Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś

też czuje sie źle z powodu zblizających

Polecane posty

Gość mangoooo
Nie mam rodzenstwa, ojciec za granica i nie przyjedzie, do rodziny nie jedziemy nigdzie... Ale to tylko jeden dzien... drugi swiateczyn dzien nie jest juz taki swiateczny.

Gość ujjjjt
zawsze moze byc gorzej bo np jak sie czuje kobieta ktora spedzal kazde swieta z mezem i dziecmi, pozniej dzieci sie rozjechaly a po 3à latach malzenstwa zmarl maz jak ona sie czuje?

Gość czy ktoś
syty głodnego nie zrozumie

Gość czy ktoś
z czasem tłumaczenie ze bedzie jutro lepiej zaczyna uszami wychodzic.

Gość ccbvvvaa
moze nie szukacie gdzie trzeba? jaka macie prace?

Gość ccbvvvaa
a wcale tak nie jest ze syty glodnego nie zrozumie? bo syty tez mial kiedys takie dylematy i wie ze naprewno sie to zmieni

Gość _ja też
mangoooo, YSSSSSSS ,ujjjjt - oczywiście wszyscy macie po częsci rację . Pewnie gro ludzi ma znacznie gorzej . Tyle ,że każdy patrzy na siebie i to co sam czuje .A w tym czasie czuję poprostu samotność .

Gość czy ktoś
w księgowości

Gość _ja też
W pracy nie mam szans nikogo poznać , rzadko gdzieś wychodzę - więc poznać kogoś jest nie lada sztuką . Tym bardziej ze mieszkam w małym mieście .

Gość mangoooo
Tak jest, dokladnie... albo jak ktos jest bezdomny... rozne rzeczy sie zdarzaja... ale chyba nie nalezy nikogo ganic, ze czuje sie zle. Czlowiek z natury jest "egoista" i najstraszniejsze jest dla niego jego wlasne nieszczescie. Nie ma w tym nic zlego. To naturalne.

Gość wiesz...
od tego roku nie ma dla mnie juz swiat :(

Gość ccbvvvaa
no to faktycznie , moze trzeba zmienic prace, ciezko mi tu doradzic , bo jestem po 3à stce i nie wiem gdzie wtedy mozna szukac faceta moze przez znajomych

Gość mangoooo
Trudno sie "wziac za siebie", wychodzic gdzies specjalnie, zeby kogos poznac. Zreszta i to czasem nie dziala. Czasem po prostu nic na sile. Moja kuzynka uslyszala od wrozki, ze na wakacjach pozna meza. Jakiez ona cuda wyprawiala, zeby ta przepowiednia sie spelnila! I co? i nic. nie znalazla. I musze tu dodac, ze jest ładna, inteligentna, studiuje... Czasem tak jest po prostu.

Gość _ja też
Pracą mam akurat fajną , znajomi mają swoje życia , próbowałam przez net ale to zupełna porażka . Wiesz ... moze za to następne świeta będą radośniejsze ?:)

Gość czy ktoś
fakt w necie to jedna wielka ściema:(

Gość mangoooo
Nie ma osoby, ktora chocaz raz nie zazna prawdziwego szczescia. Moja mama ma 45 lat, z ojcem juz nie jest, rodzenstwa nie mam, nawet mieszkania nie mamy wlasnego, tylko mieszkamy z babcia. Martwie sie o mame. Ona w koncu zostanie sama, ja zdaje mature w tym roku, wiec potem raczej na studia. Tak bardzo bym chciala, zeby kiedys nie zaznala tej okropnej samotnosci... zeby sobie kogos znalazła... a tu nie ma jak:(

Gość mangoooo
No wlasnie, w necie to jest lipa jak nie wiem. Nawet jakbym chciala jej kogos podstepnie "podsunac".

Gość czy ktoś
zresztą to nie sens znaleźć kogokolwiek...

Gość _ja też
Czy ktos - nic mi nie mów na ten temat . Ksiązkę sensacyjną na ten temat mogłabym napisać ;) Mangooo- niestety jakis czas temu byłam optymistką w tym temacie że poznam kogoś . Im dłuzej jestem sama ,im więcej porażek za mną to zaczynam wątpić czy jest możliwe poznanie jeszcze jakiegoś uczciwego ,odpowiedzialnego mężczyzny . A jestem sporo młodsza od Twojej mamy , więc pewnie i Jej nie bedzie łatwo . Ale chyba trzeba w to wierzyć , bo bez nadziei nie ma już nic .

Gość _ja też
Czy ktoś - oczywiście nie kogokolwiek . Tylko taką osobę dla ktorej żywiej zabije nam serducho jak i bedzie to osoba która na to uczucie zasługuje .

Gość czy ktoś
no właśnie...

Gość _ja też
Ale oboje już pewnie wiemy, że to wcale nie jest takie łatwe.

Gość czy ktoś
uciekam juz dziś. Zajrzę jutro ok. 20 jakby ktoś chciał pogadac. Trz,ymajcie sie cieplutko.

Gość _ja też
Ja też już sie zbieram .Moze jutro zajrzę :)

Gość do szanya czy jakis tam syf
jedynacy to maja jednak przerabane....... tez jestem jedynaczka...tak jak mango sie martwi o mame, tez sie martwilam i mialam wyrzuty sumienia, ze hdzies wyjezdzam i zostawiam rodzicow samych. troche to sie smienilo, jak urodzilam synka. rodzice byli tak zmeczeni nasza obecnoscia, ze teraz jak mieszkamy oddzielnie, to wiem, ze sobie odpoczywaja, jak nie ma nas u nich ;-)

Gość _ja też
Jak nastroje ? :)

Gość czy ktoś
w zasadzie bez zmian a Twój?

Gość _ja też
Ja dzisiaj ciut lepiej , zwykle nie narzekam aż tak bardzo :)

Gość czy ktoś
ja po prostu jestem dziś spokojniejszy:)