Patryśka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Witam, gorąco polecam Paniom i Panom moją najnowszą ofertę Avon, wybrane kosmetyki taniej nawet o 70% w porównaniu z cenami z katalogów. Przykład ? Woda Celebre 50ml 25zł , krem liftingujący okolice oczu 25zł, relaksujący krem na noc Solutions 9zł i wiele wiele innych pozycji!!! Kosmetyki są nowe, nieużywane. Jeśli któraś z Pań jest zainteresowana proszę o kontakt poprzez e mail patryska22@o2.pl lub pozostawienie swojego e maila na tej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masz może dostepny krem Napisano Grudzień 18, 2008 do twarzy brzoskwiniowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapewne Napisano Grudzień 18, 2008 a masz jakies kosmetyki ktore nie sa przeterminowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryśka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Kosmetyki są nowe czyli nie są przeterminowane, mają długi okres przydatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Grudzień 18, 2008 jesli już to wolę Oriflame,sa znacznie lepszej jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amor amor cacharel Napisano Grudzień 18, 2008 a jakie masz jeszcze wody damskie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amor amor cacharel Napisano Grudzień 18, 2008 nie dostalam tej oferty na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryśka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Wysłalam na meila Pani Agnieszki ale nie wiem czy to jest akurat Pani. Wysłałam załącznik 2 razy dla pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryśka 0 Napisano Grudzień 18, 2008 Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amor amor cacharel Napisano Grudzień 19, 2008 nic nie dostalam ,albo nie umiem tego sciagnac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryśka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Już wysłałam tym razem w inny sposób - na pewno doszło :) Zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach