Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu gruba

zaczynam od 15.12.2008 mam do zrzucenia 25 kg

Polecane posty

Gość po prostu gruba

Gość po prostu gruba
waze 73 kg, i powiem szczerze ze mam strasznego dola. wpadam w depresje, czuje sie jakbym wcale nie byla w swojej skórze, zupelnie jakbym stala obok. Moge 2 rzeczy- isc cos zjec i dalej sie nad soba uzalac, albo nie majac pewnosci ze mi sie uda sproboac osiagnac swoj cel, byc konsekwentna. Zaczne wiec od poczatku, waze 73kg, ale najlepiej sie czuje w 47.5- 48 kg przy wzroscie 169 cm. Prosta matematyka- tylko 25 kilo ( jejku:((() Jak ograniczeniem spozywanych kalorii, sportem i zero slodyczy. Jesli ktos zechce sie przylaczyc zapraszam. Tak czy owak, chyba musze pewne rzeczy wyrzucic z siebie wiec bede pisala o moich mam nadzieje ze nie porazkach

Gość cytrynowaaaaaaaa
trzymam kciuki bede wpadala ;] ja tez walcze z kilogramami. powodzenia ;]

moze zacznij od 5 kilo a nie od razu od 25 kg. jak schudniesz 5 kilo bedziesz mial wielka ochote walczyc z kilogramami, ale z waga swoja to troche przesadzasz:-);; najlepiej sie czuje w 47.5- 48 kg;; jak ja mialm kiedys 58kg, to czulam sie sucha:-)kosci bylo widac:-) NIE NAPISALAS ILE MASZ LAT? nie martw sie swymi kilogramami tylko pomysl o diecie a raczej o zmianie nawykow zywieniowych typu nie laczenia weglowodanow z bialkami http://www.sfd.pl/Dieta_ketogeniczna_-_Dr_Atkins-t18550.html Dieta ketogeniczna - Dr Atkins - Alternatywna drogahttp://tabelekaloryczne.w.interia.pl/ Tabele kaloryczne, kalorie, wartości odżywcze tyle wystarczy by miec figure osy;-)OCZYWISCIE LATWO SIE GADA:-P

Gość FAUSTYSIAAAKAK
po prostu gruba moge sie do ciebie dolaczyc?? ja waze 71 :(

Gość FAUSTYSIAAAKAK
heh ja jak narazie to sie troche glodze zeby na swieta jakos wtgladac ale wiem ze i tak to nadrobie;/

Gość po prostu gruba
czesc dziewczyny, bardzo mi milo ze nie jestem sama ( nawet nie przypuszczalam ile pozytywnej enegii daje zmaganie sie z problemami w grupie:). Jak ktos zauwazyl nie napisalam ile mam lat, otoz 24. taka releksja mnie naszla ze nie jest problemem ograniczanie spozywania posilkow, najwiekszym problemem jest rozpoczecie znow systematycznych cwiczen. Ale przeciez robie to dla siebie... zaczynam od 3 serii po 15 przuszkow 2 razy dziennie i zwiekszac bede o 5 brzuszkow co dwa dni. wiecie co, choc to poczatek drogi, wierze ze teraz mnie ( nam ) sie uda

hej :) chętnie sie przyłączę, widzę ze wage mamy podobną ja bym się chyba raczej widziala w okolo 55 kg, ale tak czy owak to tez jest sporo i tez mam problem ze zmobilizowaniem sie do cw :( ale dzisiaj mam juz przynajmniej krotki spacer za soba wiem ze to niewiele ale lepsze to niz nic ile masz wzrostu??

Gość po prostu gruba
1.69 m

Gość grubasna dziewczyna
cześc :) bardzo chętnie dołączę do Ciebie. zaczynam od jutra, ale myślę, że jeden dzień różnicy nie zrobi wiele. otóz mam podobne wymiary i cele :) waże 74 kg i mam 1,70 cm wzrostu. i do zrzucenia 24 kg. Chcę ważyć 50 kg. Moja idealna waga. Ciężko mi, bo kiedyś ważyłam tyle, a przez zaniedbanie doprowadziłam się do tego stanu. :( nawet przestałam się malować, od 2 lat chyba nie kupiłam sobie nic nowego. ciągle chodzę załamana i zdołowana. koniec. zaczynam z Tobą :) zajrzę jutro zdać sprawozdanie :)

Gość po prostu gruba
czesc dziewczyny!! trzymacie sie jakos. z kazdym dniem blizej celu...heheh - tak to latwo powiedziec, a w zyceiu same pokusy. dzis dzien mniej aktywny ( wszelkiego rodzaju zajecia- ale tylko siedzace) jadlam bardzo dzitetycznie ale wiem ze nie na tym rzecz polega. Zaprzyjazniam sie od pojutrza znow z basenem, a te brzuszki to tylko do zakwasow doprowadzily. ( a slyszalam ze sport to zdrowe hehe) Mam nadzieje ze wam lepiej idzie. Nie napisalam w jakim okresie chcialbym schudnac, bo to wazne jest- tak wiec moj plan przewiduyje schudniecie do konca lutego. Niestety najblizszy ma 28 dni wiec mamy malo czasu. powodzenia

Gość lolXD
24 kg:D ładne zaniedbanie:D

Gość No tak rzeczywiście
ten 29. lutego miałby krytyczne znaczenie przy zrzucaniu 25 kg

25 kilo w 10 tygodni. nieżle jestem bardzo ciekawa, ile będziesz ważyć 1 marca ;P

Gość talara
A ja polecam miłość - randkuj.webd.pl

hj dziewczyny. Jak wam idzie? Oj ja sobie dalam czas do wakacji bo wiem, ze do lutego to niewykonalne żeby bylo rozsądnie i bez jojo. do lutego chcialabym osiągnąc mój 1 cel- 68 kg a biorac pod uwagę to, ze już jest 73 to wydaje mi sie że 5 kg jest do wykonania :D piszcie jak wam idzie. Pozdrawiam

Gość po prostu gruba
wiatm was jastem po sniadaniu - ( kanapka z jednej kromki chleba i plasterka sera bialego) w kanscu sniadanie to podstawa. to szczerze mowiac wielka zmiana w miom dietetycznym zyciu bo do tej pory nigdy go nie jadlam, ale wiem ze zmniejszalam tylko przemiane mateii a wieczorem nadrabialam pieciokrotnie wieksza iloscia jedzenia. wpadne wieczorem, pozdrawiam