Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka...

jeszcze raz-jaki wózek??

Polecane posty

Gość a ja polecam
x-landera tak nie przełożysz, żeby widzieć dziecko. Dziwi mnie to, bo np. w impastach tak można.

Gość sztuka terria
a ja polecam _ to mnie chyba przekonałaś :) Bo byłam na niego zdecydowana na 98 procent i tych dwóch mi brakowało :D

Gość a ja polecam
:) A był taki na allegro czerwoniutki, śliczny..buuu ;) Peg perego to solidna firma i myślę, że można jej zaufać. Poczekaj jeszcze ci linki o nim wkleje.

ja polecam - powiedz mi czy jest to wazne zeby przekałdac ta raczke lub siedzisko?? Czy sobie nabiłam do głowy ze musze widziec dziecko

Ja mam Jedo Fyn i w nim dziecko może jeździć przodem i tyłem. Ja chciałam, zeby w spacerówce patrzyło na mnie. Ogólnie jestem zadowolona z tego wózka. Ale osobiście uważam, że fotelik wpinany na wózek jest zbędny. Skorzystałam z niego może 3-4 razy. Poza tym mimo, że są do 11-13 kg, moje dziecko już się w nim nie mieści i trzeba było kupić nowy fotelik. Można było od razu zainwestować w porządny fotelik stacjonarny. http://www.allegro.pl/item505122722_3w1_fyn_3ds_fotel_jedo_bartatina_od_reki_w_wa.html

Gość a ja polecam
Nie no to normalnie, że chcesz widzieć dziecko. Jeśli miałabym wybierać to wybrałabym z przekładanym siedziskiem. Tańsze wózki a nawet te drogie często wypuszczają na rynek wózki, które w realu się nie sprawdzają, a z tą przekładaną rączką to bardzo częsta opinie i właśnie ponoć wyjątkiem jest uno.

Gość a ja polecam
Fajna ta bartatina, ale tu Panie chcą 4-kołowe ;) Toteż nie omawiamy 3-kołowców. A fajne są bardzo :) Ja mam teraz buggstera, rewalacja :) W ogóle to miałam 15 wózków, stąd moje zainteresowanie :)

Skoro już temat wózków i mówisz, ze przerobiłaś tyle, to doradź mi jakąś spacerówkę, ale typu parasolka, albo zwykłą, ale bardzo lekką.

Gość a ja polecam
Jeśli dziecko śpi na specerze i ma posłużyć do końca okresu wózkowego to Maclaren Quest, bo się rozklada. http://www.allegro.pl/item503249276_wozek_spacerowy_maclaren_quest_sport.html Muliway nie polecam, bo jest po prostu mały. Wcześniej wspomniany buggster też jest parasolką i wszędzie da się nim jeździć, po lesie, trawie, piasku, chodnikach z dziurami, sklepach. http://www.allegro.pl/item507941427_hb_niemiecka_spacerowka_tfk_kolory_buggster_s_w_wa.html Ten też jest chwalony: http://www.allegro.pl/item500511235_wozek_baby_design_espiro_jet_oslonka_folia_hit.html ---------------------------------------------- o tego kolcrafta miałam :)

Tak mam Jedo Fyn ds 3, ten na tych malutkich zdjęciach jest chyba ds 4 no i buda jest od wersii freeline, bo ich jest strasznie dużo pod względem kolorystyki. Co do tej spacerówki zależy mi na czymś od czasu do czasu, ale tak żebym już nie musiała kupować drugi raz. Ten Buggster fajny :D. Mój syn jest w sumie dośc duży, także nie wiem kiedy go wyciągnie, a chcę żeby miał wygodnie.

Gość a ja polecam
Buggster jest rewelacyjny w prowadzniu i mega wytrzymały. kupiłam go od babki, kotra używała go 1,5 roku oprocz zarysować na stelażu nic mu nie jest :D A moja corcia ma prawie 2 lata i jest jej naprawdę wygodnie, z tym że woli już sama chodzić i do wózka wsiada "na ciastko" ;) co bym mogła dojść tam gdzie chcę ;) Bebe c. ma dobre opinie, to firma ktora jest bardzo długo na rynku. I z tego co wiem nie ma większych problemów z ich wozkami. Musiałabyś podać konkretny model. Lola np. jest dośc mała, dziewczyny narzekały, że dziecko wystaje poza zagłowek i ma ciasno. Tak do 1,5 roku, max 2 lata.

Gość a ja bym chciałaaaa
hej :) ja z kolei szukam tańszego wózka (do 700 zł) - możecie coś polecić? mieszkam w malutkim miasteczku, w domu jednorodzinnym

Gość a ja polecam
Za taką cenę to raczej tylko takie: http://www.allegro.pl/item499815756_wozki_tako_natalia_wozek_gratisik_wys_gratis.html i jak już kupować to sprawdzonej firmy. http://www.allegro.pl/item508591046_tako_natalia_reg_wys_raczki_wozki_nowe_wys_0_zl.html Byle nie na paskach ale wahaczach. Paski są dobre do 7-8 miesiąca a potem giba się wózio. Od razu na wahaczach :) To też nie moje wnioski, ale dziewczyn z forum wózkowego.

Ja polecam Wózek czterokołowy Implast Driver 4XL. Oto jego zalety. Jestem jego użytkowniczką. Na razie korzystam z gondoli: 1) Duża gondola- mój synuś ma 7 miesięcy, ale spokojnie sobie nim pojeździ co najmniej miesiąc 2) Bardzo dobre jakościowo materiały z jakich wykonany jest wózek- aluminiowy stelaż, tkanina nieblaknąca, wewnątrz gondoli biała wyściółka, która można zdjąć do prania. Mimo ze wózek wiele razy ni zmókł nie ma ani plam ani zacieków 3) Bardzo dobra amortyzacja- wózek pojedzie po każdych wertepach 4) Bardzo duży kosz na zakupy-to duza zaleta! 5) ładny, nowoczesny i sportowy wygląd 6) Duze pompowane koła z opcją skrętnej osi kól przednich. Ja akurat tego nie używam bo wózkiem łatwo się manewruje 7) Budka na gondoli dobrze zakrywa dziecko, w ten sposób wiatr nie będzie mu straszny! rączka wózka ma wiele poziomów regulacji. Nawet wysoka osoba nie bedzie miala problemów z prowadzeniem wózka

Gość a ja polecam
Wcześniej pisałam, w Implaście koła przednie się rozjeżdżają, u mnie tak się stało, u znajomych, proces zaobserowałam u spacerujacych tym wózkiem mam. Wyglada okropnie i równie okropnie się jeździ. Możliwe, że do produkcji kół używają słabego plastiku, nie wzmacniają środków kół metalem, bo osie wybrabiają w kołach ten środek i stąd latanie kół. Najwyraźniej producenta nie zmienieli, bo w nowych wózkach 2008 jest ten sam problem.

Dziękuje ci serdecznie za pomoc. A powiedz mi jak z wagą tego buggstera? Fajny ten wózeczek jest. Mi w sumie jest tak jak pisze potrzebny od czasu do czasu. To znaczy mały jeszcze jeździ w gondoli, ale już niedługo, a na zakupy mam chustę na razie. Ale potem mam spacerówkę od gondoli. Ale na zakupy czy jakiś wypad wolę coś małego. Dużo zajmuje miejsca w bagażniku? Łatwo się składa? Ważne żeby dziecko mogło w nim spać, czyli jak najbardziej rozkładany. A do takiego miasteczka, do takiej ceny chyba bym się zdecydowała na Tako. Ponoć są bardzo dobre, no niestety wg dyskfalifikacja z powodu wagi, ale ty wózka nosić nie musisz, schody itd cię nie będą martwiły. Za to ponoć super sprawdza się na wyboistych ścieżkach itd. Moje obie szwagierki miały właśnie w takim małym miasteczku i były bardzo zadowolone.

Gość a ja polecam
Waży 6-6,5 kg. Składa się jak parasolka razem z budką, trzeba tylko położyć barierkę. Jest fajny, a w koszu mieści się naprawdę wiele. Ja go na luziku podnoszę z córką :) Waży 13-14 kg teraz i ma prawie 2 lata (23 i 6 dni)

Gość a ja polecam
Na zdjeciu wydaje się bardzo duży, tak mi się rzuciło w oczy, ale w realu to fajny i zgrabny wózek.