Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66666wwww6666

6 WAIDER- pomimo TŁUSZCZU na brzuchu? pomoze?

Polecane posty

Gość 66666wwww6666

hej:)... chce zadbac o moj brzuch- b wyglada tragicznie- niesety sama do tego dopuściłam:/ chce sie do pozbyc kiedys byl piekny, natomiast teraz ma jakies 3cm tłuszczyku i te DWIE WSTRETNE i benaczejne opnoki... :(... nad pepkiem i zaraz pod nim - jestem zalalamana tym dziadostwem!!!:(... dczytalaam ze 6 waider' i jego systematyczne cwiczenie daje efekt- ALE tj. efekt miesni... czy jesli mam ten tlusczzyk bedzie widac jakis efeklt? skoro moje miesnie sa daaaaleko po podwierzchnia?? prooooooooooooosze o pomoc!

Gość 66666wwww6666
chyba nikt nie pomoze... :(

Na spalanie tłuszczu są zupełnie inne ćwiczenia, tobie weider absolutnie nie pomoże, ukształtuje mięśnie ale ich i tak nie będzie widać bo będą pod warstwą tłuszczu.

waidera możesz robić równolegle, ale na spalenie tłuszczu rób aeroby: aerobic, stepper, orbiter, bieżnia, skakanka. codziennie. uznaje się, że tłuszcz zaczyna się spalać po ok. 30 minutach wysiłku.

co?? jak sama nazwa wskazuje Aerobiczna 6 weidera. to nie jest trening na mocne durze mięśnie brzucha tylko właśnie to jest trening aerobowy na pozbycie się tłuszczu i wzmocnienie oraz ukształtowanie mięśni.

Nie polecam. jakieś pół roku temu ćwiczyłam systematycznie przez 2 miesiące i nic. Owszem, mięśnie mi się wyrobiły, ale oponka jak była tak i jest.

Nie polecam. jakieś pół roku temu ćwiczyłam systematycznie przez 2 miesiące i nic. Owszem, mięśnie mi się wyrobiły, ale oponka jak i była tak i jest.

Gość młodszy kadet.
Aerobiczna 6 weidera. - Cwiczenia na miesnie brzucha. Rzeczywiscie cholernie monotonne, ale w wyrobieniu miesni pomagaja : ) ja jednak proponuje na ta \'oponke\' najpierw aeroby, a dopiero pozniej wziac ze za A6W. A najlepszym sposobem jednak bylby BASEN. Najszybciej mozna schudnac, jednak jak ktos slusznie napisal. Spalanie tkanki tluzczowej wystepuje dopiero po 30 min. treningu.