Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starpukrasticzia

Czy uważacie, że robienie loda jest upokarzające dla kobiety??

Polecane posty

Gość Starpukrasticzia

Tak, wiem, że jak się kocha faceta, to kocha się go w całości itd... Ale tak ogólnie, jako czynnośc seksualna, czy myślicie, że to upokarzające dla kobiety?? W końcu klęczy przed mężczyzną, liże części ciała, które służą też, bądź co bądź do sikania... Hmmm, no więc jak??

Gość kocham to robic
zawsze, wszedxzie i kozdej porze dnia i nocy!

a czemu od razu klęczy? przecież są różne możliwości... nie jest to dla mnie upokarzające. kocham swojego partnera, on kocha mnie. lubimy poznawac swoje ciała i robić sobie na wzajem dobrze. czy to upokorzenie jak robisz coś, co twój chłopak lubi i widzisz na twarzy jego zadowolenie? :P do tej sprawy ważny jest też wiek. kiedyś, dawno :D nie sądziłam, że w ogóle wezmę do ust,. było to dla mnie obrzydliwe, a teraz dorosłam, poznałam chłopaka, z którym nie mam żadnych tematów tabu i czuję się w 100% dobrze :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
Tak jest...kochajcie się jak chcecie. Osobiście nie potępiam tej formy zbliżenia, jednak nigdy się do takowej nie posunę....

Gość damarkuz
upokarzające to posuwanie w usta.

Gość Izóchnaaaaaaaa
oooożeszzzzz kuwa mać !!!!! że też się ona nie pożygała ! tfu ! kobiety nie no na takie coś się nie zgadzajcie !! fuj fuj :D

Gość Izóchnaaaaaaaa
żygała czy rzygała ??? chyba rzygała ...mniejsza o to....pawiowała , haftowała , wydalała buhahaha fuuuuj

Nie jest upokarzające, jeśli kocham narzeczonego chce mu dać jak najwięcej przyjemności. Gdy pieszczę go ustami okazuję w sumie akceptacje dla jego ciała... i widze jak mu dobrze to mi bardzo ciepło.

Gość ej no
a lizanie miesa nie powleczonego skorą i cuchnącego śledziem to nie ejst poniżenie? :o

Gość Izóchnaaaaaaaa
No chyba jedynie zrobię wyjątek dla swojego taty :)

Gość Izóchnaaaaaaaa
Prawiczku :) nie doczekawszy się odpowiedzi sam ją utworzyłeś ??? buhahaha :D ani dla taty ani dla męża ani dla kochanka...co nie zmienia faktu, że nie potępiam osób, które w taki sposób się kochają .... co niektórym czytanie ze zrozumieniem "siada"

Gość Izóchnaaaaaaaa
A dziwne że nagle tu się pojawiłeś ....hm skąd ten pomysł ? z wpisu na innym temacie ? to mnie tylko utwierdziło, że jednak się podszywasz :P oj nieładnie tak nieładnie...a za takiego cnotliwego chłoptasia cię uważałam

Gość anonimowa hela z ciechanowa
penija uwielbiam to robic. nie uwazam to za ponizanie

Gość wukate
Nie uważam, zeby to było upokarzające. Lubię patrzeć na mojego faceta, zerkać od czasu do czasu na jego twarz, kiedy go tak pieszczę i obserwować grymas rozkoszy - to jest super! A czasem sobei myślę...jak mnie wkurwi, to wiem, jak się zemścić - po prostu przestanę w pewnym momencie, doskonale wiem, w którym, hehehe :P A co do tego, że liże się "części służące do sikania" - to czy dla facetów miałoby być poniżające robienie minetki...??

Gość Enrike
poniżające są hard corowe praktyki typu stawianie stolca , nekrofilia czy inne bzdety, lodzik jest jak najbardziej na miejscu :-)