Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Facet po 40-tce

czy młoda dziewczyna

Polecane posty

Gość ja ja .....
nie bądz taki tajemniczy

Gość ja ja .....
42

Gość ja ja .....
no dobra trochę tajemniczości nie zaszkodzi

12:38 [zgłoś do usunięcia] mmm757 dziadkiem powiadasz nie jeden 40 tolatek lepiej sie prezentuje i wiecej moze nic jakis 20-latek Nie jeden, a dwóch może :P i niż jakiś 20-latek... ale 95% prezentuje się gorzej, niż 95% 20-latków :P A co - nie może być już dziadkiem w wieku lat 40? Jak najbardziej :P Osobiście wolę 26-30 latków, toteż dziwię się Wam, dziewczyny... rozumiem jeszcze - 40latka z 40latkiem... inaczej wygląda, jeśli żyje się razem i razem zestarzeje... ale tak...? :P

tak naprawde to zeby 40to paro letni facet sie dobrze reprezentowal musi : -sporo zarabiac -byc kawalerem lub rozwodnikiem -miec wysoką samoocenę/czyt.byc pewniakiem/ 80% facetow w tym wieku to ochlapusy i pantofle, ktore po latach małazenstwa nieprzejawiają juz checi lepszego prezentowania się, nie wspomne o ciągle cudownym sexie - jak wtedy gdy mieli po 20lat. Wolny, dobrze zarabiający 40latek dba o siebie, bo wie ze mlode dziewczyny lecą na takich , gl. zeby przyszpanowac miedzy kolezankami:P bo nie oszukujmy sie jaka seksowna, zwariowana, pelna energii 20tka nie potrafi rozmawiac o powaznych rzeczach,polityce, swiecie itd z 40latkiem jej w glowie ciuchy i imprezy /za jego kase rzecz jasna/ chyba ze uklad polega tylko na bzykaniu to co innego - nie gadamy, tylko sie bzykamy. ale w takim wypadku nie widze sensu wiązania sie

Gość ja ja.....
i ja też....

nawet jesli zajety facet dba o siebie /dzieki mu za to / to nie jest zajety i przynajmniej teoretycznie nie powinien szukac okazji do zdrady.

no i z tego wszystkiego byków narobilam :D:D i wyszlo masło maslane oczywiscie mialo byc ze JEST ZAJETY ;)

Gość misia430
moj typ faceta to wlasnie po 40-tce i własnie w takim jestem zadłużona a dokładnie 43 lata ja mam 25

Gość yyiyt
misia430 a ile masz u niego tego dlugu ?:D:D:D

Gość misia430
ZERO DŁUGU