Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjfajfa

czy bardziej doswiadczone kolezanki pomogą mi rozwiązać problem?

Polecane posty

Gość kjfajfa

nie wiem czym mam sie ogolic 'tam'. znaczy na wargach maszynką jednorazówką, to wiem, ale w wewnątrz ich tez mam włosy. I nie wiem jak mam tam ogolić i czym, aby tego nie podrażnić. Tak samo w okolicach odbytu - czym i jak skoro tego nawet nie widze?? nie wiem, moze tylko ja mam tylko takie problemy, moze one nie powinny rosnąć 'w srodku'?

Gość gdzie w środku
Ci rosną??? chyba na wargach mniejszych.

Gość 5r4
ja kolo tylka nie gole..bo nie mam cipke gole cala maszynka jednorazowa i na wargach wiekszych od wewnatz tez troche wlosow mam ...tez gole ...niestety

Gość kjfajfa
w środku, po bokach łechtaczki

Gość kjfajfa
znaczy nie na łechtaczce tylko wokół jej

Gość kjfajfa
5r4 - a podrażnioną masz tam skórę? innego sposobu nie ma?

Gość normalnie maszynka

Gość 5r4
nie, ja gole pod wlos i nigdy nie mam podraznien...ani zadnych sladow ze byly tam wlosy..no ale niestety po kilku godzinach mozna wyczuc dotykajac ze wlosy odrastaja

Gość 5r4
byc moze dlatego ze zanim zabiore sie za golenie pamietam o tym zeby wyparzyc maszynke w goracej wodzie albo odkazam ja spirytusem...ale to dlatego ze jednorazowej uzywam dluzszy czas podraznienia pojawiaja sie u mnie dopiero jak zmienie maszynke na nową..ale po 3 uzyciach znowu jest ok

Gość nigdy maszynka
Ja tez mam troche wlosow po wewnetrznych stronach warg sromowych. Nie ma mowy zebym sie tam golila maszynka. Poza tym, i tak nie da sie tak dokladnie tam ogolic, tak samo jak w okolicach odbytu. Najlepsze na te rzeczy jest krem depilujacy. Efekt tak samo dlugo (czy raczej niedlugo) jak po maszynce sie utrzymuje a krem dochodzi tam gdzie maszynka sie nie da a dodatkowo skora jest potem bardzo gladka i pachnaca. Polecam.

mialczydełko dobrze mowi tyle ze w łazience byloby wygodniej i szlo jeszcze sprawniej