Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_Kasi_i_Igorka

zajady pomocy

Polecane posty

Gość mama_Kasi_i_Igorka

mója Kasia (5lat) ma okropne zajady.....co na te syfy? jak je skutecznie zwalczyć? czym? pomóżcie

Gość brak wit z grupy A

To jest niedobór wit B6 konkretnie. Najlepiej udać się do apteki i zapytać farmaceutkę. Może być też tak, że w otoczeniu ktoś ma drożdżaki- niekoniecznie na skórze twarzy i mała je łapie. Podczas kuracji najlepiej, żeby córka miała tylko swój kubek, łyżeczkę itp. Mi osobiście na zajady najlepiej pomaga Tribiotic, ale pojęcia nie mam czy go można stosować u tak małych dzieci. Zapytaj w aptece.

polecam maść tribiotic doraźnie, w aptekach, maleńkich saszetkach za grosze, po niej szybko goja sie drobne ranki, a tak profilaktycznie to brak witamin powoduje zajady wiec zaopatrz małą w jakieś :)

Witam. Moja corka tez ciagle oblizuje kąciki ust, i ma co jakis czas okropne zajady. Prubowaliśmy wszystkich maści, które zostaly tu wymienione ale najbardziej pomogła nam zwykla masc rumiankowa , która poleciala nam Pani w aptece, kosztuje okolo 7 zł i jest REWELACYJNA na takie \"cuda\" jak zajady, trudno gojace sie rany, opażenia

Gość A jak spał...
Polecam zwykła pastę cynkową. Koszt około 2zł.