, że mój mąż nie jeździ na takie szkolenia :P

dziwne bo mam 28lat 2 wieloletnie związki za sobą i jeszcze nigdy nie zdradziłem pomimo że okazji nie brakowało. może jeszcze młody jestem i życia nie znam jednak wychodzę z założenia że po co zdradzać skoro można się rozejść i „żyć” na legalu. Aha na co dzień staram się nie działać pod wpływem emocji może dlatego nie daję się porwać wpływom chwili.

Emmett, każda kobieta, jest tak skomplikowana i tyle ma twarzy, że ciągle jest inna, i tylko cieniasy, nie potrafią tego dostrzec. Jestem już żonaty bardzo długo i ciągle coś nowego potrafię znaleźć w mojej żonie. A lasencje, spoglądają, ale żona potrafi zadziałać tak, że nie mam na nich ochoty. :P

Gość Maciek_28
Większość ludzi robi skok w bok, czy to facet czy kobieta- nieistotne, Ja swojej kobiety nie zdradzam, ubostwiam te niewiaste i ani mysle o skokach w bok, jestesmy ze soba 8 lat, nigdy jej nie zdradze bo mam zasady, jesli przestanie mi wystarczac to odejde od niej, niezaslugujac na nia.

Gość do RVSVE
Jestem kobieta, nigdy w zyciu nie myslalam ze jest inaczej niz tu napisales ale nie wieszalalm na facetach psow za to. Tak jest i juz, nic sie na to nie poradzi. Tylko ze jest tez druga strona medalu. Tyle sie mowi o poligamistycznych sklonnosciach facetow i o tym ze kobiety sa takie swiete i tylko jednego do grobowej deski kochaja, na innego nie spojrza. Ja rowniez obracam sie wsrodowisku kulturalnych ludzi, idealistow powiedzialabym, to znaczy takich, ze gdybys zapytal ktorejkolwiek z moich kolezanek co sadzi o zdradzie to by pewnie powiedziala ze to cos najobrzydliwszego na swiecie. Alejak siegam pamiecia, to z wszystkich par ktore znalam na tyle zeby wiedziec co nieco o tym co sie dzieje w ich zyciu prywatnym, to wlasnie kobieta zdradzila, sa takie ktore regularnie przyprawiaja swoim chlopakom rogi a oni zyja w przekonaniu ze ich dziewczyna nigdy by tego nie zrobila. Najbardziej mnie cieszy jak wiem o czyms takim, a pozniej jestem swiadkiem jak on mowi do swojej laski, a mojej kumpeli w zartach oczywiscie "badz taka czy siaka, bo jak nie to cie bede zdradzal". Tylko ze jakos to tak jest ze zdradzajacy faceci tak lekko traktuja swoje wystepki a jak sie juz dowiedza ze sami zostali zdradzeni to koniec swiata, dziewczyna jest oczywiscie ostatnia szmata, bo sie puscila oczywiscie. Wiec miejcie sie panowie na bacznosci. Jestem gotowa zaryzykowac stwierdzenie ze jakies 90% lasek przynajmniej 1 zdradzila swojego partnera. Nie jestesmy lepsze, sorry.

Zawodowe Róże ah_te_Kobiety , brawo......znaczy się że nadzieja na "normalnych" mezczyzn jeszcze jest cieszę się że pomogłem w jako taki sposób odzyskać Tobie wiarę w nas Mężczyzn, mam również nadzieje że za jakiś czas jakaś Kobieta pomoże MI odzyskać wiarę w was Kobiety. Pozdrawiam i spadam :)

Gość oportunistka.
Nie kazdy, moj mnie nie zdradzil za to ja jego zawiodlam i poszlam w tango z innym, czego nie moge sobie darowac

Gość ludzie jak kroliki
po prostu strach czytać to forum

Gość nie ma to jak male obrzucanko
dobrze ze ja w jakims innym swiecie zyje...

Gość albo pod kopula

Gość karoolek...
dokładnie bynajmniej znaczna wiekszosc

Gość karoolek...
nie ze pod kopułą ... bo nie zdradzaja ci z małym temperamentem , oprucz tego co napisalem wczesniej ....

Gość zdradzają Ci z kompleksami
którzy chcą się dowartościować, taka prawda sama kiedyś prawie zdradziłam, chciałam jedynie sobie udowodnić że sie nadal komuś podobam to bardzo płytkie i nie ma co się tu doszukiwać że to wina partnera bo czegoś nam nie daje, wszystko dzieje się w naszej głowie, jeśli nie czujemy się szczęśliwi to choćby partner stawał na rzęsach i tak będziemy czegoś szukać