Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulkaaaaa16

zrobilam przed chwila test i pokazała sie druga kreska

Polecane posty

Gość Asiulkaaaaa16
tak masz racje chyba to jedyne wyjscie :(

Gość rttrtr
skoro piszesz że na pewno nie wytrysnął w Tobie to potwierdzasz że to prowokacja. :) Nie słyszałam jeszcze o przypadku żeby ktoś zaszedł w ciążę od płynu preejakulacyjnego - gdyby tak było, to faceci nie musieliby mieć wytrysku :)

Gość borborra
ne przesadzaj, nie ty pierwsza i nie ostatnia. a tak w ogole nie jestes jeszcze pewna. moze to jakies zaburzenia hormonalne

"Asiulkaaaaa16 nie, jeszcze mu nie powiedzialam boje sie On ma 17 lat. nikomu nie mowilam o tym , boje sie isc do ginekologa sama, jeszcze nigdy nie bylam u ginekologa, a juz napewno nie powiem mamie !! ona zabilaby mnie " Lepiej jedź do Anglii bo tam za darmo skrobanki robią:classic_cool:.

Gość Asiulkaaaaa16
nie wiem czy tak bylo, to moj chlopak tak mowi ze nic wczesniej nie wtrysnal.

Gość rttrtr
Wszyscy mówią tylko że to "mozliwe" od tego płynu. Możliwe, możliwe. Tak jak duchy - wszyscy o tym słyszeli, a nikt nie widział. To taka sama bajka jak z tym że wystarczy dotknąć spermy.

ej do ginekologa i tak bedziesz musiala pojsc, bo ktos musi albo ciążę prowadzić, albo skrobankę zrobic. poza tym - do seksu nie wstyd a do lekarza wstyd?? dziwne myslenie. a raczej jego brak :)

Amant wszech czasów --> weź wsadź sobie coś w oko zanim zaczniesz odpisywać i częstować takimi radami, to nie smaczne.

Gość Asiulkaaaaa16
tak tylko nie bylam nigdy u ginekologa, a mama nie rozmawiala ze mna na ten temat nawet jeszcze i sie boje isc sama do gienkologa :(

Gość rttrtr
To jest mozliwe tylko w przypadku gdy jednak pierwszy "strzał" był w Tobie, a on nad tym nie zapanował. Wycofał się dopiero później. E tam. Moim zdaniem to wymyslony temat. Uwazacie że tak łatwo zajść w ciążę? Dotknąć spermy, może spojrzeć na nią i BUM jest dziecko!

Gość borborra
trudno zajsc w ciaze tym co sie mocno staraja, ot, taka ironia losu. a TY autorka marsz do chlopaka i opowiedz mu co i jak

Gość Dziewczyna jest w ciąży
Ale czego ty od nas oczekujesz? ze cie przez net "wyleczymy" hahaha

przecież ginekolog nie kanibal - nie zje cię... raczej się wstydzisz niż boisz, a co do wstydu - czy sądzisz,że jedna 16-stka zwróci jego uwagę bardziej niż setki innych cip, które codziennie ogląda? kiedyś musi byc ten pierwszy raz...

Gość Asiulkaaaaa16
poprostu ja nie wiem czy tak bylo, moj chlopak powiedzial ze wczesniej nie wtrysnal nic dlatego sie nie martwilam ! ale juz mi sie spozni okres 46 dni i wogole wiec zalozylam tutaj temat wczoraj i dzisiaj zrobilam test i pokazala sie ta druga kreska

Gość rttrtr
"Takie BUM jest możliwe, mój 11 letni siostrzeniec to pęknięta gumka mojej siostry" FUCK! Pęknieta gumka to co innego, nie widzisz róznicy miedzy tym, gdy wytrysk jest w środku, a tym że sperma sobie leży na pościeli i zdycha? Jak mozesz to porównywać? :O

Gość LABOGA
MOJA KOLEŻNKA WŁAŚNIE TAK WPADŁA-ON SPUŚCIŁ SIĘ NA BRZUCH,NIBY NIC MU NIE POLECIAŁO,A KUMPELA POSZŁA NA USG PO DWÓCH TYGODNIACH OD DNIA,KIEDY POWINNA DOSTAĆ OKRES I WYSZŁO ŻE JEST W CIĄŻY-ÓSMY TYDZIEŃ

Gość Asiulkaaaaa16
no my sie zabezpieczylismy gumka ale pękła w środku ! tylko moj chlopak powiedzial ze w srodku mu nic nie wytrsynelo dopiero na poscieli

Gość rttrtr
"MOJA KOLEŻNKA WŁAŚNIE TAK WPADŁA-ON SPUŚCIŁ SIĘ NA BRZUCH,NIBY NIC MU NIE POLECIAŁO,A KUMPELA POSZŁA NA USG PO DWÓCH TYGODNIACH OD DNIA,KIEDY POWINNA DOSTAĆ OKRES I WYSZŁO ŻE JEST W CIĄŻY-ÓSMY TYDZIEŃ" Czyli wyszło na to że zaszła w ciążę gdy miala okres? (8 tyg minus 2 tyg) Buahahahahahahahaha Ludzie, zabijacie mnie :D:D

Gość rttrtr
"no my sie zabezpieczylismy gumka ale pękła w środku" Aha. Nie czytałam nic o gumce. Skoro uzywaliscie gumki to dlaczego skończył na zewnątrz? Wiedzieliscie że pękła?

Gość iuyk
a tym że sperma sobie leży na pościeli i zdycha padlam :)

Gość Asiulkaaaaa16
nie wiedzielismy ze pękła, ale moj chlopak powiedzial ze nie wytrysnal w srodku i na poscieli troche bylo faktycznie ale on tak powiedzial, nie wiem czy nie wytrysnal wczesniej we mnie :(

Gość nic nie mów
"też po to żeby plemniki mogły trysnąć daleko. A Ty piszesz że one sobie tak przebiegły całą długość pochwy i szyjki macicy? To nie psy wyścigowe." aaaaaaaaaaaahahah :D

Gość wlasnie dlatego
DZIECI nie powinny brac sie za seks. Boze... 16 lat... przesada..

Gość rttrtr
Odpowiedz mi na to pytanie: Według jego wersji skończył na zewnątrz, mimo iż używał gumki i nie wiedział że pękła, tak? Czy zawsze kończy na zewnątrz gdy używacie gumki? Jeśli odpowiesz że NIE, tzn --> że on kłamie z tym że skonczył na zewnątrz --> czyli skończył w Tobie --> a tak ciąża jest mozliwa.

wytrysnął, a na pościel mu sie resztki z gumy wylały. teraz Ci powie ze to nie jego dziecko bo przeciez "on sie nie spuscil". gratulujemy ciąży.

Gość a co wy nie wiecie
ze plemnik jak zobaczy c***ke to biegiem, nawet z poscieli? :D To zarlacze sa!!! Ale jak im gumka w srodku pekla i nawet na zewnatrz skonczyl to ciaza mozliwa.