Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Daniel86

Jakie Wy macie oczekiwania wobec związku? Dlaczego Wy go pragniecie?

Polecane posty

9 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

Ja np już niczego nie oczekuje od chlopa bo oczekiwania są żałosne ze strony dorosłego. 

To się zakrec od autora temacie będziesz mu matkowac 

Przed chwilą, Cztery ponczki tak napisał:

To się zakrec od autora temacie będziesz mu matkowac 

A po co mam matkować dorosłemu chłopu w przypadku gdy nawet nie chciałabym świeżo urodzonemu. Widzisz sens swoich precli?

1 minutę temu, BabkaBunioBoża napisał:

No ciężko bo jak jej nie masz to wszystko jest jedynie teoria i to stworzona z twoich fantazji a ludzie rzadko są lepsi w realu niż to co sobą tutaj reprezentuja. Tak że soł

Ja w realu jestem kulturalny a wyjątkowo traktować tylko mogę swoją a nie wszystkie kobiety za to że istnieją i majom pochwe to do makarona trzeba iść 

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

A po co mam matkować dorosłemu chłopu w przypadku gdy nawet nie chciałabym świeżo urodzonemu. Widzisz sens swoich precli?

Bo niby nie masz oczekiwań soł

Ja w realu jestem kulturalny a wyjątkowo traktować tylko mogę swoją a nie wszystkie kobiety za to że istnieją i majom pochwe to do makarona trzeba iść 

No są tacy co widzą w każdej obiekt chorych fantazji ale ich prawo. Ale ty nie masz żadnej więc po co tak fantazjujesz uparcie. Ty musiałbyś mieć divke albo nimfomanke żeby real się pokrywał z fantazjo

1 minutę temu, Cztery ponczki tak napisał:

Bo niby nie masz oczekiwań soł

No bo nie mam ale to nie jest jednoznaczne z tym że będę komukolwiek matkować bo to nje lezy w kręgu moich zainteresowan

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

No są tacy co widzą w każdej obiekt chorych fantazji ale ich prawo. Ale ty nie masz żadnej więc po co tak fantazjujesz uparcie. Ty musiałbyś mieć divke albo nimfomanke żeby real się pokrywał z fantazjo

Jeszcze trochę będzie stary. Divvka  też będzie stara.

Divka chcąc nie chcąc będzie będzie dla niej najlepszy  wybór.

Fantazje się spełniają 

Edytowano przez Fifofa

11 minut temu, BabkaBunioBoża napisał:

No nie ma bo to twój ewentualny związek. Twojego chamstwa sądzę że 90 procent kobiet też nie zniesie wiec sam widzisz. Chcieć se można a jest jak jest

Obstawiam 98%.

No bo to jest ta zabawa po co mi laska która ma problemy ze swoim ciałem i seksualnosciom i nie wpriwadzi za grosz radości do mojego życia 

Niech wyleczy łeb kompleksy i dopiero się bierzecza związku 

I tak jeśli tylko prostytutka potrafi być dzisiaj kobieca to coś mocno jest nie tak

Ale z mojego doświadczenia macie po prostu dwie twarze tom oficjaonom prawie aseksualnom i tom dzifki dla swojego faceta 

4 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

No bo nie mam ale to nie jest jednoznaczne z tym że będę komukolwiek matkować bo to nje lezy w kręgu moich zainteresowan

No ale to już samo przez ssie tworzy oczekiwanie choćby jedno że będzie już wymatkowany samodecyzyjny 

No bo to jest ta zabawa po co mi laska która ma problemy ze swoim ciałem i seksualnosciom i nie wpriwadzi za grosz radości do mojego życia 

I tak jeśli tylko prostytutka potrafi być dzisiaj kobieca to coś mocno jest nie tak

Ale z mojego doświadczenia macie po prostu dwie twarze tom oficjaonom prawie aseksualnom i tom dzifki dla swojego faceta 

A jakie masz doświadczenia? No więc właśnie. Może to z toba jest coś nie tak? Myślisz że któraś by miała ochotę na ciebie gdy guwna nie spłukujesz albo jaja moczysz raz na tydzień? No bądźmy poważni. Na rzygi zbierze a nie na amory

No ale to już samo przez ssie tworzy oczekiwanie choćby jedno że będzie już wymatkowany samodecyzyjny 

Ale ja nie muszę być w związku w ogóle i nigdy a ty musisz. To twój cel i obsesja

3 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

Brała do ust nie chciał jej wsadzić gdzie 

A jakie masz doświadczenia? No więc właśnie. Może to z toba jest coś nie tak? Myślisz że któraś by miała ochotę na ciebie gdy guwna nie spłukujesz albo jaja moczysz raz na tydzień? No bądźmy poważni. Na rzygi zbierze a nie na amory

Co napiszesz divkach jak je śniadanie 4 razy w płynie i beknie.

Edytowano przez Fifofa

Ze 20 samic korespondencji i kilka rzeczywistości 

• Haha 1

Przed chwilą, BabkaBunioBoża napisał:

Ale ja nie muszę być w związku w ogóle i nigdy a ty musisz. To twój cel i obsesja

Tesz nie muszę ale uważam że tak powinno być mimo że mi się to kompletnie nie opłaca 

4 minuty temu, Cztery ponczki tak napisał:

O kim Ty piszesz? Znów fantazja nadmiernie ponosi? Do tego opisu stąd to co najwyżej Dumbo by pasowała, ale i ona wolała z innym priwować.

Tesz nie muszę ale uważam że tak powinno być mimo że mi się to kompletnie nie opłaca 

Powinno bo co. Bo cię jaja swędzą i tyle. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować