Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaczarna35

Na co zwracacie uwagę patrząc na kobietę.

Polecane posty

Gość ja pierw patrze na
chude kobiety sa obrzydliwe, balbym sie do takiej przytulic, a co dopiero polozyc podczas... zlamalaby sie w pol pewnie :P

Gość Erwinel Korbicky
Ja zawsze mówie, że nic straconego. Troche roboty na polu przy wykopywaniu ziemniaków i zbieraniu siana wypełnią kształty chudszych dziewczyn

Jak to jest, że temat tak banalny i wiecznie wałkowany, a zawsze można się czegoś ciekawego dowiedzieć :D

Gość Erwinel Korbicky
Temat rzeka pani Katherine :). Ile osób tyle opinii

Gość Erwinel Korbicky
Tak stereotypom mówimy stanowcze nie :)

Czyli wszelkie dyskusje na temat gustów nie mają sensu :P, tylko skąd tyle kompleksów u kobiet :o...

Gość Erwinel Korbicky
U kobiet i u... mężczyzn. Nie wiem do końca co sprawia, że ktoś czuje się zakompleksiony. Może niepowodzenia w życiu, niekoniecznie w stosunkach damsko-męskich, zbyt niska samoocena, brak motywacji, celu. Coś z tych rzeczy. Ja tam uważam, że w każdej dziewczynie można odnaleźć jakiś skarb ;), a kompleksy lepiej zostawić w koszu

Gość Erwinel Korbicky
Zresztą dziewczyna wystarczy , że się odpowiednio ubierze ;) i już przyciąga wzrok. Strój eliminuje pewne niedoskonałości sylwetki. Facet jest na tyle głupi ze swoim samczym instynktem patrzenia na płeć przeciwną, że się nie zorientuje i w ten sposób rybka została złowiona na haczyk

Gość małaczarna355
Ja zakompleksiona? być może. Ale wiem,że mam piekne oczy, a tu dowiedziałam się,że dla facetów oczy są bardzo wazne.

Malaczarna, nie pisalam o nikim konkretnym, tak ogólnie. Osobiscie walczę z kompleksami, ale czasem czuję się mniej atrakcyjna od szczuplejszych dziewczyn (nie mam nadwagi).

Gość Erwinel Korbicky
W końcu na obserwowanie oczu spędza się zdecydowanie najwięcej czasu. Każda rozmowa to patrzenie sobie w oczy. Jak ja kocham to zalotne spojrzenie :D

Gość muczaczo
rzeczywiscie odpowiednio dobrany ubior potrafi zdzialac cuda, takze odpowiednia fryzura, but na obcasie ,wszystko to dodaje kobiecie uroku ,tylko trzeba chciec o siebie zadbac, bo najgorsze co moze byc to babka w powyciaganym swetrze w skołtunionych wlosach itd itp

Gość pikuś33
Generalnie na całość. Mężczyżni zostali przez ewolucję wyposażeni w umiejętność oceny urody kobiety przez "pierwszy rzut oka" na całość. Na mnie dobre wrażenie mogłabyś zrobić ubierając coś podkreślajacego kobiecość twojej sylwetki - biodra, wcięcie w talii, pupa i (w drugiej kolejności) piersi.

Gość jamto
Pupa i nogi !!!

Gość palcce
Na dłonie. Palce powinny być kształtne, paznokcie pomalowane, ale delikatnie. Taka może być moją kobiwtą na całe życie. Jeśli ma tipsy, jeszcze pomalowane np. na jaskrwy kolor też jest dobra, ale na jedną noc.

Gość czesław21
Czasami zastanawiam się czy to na pewno kobieta.

Gość robcio22
Ogólnie cała ma być ładna i proporcjonalnie zbudowana. Raczej szczupłecj budowy, z zaokglonymi biodrami i pełnymi piersiami. Włoski najlepiej długie. Mogą być blond,czarne, rude. Kolor włosów nie ma zanczenia. Bo i tak czarna może koazać się rudą, a blondynka czarną.

Gość niczego
czy ma obrączkę

Gość zniczego
Tak na jej ciało. Ma być caałe gładziutkie, bez żadnych krost i znamion. Nimi się brzydzę;

Gość znam jednego zezowatego
patrza na brzuch czy ksztaltny