Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarinaWWa

Oligoo.pl - czy ktoś zna ten seris?

Polecane posty

Gość ryłka
być top trendy a byćdobrym serwisem to się ze sobą wiąże ale od siebei nie zależy

Gość kasiekUSA
no tak - bycie trendy i bycie najlepszym serwisem ida w parze. zwykle tak jest, bez wzgledu na rynek...

Gość ryłka
a takie ''feel'' np.? jest toptredny a do najlepszego czy nawet dobrego to mu chyba daleko :]

Gość ryłka
no ale troche offtopic nam wyszedł. oligoo gorsze od fruli?

Gość jacek_placek
Dla mnie kazda inna aukcja bedzie lepsza od allegro. Nie wiem ale nie moge sie do niego przekonac.

Czy ktoś to wogóle liczył ? bo ja tak i powiem że oni zarabiają na nas mnóstwo kasy np: jeżeli aukcja jest po 1gr to ( 1gr czyli oligopunkt =1,22) i tak telewizor kosztuje np: 3,999 sprzedaje się przykładowo za 100zł to 100=10.000groszy, a ( 1gr czyli oligopunkt = 1,22zł) czyli w sumie zarabiają 12.200zł. Bardzo prosty rachunek. I co wy na to D)D)D)D)????? Ktoś miał głowę!!!!

Gość yotkar
No tak - pomysł na te aukcje świetny. I co z tego, jedni zarabiają - drudzy tracą, normalny obrót spraw w biznesie. Dla mnie liczy się to, że jest szansa na wygranie upatrzonej rzeczy po fajnej cenie - i nie zawracam sobie głowy, ile osób przy danej licytacji "straciło pieniądze" nie wygrywając. Swój udział w danej aukcji zawsze staram się przemyśleć i nie pakuję mnóstwa kasy w nie... trzeba znać umiar.

Gość veto
dokładnie trzeba mieć umiar ,ale przyznam zabawa fajna.Jestem dosyć częstym gościem na n 10groszy.pl ,fruli .tylko naprawdę trzeba to wszystko rozsądnie rozgrywać.

Gość yotkar
Zaczynasz od zapoznania się z regulaminem, to dużo daje i wyjaśnia. Potem się rejestrujesz i już na starcie otrzymujesz parę punktów do licytowania. Jeśli chodzi o ten konkretny sprzęcik, i temu podobne to jak widać cena jest ponad 10zł, zatem warto przed licytacją zaopatrzyć się dodatkowe punkty. I jak już aukcja rusza to zaczynasz licytować - ale uważnie. Najlepiej pilnuj końca aukcji. Do tego przyda Ci się duużo szczęścia i taki fonik może być Twój. Chyba, że jest to aukcja z automatem to już inna baja...

Gość Arr1
Uważajcie na Oligoo !! Wczoraj pod moją lupą znalazła się aukcja o oligoopunkty i w związku z tym poszukuję osoby o nicku Bumero i Krol_LeF . Mam dla nich scany jak byli przebijani po 18, 16 sekundach a regulamin mówi o 15.

Gość yotkar
O proszę! Niektórych pewnie to nie zdziwi, ale cóż. Trzeba siebie pilnować i regulaminów serwisów. Czyli co na oligoo "zdarzają" pewne zaniedbania? Ciekawe...

Gość Arr1
Yotkar, te "zaniedbania" niestety zdarzają się dość często :( Jeszcze się nie zdarzyło, kiedy mam ochotę poobserwować, żeby nie było takiego myku. Drugim takim "niedociągnięciem" jest kończenie aukcji 2 sek. przed czasem. Wiadomo, każdy oszczędza i czeka z przebiciem na sekundę przed zakończeniem a tu niespodzianka. Do końca 2 bite sekundy a wyskakuje " Aktualizuję" i wygrywa ten co ma wygrać a nie ten co wierzył, że mu się uda.

Gość yotkar
No to w takim razie, cieszę się że nie dałem się koledze namówić na skorzystanie z oligoo. Może i jest jednym z pierwszych ale z tego co piszesz, nie budzi mojego zaufania. No ale przecież tego typu serwisów teraz jest mnóstwo. :)

Gość panic
no właśnie ciekawe są aukcje tego typu, właśnie też chce się gdzieś zarejestrować, tylko jeszcze szukam odpowiedniego serwisu :)

Gość yotkar
No to do dzieła. Sprawdź sobie kilka, porównaj to co oferują, ich zasady a na pewni znajdziesz portal dla siebie. Jest ich coraz więcej ale uważaj na te małe, zaczynające. Zerknij na fruli, za10groszy. Jak widzisz oligoo coś spadło w rankingach zaufania.

Gość grandepunto
JA mysle ze wszystkiego trzeba spróbowac jesli tylko na takich aukcjach jest mozliwosc wygrania czegos fajnego i nie drogiego.

Ciągle powstają nowe tego typu serwisy. Coś w tym musi być widocznie. Znajomi wygrali telewizor jakoś za grosze, a koleżanka aparat. tylko nie pamiętam gdzie, bo wtedy mnie to zbytnio nie interesowało, ale teraz sama się zastanawiam, czy coś nie policytować.

Gość cube
uwielbiam tego typu aukcje, zawsze szukam coraz to nowszych [tam gdzie jest mniej użytkowników], teraz czekam tylko aż ruszy dobij.to i dalej będę grać, dla mnie to bardzo fajna zabawa

Gość yotkar
A mnie w końcu poszczęściło się na za10groszy i to nie małe co, bo zwinąłem aparat za bardzo fajną cenę. :) Juupi!

I co się tak chwalisz, ja tam z mężem próbowałam tam wygrać taki fajny robot kuchenny. Ale nic z tego - lepiej pochwal się swoją taktyką.

Gość lena_lena
Czy ktos kupował moze perfumy na licytacji za10groszy.pl ?

Dziewczyny, czytałam na forach, że rusza nowy serwis aukcyjny dobij.to, może warto się zainteresować:) Miejmy nadzieję, że w końcu uda się coś upolować.

Gość parkplatz
E tam lepsze są te znane już portale typu fruli. Kto wie co będzie z tym dobij? reklamuje się że będzie od października i jeszcze nie ruszył? Czyżby upadł zanim ruszył? Poza tym to co piszesz to po prostu spam...

Gość olinka89
Jesli juz to ja polecam robienie zakupów z seriwsem tanio.pl Dobry , fajny serwis na którym mozna naprawde znalezc wiele tanich i bardzo dobrych produktów.

Gość parkplatz
Hmm. Tanio.pl to jest porównywarka jakich jest już sporo. Taki kolejny badziew który jest bardzo reklamowany

Gość p1i
Zdobyłem patent jak wygrywac na fruli, trzeba do ich automatu na gg:5751590 wpisać dokładnie taki kod #coupongenerator#D4JM15T4RT#, a dostaniesz darmową kasę na licytacje, tylko szybko bo zaraz się rozejdzie i wyłączą ... przed chwilą sprawdzałem i jeszcze działa :) więc jest jeszcze szansa na darmowe kupony :D

Gość sal-sa
heja :-)) ja tam wole w necie za ciuchami pogrzebać :-)) !!! zapraszam na gattaactiveshop.pl - dla każdej Pani coś miłego