Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper CC

Nigdy nie uprawiałem seksu z dziewicą i chciałbym spróbować

Polecane posty

Gość kacper CC

Tak tylko, żeby zobaczyć jakie to uczucie przebijać błonę dziewiczą własnym penisem. Po prostu nie mogę się pogodzić z tym, że inni mieli taką możliwość a ja nie. Chciałbym to zrobić tylko raz i swojej dziewczynie nic o tym nie mówić. Jeśli nigdy to by się nie wydało to chyba nic złego by się nie stało. Choć wy mnie tu zaraz skrytykujecie pewnie.

Gość kacper CC
oooooo widzę, że odzew na mój post przeszedł wszelkie wyobrażenia...

Gość kacper CC
Dam Ci radę prawiczku, którą w zasadzie dawno Ci już ktoś powinien dać a może i już dał. Otóż. To prawda, że w polskim społeczeństwie dziewic w wieku ponad 20 lat nie ma za dużo. ale ALE jest jedno duże ale We wszelkich środowiskach katolickich, czy to oazy czy to jakieś studenckie oranizacje katolickie, tam serio jest większość dziewic. Nie myślałeś o tym?

zdradziłbyś swoją dziewczynę, tylko po to by fiutem poczuć błonę?! :) fajnie masz :)

Gość dziewicomaniak
ja tylko wale dziewice innymi sie brzydze!

tak, bo dziewica to tylko błona....ech panowie... naprawdę trochę mi was żal :D ja podczas pierwszego razu nie czułam bólu i nie było krwi, a byłam dziewicą. powód? moja błona przerwała się wcześniej, jak byłam jeszcze dziewczynką, gdyż trenowałam gimnastykę :) gdybyście chcieli wszyscy poczuć błone na fiutku, to byście musieli sporo szukać i tracić na to czas, bowiem błona błonie nierówna - są różne ich budowy... a może szukacie takiej laski, która ma taką błonę i przy pierwszym razie dostaje krwotoku? pozdro.

Gość czysta prawie
mam 20 lat i jestem dziewica ale niektore rzeczy dla doroslych mialam za soba czy to sprawia ze juz nia nie jestem wg mnie nie

Gość baranekk
przebijanie błony... jak dla mnie nic specjalnego... bolało i było nieprzyjemnie... ja na twoim miejscu będąc chłopakiem nie chciała bym być od "brudnej roboty"

Gość dziewice nie sa na probe
one sa na powazne zwiazki

23.12.2008] 04:41 [zgłoś do usunięcia] dziewice nie sa na probe one sa na powazne zwiazki To chyba zależy od nastawienia rzeczonej dziewicy :P miałam kiedyś taką koleżankę, która w wieku 13 lat marzyła o utracie cnoty, po czym uczyniła to rok później i przez następne kilka lat sypiała z kim popadnie :D

Gość Itakataka
Spoko gościu. Kupujesz lalkę w sex shopie, zaklejasz norkę (i tu wybór należy do Ciebie), folią streczową, lub skoczem - zależy czy ma mieć mocna bonę, czy sŁabą i jedziesz. W ten sposób możesz mieć dziewicę co noc. Pozdrawiam

Gość to moze by tak

Gość to moze by tak
autor wsadzil sobie 20cm wibrator w tylek i dopiero wymyslal topiki...bo zal sie az robi

Gość
Prawiczku jesteś jeszcze bardzo młody, masz życie przed sobą, spotkasz tę swoją jedyną:)

Gość
Prawiczku mam 25 lat, a nie umieram z rozpaczy, że nie kochałam się z kimś:)

Prawiczku, Ty traktujesz przedmiotowo dziewczyny! Wstydź się. Jak dziewczyna kocha faceta, to normalne jest, że seks też jest (zazwyczaj). Ważniejsza jest według mnie czystość uczuciowa (brak myślenia o zdradzie, itp.) niż fizyczna! Zobaczysz za ileś tam lat, jak bardzo krzywdzące były Twoje poglądy (również dla Ciebie). :(

Gość
Prawiczku nie martw się, nie spiesz się z tym, przeżyjesz to nieraz, najważniejsza jest miłość, ani obejrzysz się, będziesz miał ładną żonę i dzieci.:)

Gość
Wredniaku Paskudny denerwuje mnie,że niektórzy ludzie mówią,że lepiej zrobić to po ślubie, miłość najbardziej się liczy.

Ale co to ma ze mną wspólnego? Mnie to wszystko jedno, kto kiedy zacznie uprawiać seks - przed czy po ślubie. A nawet nigdy. :P Najgorsze jest, jak ktoś głosi jakieś zdane, a (potem) robi zupełnie inaczej. :(

Gość slodki aniolek
a ja mam prawie 19 lat i jestem dziewica ...jednak inne rzeczy dla doroslych mialam za soba tzn oral i peeting wszystko jest dla ludzi a moj partner niech sie cieszy ze w mojjej cipce zaden chuj nie nocowal:)))i uwazam sie za 100%dziewice

Gość ewka-lol22
do kacper cc \"Jeśli nigdy to by się nie wydało to chyba nic złego by się nie stało\" wiesz co tobie to moze bysie nic złego nie stało ale najbardziej bys skrzywidził tą dziewczyne która była dziewca ( no chyba ze zrobisz przyjemnośc jakiejś chętnej pani po 30 roku zycia) bo wybacz ale jesteś męską szowinistyczną swinią mysląca tylko swoim penisem , masz perfidne egoistyczne podejscie skoro mówisz ze sie nic nie stało oby ci zwiędł jak bedziesz bajerował jakoąs laskeę , a poza tym myślisz ze jak sie nei wyda t owtedy zdrada jest ok, nic sie nie stało szkoda ze tacy faceci bez uczuć jak ty istnieją...

Gość pan koyrea
jakie to jest uczucie przebijac blone dziewicza????

Gość przebij sobie błonę w uchu