Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr__Italianoo

ale dzis ciezko...

Polecane posty

Gość złośliwy_gnom
A ja jeszcze korzystam z uroków zwolnienia ;) Ale jutro nie ma silnych trzeba wracać do pracy 😭

Gość Mr__Italianoo
dzis jakie macie plany, tylko praca, czy po tez cos robicie? ja w robocie dzis niestety mam troszke zajec, juz o 10 spotkanie. Narazie z ta osoba gadalem przez telefon i ma bardzo slodki glosik ;)

Gość złośliwy_gnom
Hehehe ja tylko i wyłącznie porządki przedświąteczne ;) nuuuuuuda😭 Mr__Italianoo - tylko w czasie tego spotkania za bardzo sobie nie słodzcie ;) Choć w sumie, raz sie przecież żyje ;)

Gość Mr__Italianoo
hm.. wiesz powiem tak. Smiac mi sie chce bo czesto jakies firmy ktore przyjezdzaja przysylaja pracownikow "niczego sobie" by zlagodzic jakies tam zaleglosci :) wiec mozna oko zawiesic, a ze slodzeniem to jest roznie, no po co mam klamac ;) wlasnie porzadki by wypadalo zrobic i jakas swiateczna atmosfere. a u was w pracy jak przybrane jest na swieta?

Gość złośliwy_gnom
Szkoda że do nas nie przyjeżdżaja żadni panowie żeby złagodzić jakieś tam zaległości ;) Wiec ani oka zawiesić nie można , ani pogadaćsobie w typowo męskim towarzystwie ;) Nie wiem jak jest przybrane u nas , w pracy byłam jakiś czas temu ;)

ja to oczywiscie musze sie buntować przeciw ustalonych schematom, czyli specjalnemu sprzataniu swiatecznemu mowimy stanowcze NIE:P -- do mnie to ciągle ludzie przychodzą, czasem to bym chciala miec taki spokoj:) żeby nikogo nie było.

Gość złośliwy_gnom
Deko - zapraszam do mnie ;) nic tylko cisza aż w uszach dzwoni ;)

Gość Mr__Italianoo
haha, sprzataniu stop:) niestety kazdego wezmie na to przed swietami:) tutaj naszczescie az tak duzo spottkan nie ma, fakt ze czasami mi sie nei chce, ale same wiecie ze kobiety same lagodza tak atmosfere ze odrazu mi sie chce. ale zreszta teraz przed koncem roku wszyscy sa jacys mili:) a kiedys masz urlop? i dlaczego tak krrotki? :)

Gość złośliwy_gnom
Deko - daleko ;) Mr__Italianoo - każdego nie ;) - ja już jestem po . Teraz będę odpoczywać ;) Ale to prawda , przed świętami w ludziach jest więcej życzliwości . Amaleta - pozazdrościć . Ty na urlop , ja z powrotem do pracy ;)

ja się zrobie na wredną:P hehe a złośliwy gnomie czy Twoj nick nie jest na literka L?

ja biore sobie 2 i 5.01 :D co prawda jeszcze nikt o tym nie wie ze go biore:P

Gość złośliwy_gnom
Nie Deko, nie jest na L ale wiem o kogo Ci chodzi :D

Gość złośliwy_gnom
Ja miałam sporo w wakacje , teraz wypadłam z pracy tak nadprogramowo ;)

tyle o ile sie wyspac mozna wstajac przed 7:P hmm.. kim Ty jestes?

Gość złośliwy_gnom
Deko ja zwykle wstaję o 5 :P wiec Twoja 7 to luzik by był ;) Złośliwy Gnom jestem - ot co :D ;)

Gość Mr__Italianoo
w tym roku gdzie spedzaliscie wakacje? czy ktos mial takie swoich marzen? albo o jakis marzy? ja wstaje przed 6 i naprawde jestem mocno nietomny, rano wszystko z rak mi wypada:)

Gość złośliwy_gnom
Wakacje marzeń jeszcze przede mną ;) :D

Gość Luśka z W.
Cześć Italiano, a Tobie dalej ciężko? :) Masz juz choinkę? Piłeś już kawę? Jaki kolor mają skarpetki, które dziś nałożyłeś? Ile godzin spałeś? O której wstałeś? Co jadłeś na śniadanie? Reszta wywiadu w późniejszym terminie ;-)

Gość Mr__Italianoo
indie to wielkie moje marzenie. Tez dlatego bo troszke wciagnalem sie kiedys n/t ich religii. Chce to wszystko zobaczyc na zywo... nie mowiac o rzeczach takich jak np. tao ktore tez mnie strasznie zainteresowaly ;)

Gość Mr__Italianoo
Luśka z W czesc:):) jeszcze troszke ciezko jest, ale jak sie uśmiechnąłem czytajac konkretne pytania na ktore chetnie odpowiem:) nie mam choinki, i narazie nikt o niej nie mysli pilem kawe i kawalek ciasta zjadlem, ktore wczoraj dostalismy od jednej z firm na gwiazdke skarpetki czarne gładkie spalem 6 godzin 6:05 chleb z maslem (2skibki) z salami+troche salatki warzywnej+zolty ser teraz ja: jaki dzis masz plan? czego jeszcze nie zaplacilas w tym miesiacu? czy od rana na kogos bylas zla? jaki masz kolor majtek? jakie plany obiadowe? Czy teraz bardziej marzysz o lozku czy o czyms dobrym do zjedzenia? Czy starczy Tobie pieniedzy do konca miesiaca? :) reszta niech tez odpowiada:)

Gość złośliwy_gnom
Hehehehehe Jedno pytanie mnie rozśmieszyło :D Czarne z tiulu z różowymi wstawkami :D w resztę nich Ci wyobrażnia podpowie ;) :D

Gość Luśka z W.
no niezły zestaw :D jaki dzis masz plan? praca, praca, praca czego jeszcze nie zaplacilas w tym miesiacu? telefon czy od rana na kogos bylas zla? tak, na siebie ;-) jaki masz kolor majtek? oberżyna :P jakie plany obiadowe? no idea Czy teraz bardziej marzysz o lozku czy o czyms dobrym do zjedzenia? o łóżku, ech (cos dobrego właśnie zjadłam) Czy starczy Tobie pieniedzy do konca miesiaca? tak :) Czyż nie jesteśmy kreatywni, takie ambitne pytania :P

Gość Mr__Italianoo
haha, siedze i sie smieje caly, czy nie fajne pytania:) jaki duzy masz rachunek do zaplacenia? dlaczego dzis zla na siebie? co pysznego jadlas dzis? kto Tobie szykowal sniadanie? Czy dzis bralas prysznic? co chciala bys dostac na swieta? czy spisz w lozku czy na kanapie? czy w sypialni masz telewizor? Kiedy ostatnio bylas u dentysty? :) złośliwy_gnom: nie kus mnie, bo jestem "tylko" facetem :):) .. ciekawie sie zaczyna ;)

Gość złośliwy_gnom
Na święta chciałabym dostać przystojnego, wysokiego szatyna ;) Heheheh tylko nie myśl na tym spotkaniu o 10 o tych tiulowych fatałaszkach ;)

Gość złośliwy_gnom
neczk Jakos lepszy dzisiaj dzień wszyscy dzisiaj mają ;)