Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona..

facet na randke ze mna zabral swojego kolege!!!

Polecane posty

Gość zagubiona..
nazwy kapeli nie podam, bo nie chce, zeby ktos mnie zidentyfikowal :) wiem, ze mi odbija i za duzo sobie obiecuje po dwoch spotkaniach... ale on naprawde wyglada na zainteresowanego! jade do domu na swieta wkrotce i nie bedzie mnie tu pewnie z 2 tygodnie. chyba padne z rozczarowania jesli po powrocie sie znow nie spotkamy. a moze powinnam sie go wprost zapytac, co znaczyl ten kolega na spotkaniu ze mna?

hehehe podobną sytuację miałam :P tzn umówiłam się z facetem patrze a on przychodzi mnie odebrać z przystanku z kolegą! xD myślałam że spędzimy we trójke cały wieczór ale na szczęście postaliśmy razem 10 min i kolega poszedł w swoja strone uf uf :P ej tam nie przejmuj sie, może chciał żeby jego kolega cie poznał i sprawdził czy jesteś fajna? :D no a skoro ten kolega cie polubił to tym lepiej :) poza tym koncert to nie jest miejsce na intymne spotkanie więc może mu nawet nie przyszło na myśl że poza kilkuset innymi ludźmi chciałaś z nim być sam na sam..?..? :D

no podaj jestem ciekaw...kto Cie niby miałby zidentyfikować? i po co?:P jestes świadkeim koronnym czy co?

Gość gibana
może lubi trójkąty????