Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollla.ol

brzydkie/ śmieszne imię/nazwisko- znaczenie

Polecane posty

Gość 55454554544545
Pomyśl - facet Ci sie podoba, jest inteligentny, zabawny, fajny i pyta jak masz na imię. Ty mówisz a on automatycznie się interesuje, bo imię jest oryginalne. Imię Eleonora traktowałabym jako mój atut, jak np. ładne włosy albo zgrabne nogi. :) Mało kto zapamięta kolejną Anię czy Asię, za to jako Eleonora wbijasz się w pamięć.

Gość ja mam śmieszne
Eleonora to piękne imie :) niespotykane a szkoda, bo po samym imieniu wydajesz sie wyjątkowa :)

Gość Errika
Widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;) Jak dla mnie to nic fajnego, a Magdalena bardzo ładne imię i wcale nie takie pospolite, ja bym z chęcią mogła miec na imię Magda:)...

Gość ja mam śmieszne
55454554544545 - masz racje. ja poznając dziewczyne o tym imieniu chciałabym ją automatycznie bliżej poznać

Gość Errika
Heh dzieki;) Staram się tak myslec, wiem ze się wyróżnia, czasami na studiach pomaga, ale w życiu z własnej woli bym się tak nie przedstwila nikomu... Elka, czasami niektórzy Lena i tyle:)...

Gość 55454554544545
Ja własnie tak poznałam moją przyjaciółkę. :) W szkole w pierwszej klasie ogolniaka czytali wszystkich uczniów i dyrektor przeczytał "Antonina .." i ja od razu byłam zaciekawiona jak musi wyglądać dziewczyna z tym imieniem. No i się zaprzyjaźniłyśmy. :)

Gość zdołowanaaaaa
ja mam takie nazwisko, że.... właśnie:/:/:/:/ i to jest dopiero tragedia i jestem sama od zawsze i na pewno na zawsze:/ więc TAK nazwisko ma znaczenie..

Gość 55454554544545
Elka? Boże, nie. Akurat Ela jest straszne, dlaczego tak okropnie zdrabiasz swoje piękne imię? Lena już o wiele lepiej. Nora, Leonora, itd itd...

Gość zdołowanaaaaa
nigdy w życiu tutaj nie podam..., bo jak tylko mogę zawsze unikam mówienia nazwiska:(:(

Gość a co powiecie o nazwisku
OPASKA?

Gość pomyślcieże..
na n-k są ludzie z nazwiskiem ''C i p a'' itd. .......i nikt mi nie powie, że mógłby mieć dziewczynę o takim nazwisku choćby była miss świata i super fajna super mądra itd.

Gość Errika
Rodzice tak na mnie mówili od dziecka:) Jak tak się przedstawię to nikt o nic nie pyta, jakbym powiedziała Lena to już musiałabym sie tłumaczyc skad:)... Wierzcie mi naprawde dziwne imię jest 100razy gorsze od glupiego nazwiska... Ale no wlaśnie, jakoś po facetach w moim życiu ani widu ani slychu, ale ja sama chyba buduję mur wokól siebie...

Gość pomyślcieże..
Opaska- nazwisko trochę śmieszne, ale w dorbym aspekcie tej ''śmieszności'', wiadomo są ładniejsze nazwiska, ale nie przynosi ono wstydu, zażenowania i mnie by jakoś dokuczliwie nie przeszkadzało:)

Gość Errika
Chociaż tez wlaśnie zależy jakie imię do tego, ale ogólnie też bym nie miala z tym problemu:)

zapytalam bo... moze bede sie tak nazywac i nie moge sie do tego nazwiska przekonac.... :(

Gość pomyślcieże..
a jak masz na imię jeśli mozesz napisać?:)

Gość pomyślcieże..
jeśli masz bardzo oryginalne, wyszukane imię to moze być kontrast z nazwiskiem Opaska, ale tak to nazwisko nie jest jakieś super złe

imie mam normalne, pospolite

Gość pomyślcieże..
więc problemu nie ma:) zawsze mozesz zostac przy swoim nazwisku ewentualnie mieć dwuczłonowe nazwisko:)

a myslicie ze nie beda mowic na moje dziecki w szkole 'opaska podpaska'? :O

Ja kiedyś odrzuciłam chłopaka bo miał brzydkie imie i nazwisko. Wszsycy się z niego smiali i stwierdziłam że nie będę się użerać z kimś takim. Coż, może podziękowwać swoim rodzicom, bo to wlasciwie dzięki nim stracił szansę na świetną dziewczynę.

Gość po pierwsze to rzacz gustu
zwlaszcza imię. Ale wlasnie dlatego, jesliby mi sie imie wyjatkowo nie podobalo, stwierdziłabym , ze bardzo roznie sie od jego rodzicow - co daje do myslenia. A jesli nazwisko jest kompromitujace - czemu go nie zmienili, skoro mozna. Fakt,ze milo jest miec po mezu ladne nazwisko, nie wiem, czy udzwignęlabym brzydkie, nawet zakochana.

Gość ojjjjej
a ja wystawialam fakture na nazwisko Wozignój......

Gość gggggggggggggg
ma, mam przerabane nazwisko chlopaka brak