Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogi Bubu

Lubię molestować koleżanki w pracy

Polecane posty

Często wprost, patrząc im w oczy mówię co bym chciał z nimi zrobić, na biurku szefa, w pokoju z xero, lub w aneksie kuchennym :) Z szelowskim uśmiechem pytam jaką mają dzisiaj na sobie bieliznę, mówię, ze podnieca mnie ich mini, a wyobraźnia sprawia, ze patrzac na nie grzeszę strasznie :classic_cool:🖐️ Jedne się śmieją, inne oburzają, jeszcze inne czerwienią, to takie słodkie :) Czasem nawet złapię za tyłeczek, przypadkowo otrę się o biust, pogłaszczę po udzie... Różnie bywa, raz nawet z liścia dostałem i strasznie mnie to podnieciło ;) Problemem są czasem nowe pracownice w mojej firmie, które jeszcze nie znają obyczajów jakie wprowadziłem i z początku trochę się wzbraniaja przed tym, ale inne kolęzanki wtedy im tłumaczą, ze ja już po prostu taki fajny jestem i zazwyczaj wtedy przestają się tym bulwersować :) Koledzy, wy też robicie podobne akcje?:)

Gość osoba_trzecia
To może przed snem zafunduj sobie szklaneczkę ... melisy?

Gość Paavo Nurmi
A jak koleżanki w pracy lubią być molestowane...

"Problemem są czasem nowe pracownice w mojej firmie, które jeszcze nie znają obyczajów jakie wprowadziłem" Może w końcu przyjdzie taka, która się na żartach nie pozna i najpierw Cię seksualnie wykorzysta, a potem zaniesie film z ognistym numerkiem na policję:) A wprowadzony obyczaj pod celą dla skazanych za przestępstwa seksualne jest - powiedzmy - mało męski...:p No pupa boli chyba:D