Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacper CC

Nigdy nie uprawiałem seksu z dziewicą i chciałbym spróbować

Polecane posty

Gość xxxxArnixxxx
Hejka :) Tak sobie czytam to co tutaj piszecie i najbardziej mi się spodobała wypowiedź Ewy. Ja sam jeszcze nie uprawiałem seksu i za bardzo się z Tym nie śpieszę.. Uważam, że jeśli dwójka osób się kocha, a dziewczyna pozwoli chłopakowi się do siebie zblizyć to trzeba działać.. To czy się prześpisz z dziewczyna zależy to Tylko od niej, to Ona decyduję o tym czy chce się z Toba kochać... .. ^^ Dla mnie dziewictwo nie gra żadnej roli fakt chciałbym być pierwszy ale, jak ja kogoś bardzo kocham wiem że ta osoba mnie kocha i ja jestem dla niej tym najważniejszym to zrobię to z nią mimo że została pozbawiona dziewictwa z innym mężczyzną.. A jeśli trafię na dziewicę i bedziemy się bardzo mocno kochać.. To postaram się aby było romantycznie np. Świece,dobre wino albo szampan, romantyczna muzyka, pełno płatków róż itp.. Postaram się aby ta noc była nigdy nam niezapomniana :) A ty jeśli jesteś podejśćia "zaliczeńia dziewicy" a potem pozostawienia jej samej to jesteś swinią i jakbym Cię dorwał to bym zabił.. nikt nie zasluguję na takie potraktowanie, wiedz o tym że jeśli ona Ci sie oddaje ma do Ciebie zaufanie .. Jeśli ją wykorzystasz możliwe że juz nigdy nie zaufa żadnemu facetowi, albo sobie coś zrobi. Pozdrawiam serdecznie :*

Gość czuje ból
kacper ma racje nie wiecie jak ktos sie czuje wiedzac ze jego dziewczna juz z kims to robiła :(:(

Gość czuje ból
Nikt by nie chciał sie czuc tak jak ja ale kocham ja i bede z nia wiem ze bede jej to wiele razy wypominał :(:(:(:(

Gość do xxxxArnixxxx
kolego musiał bys byc w takiej sytułacji tez myslałem ze jesli moja dziewczyna nie bedzie dziwica to nic ale potem jak z nia jestes to bol narasta i uwiez ze nie za dobrze sie z tym zyje :(:(

Gość gość
Macie racje - to boli jak cholera.

Gość ten drugi
bardzo boli takie coś.. bardzo