Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .nie podam nicku . oo

Grubsze kobity są atrakcyjniejsze !!!!

Polecane posty

A gruby to nie człowiek? Dla każdego może przyjść taki czas, że będzie przybierał \"z powietrza\". Tym bardziej, że większość kobiet tyje z wiekiem. Niepotrzebna dyskryminacja.

Gość Jessy27
nie o nick chodzi, po prostu-wiem że jestes.

Gość trochegrubamama
a no to sie, ze tak powiem , grubo mylisz:)

Gość permanentainwigilacja
jessy nawet jak murowany kościół na ryj spadnie to i tak bedą sie za nią faceci oglądać:) nie jessyy:)

sa kobitki z "kraglosciami"i te gruuuuuuuuuuube obzarte nie dbajace o swoja figure ,a to roznica,pewnie ze szkapa to nic pieknego,ale zapasiony tluscioch tym bardziej,no i nie zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Jessy27
mnie zalezy tylko na dwóch męzczyznach-moim mężu i synku .i wystarczy mi że im sie podobam.jestem świadoma swojego wygladu ale nie jestem próżna, są inne wartości. Ale tlustych bab nie trawie-fakt.

Gość Jessy27
ja.25 fajego masz brzdaca , chyba w podobnum wieku co mój.

Gość ni taka ni owaka
cytat: luckylady "A gruby to nie człowiek? Dla każdego może przyjść taki czas, że będzie przybierał "z powietrza". Tym bardziej, że większość kobiet tyje z wiekiem. Niepotrzebna dyskryminacja." Tyje z wiekiem????????????????? To ciekawa teoria, bo w moim przypadku jest odwrotnie :D:D:D majac 20 lat bylam grubsza o jakies 10 kilo niz w chwili obecnej, a juz nie mam "dziescia" lat :D:D:D a teraz figuty moze mi pozazdroscic niejedna nastolatka :D:D:D

Gość Jessy27
masz figuta? o jej

Na atrakcyjność składa się wiele rzeczy i nie ważne, chuda, gruba, wysoka niska Widziałam wiele atrakcyjnych pusztystych dziewczyn, zadbanych uśmiechniętych, Widziałam tez wiele atrakcyjnych szczupłych i chudych nawet.

Gość ni taka ni owaka
figury, literowka

Gość jessy27
no dzieku że mi powiedziałas

ni taka ni owaka To jak jest u ciebie, nie świadczy o tym, jak jest u wszystkich. Czasem warto choć na chwilę odsłonić zasłony i wyjrzeć trochę dalej niż poza czubek własnego nosa. Ja również nie tyję z wiekiem, a niespełna 50-letnia opiekunka mojego syna waży 44 kg, zaledwie 4 kg więcej niż miała w VIII klasie podstawówki, ale to nie są ogólne tendencje. Z wiekiem, u każdego człowieka zwalnia się przemiana materii. To nie teoria, tylko fakt. Potrzebujemy coraz mniej kalorii, ale przeważnie jemy tyle samo. Szacunkowo po 25-30 roku życia przybywa po 1,5 kg rocznie, ale to już oczywiście nie jest regułą.

O jeju, ale macie problem. Jedni tyją inni nie, jedni mają to uwarunkowane genetycznie inni na własne życzenie (np. ja:P ). Jessy27 - dziękuję za komplement - co nie znaczy, że sie z kimś solidaryzuję:P ;) Za 11 dni będzie miał rok - nie wiem ile ma Twój więc ciężko mi powiedzieć czy ten sam wiek.

tylko pamiętajcie, że nie każdy gruby człowiek jest gruby z obżarstwa. Też jestem zwolenniczką szczuplejszych osób ( pewnie po części z wykonywanego zawodu), ale trzeba do tego mieć trochę dystansu. są przecież choroby endokrynologiczne, guzy.... nie zawsze figura zależy od człowieka ją posiadającego.

Gość jessy27
ja.25 a to sie pomylilam, mój ma juz 15 miesiecy.ale był wczesniakiem

Jessy - wcześniactwo Twojego dzieciątka nie ma tu chyba wiele do sytuacji. Moje dziecko jest po prostu duże:)

Gość jessy27
może , z samego zdjecia trudno wywnioskować, mój ma 86 cm waży 12kg, ale wydaje mi się że twój wiekszy, to oczywiście nie wazne- byle zdrowe były.

Gość jessy27
ale w końcu to fotum o dzieciach, znudziło m sie juz pisac o grubych.

Gość Do jessy
To Twój synek jest z września?

No 84cm ma i 12.600 wagi:) Na dziale o ciąży też się gada o grubych bo w końcu ciężarne są grube:P

Gość jessy27
tak mój jest z września

Gość jessy27
tak, no ale ja jako ciearna nie byłam.