Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostalam zjebe

a tak sie staralam

Polecane posty

Gość dostalam zjebe

Na Mikolaja dalam mu drobny prezent. Naprawde takie wielkie nic ale zeby milo bylo. Teraz nie wiem. Az sie boje cokolwiek kupic pod choinke :(

Gość ffe4f
ale co?? nie spodobało mu sie? co kupiłas?

Gość dla mnie to w ogole
Nie ze sie nie podobalo. Tylko, ze "chce mi sie bawic w te durnoty" :(

Gość lupolkjh
przykre, ale takie rzeczy trzeba jednak ustalać na początku związku, my np. nie obchodzimy walentynek.

Gość ffe4f
on ci tak powiedział? ze chce ci sie bawic w te 'durnity;???? eee :O Ustalenia ustaleniami a dobre zachowanie i takt to co innego!! :O Nie przejmuj się ;)

Gość lupolkjh
no masz rację z tym taktem, chyba że to było coś wyjątkowo nietrafionego, ale bardzo drogiego i nie mógł się powstrzymać od komentarza, bo nie każdy ma charakter dyplomaty...

Gość lupolkjh
nie przejmuj się, pewnie bardzo się starałaś, że mu zrobić niespodziankę, a on tego nie docenił, niestety tak czasem jest, ja miałam podobnie z moimi rodzicami, na rocznicę ich ślubu...

Gość dostalam zjebe
ale to bylo symboliczne tylko... Glupi mikolaj czekoladowy. Czy takie rzeczy trzeba ustalac na poczatku zwiazku? :O Zreszta my jestesmy na poczatku - niecaly rok razem...

Gość lupolkjh
moim zdaniem trzeba ustalać, żeby uniknąć takich sytuacji, jak Twoja, pewnie on zareagował za ostro, ale niestety niektórzy tak mają, ja np. nie cierpię walentynek

Gość dostalam zjebe
Akurat walentynek tez nie lubie... Ale to jest takie tradycyjne, neutralne... Nawet moja kolezanka bedaca SJ przyjmuje zyczenia urodzinowe i dziekuje (od tych nieobeznanych), chociaz nei obchodzi. Naprawde takie duperele trzeba ustalac?

Gość lupolkjh
Jedni przywiązują dużą wagę do prezentów na gwiazdkę, miesiącami je wybierają, inni wcale, kupują w ostatniej chwili i od innych, też nie wymagają cudów. Fajnie dostać coś co Ci się podoba, ale dla mnie to nie jest ważne...

Gość lupolkjh
co znaczy będąca SJ? No masz rację, że nie ma co robić afery z mikołaja czekoladowego, my też się zastanawialiśmy nad mikołajkami czy je obchodzić, w końcu uznaliśmy, że tak...

Gość dostalam zjebe
ale ja ich w zaden sposob nie obchodzilam... Co to jest glupi muikolaj czekoladowy. Tak spontanicznie kupilam tuz przed spotkaniem. Troche bez sensu tak wszystko ustalac i planowac. Ja rozumiem jakies istotne rzeczy ale to? "bedaca SJ" = bedaca Swiadkiem Jehowy ;)

Gość dostalam zjebe
Nie no po prostu teraz sie stresuje co ze Swietami. Bo zobaczymy sie w 1 dzien swiat i myslalam tez ze kupie jakas tam drobnostke, i dla jego mamy czekoladki jakies, zy cus. Ale jak mnie tak zjedzie za to przy rodzicach to sie spale ze wstydu :(

Gość lupolkjh
no to pogadaj o tym z nim, o prezentach na święta, to już jak najbardziej powinnaś. no jak za to Cię zjedzie, to już na prawdę jest jakiś dziwny...

Gość dostalam zjebe
ale kiedy ja wlasnie lubie takie male rzeczy czasem robic spontanicznie. Jak pogadam to juz nie cieszy. Chociaz teraz cieszy jeszcze mniej. Wiec po prostu zapomne, ze jest jakas okazja/swieta i tyle. Jak nie lubi to nie bede uszczesliwiac na sile ;) Ale mimo wszystko przykro mi bylo, ze mi sie za taka rzecz dostalo po uszach :(

masz racje - bezsensu tak planowac i ustalac, zwlaszcze takie rzeczy :O Nic sie nie przejmuj, jestes fajną miłą dziewczyną, spontaniczna, ciepłą z pomysłem ;) I tego się trzymaj ;) i nic sie nie zmiejniaj ;)

Gość dostalam zjebe
dzieki ;) 🌻 juz mi lepiej jak sie pozalilam ;)