Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brox89

czy sa normalni faceci na tym swiecie?

Polecane posty

Gość brox89
MarekZW. - no ja mam tak samo.. spotykam albo po solarze jakis wypicowanych, wykolczykowanych facetow spedzajacych wiecej czasu przed lustrem niz niejedna kobieta, albo takie jakies napakowane pustaki, albo jakis nie-wiadomo-co kozakow ;/

Gość wszyscy fajni faceci zajęci
a normalnych pewnie olewasz, ale pytasz gdzie sa? :D

Gość ciezko o takich
a ja nie spotykam nikogo

Gość MarekZW.
To witaj w klubie, takie czasy :-(

Gość brox89
nie olewam mądralo ;p ale ciezko juz spotkac takich "normalnych" wartosciowych

nie jest ciezko, tylko trzeba odpowiednio patrzec

Gość ciezko o takich
problem w tym ze w takiego jakiego szukasz trzeba wiecej czsu i energii zainwestowac, niz w jakiegos kozaka, lalusia,osła czy co tam jeszcze spotkalas. ci wartosciowi czesto maja takie podejscie jak ty. poprostu nie wierza ze takie laski istnieja.

Gość brox89
gdzie?:P oswiec mnie.. nie jestem z tych ktore ogladaja sie tyko za MEGA przystojnymi.. nie mowie ze wyglad nie jest wazny.. bo troche ma znaczenie ale tylko troche.. to takie dopełnienie jest..

Gość brox89
nom w czasach plastiku to im sie nie dziwie ze nei wierza;/

Gość ciezko o takich
nie oszukujmy sie, jest wazny tak jak inne cechy, w mniejszym lub wiekszym stopniu. gdzie meszkasz?

Gość brox89
obecnie w bydgoszczy ..

Gość ddddddddddddddd
zycie przynosi wiele niespodzianek, a milosc tez jest jedna z nich. nie szukaj, sama sie znajdzie. takie jest moje doswiadczenie. moze taki facet po solarce przyniesie Ci szczescie. probowalas z nimi pogadac?

nie MEGA ale ale KILO chociaz? :D ciezko dobrze napisal, takie osoby nie kluja w oczy i to samemu trzeba je odkryc i dostrzec, a nie zwracac uwage tylko na to co najglosniejsze a gdzie? wszedzie... jak naprawde ci zalezy i wiesz czego chcesz, to znajdziesz i wtedy zrozumiesz co mam na mysli

Gość ciezko o takich
osobiscie znam kilka pseudo plastkikowych panienk ktore sa naprwde wartosciowymi kobietami. trzeba tylko bylo troche checi zeby je lepiwj poznac. nie zmienia to oczywiscie faktu ze nie gustuje w laskach ala barbie :p

Gość brox89
z facetem po solarce probowalam gadac.. nie mowie ze taki facet to dla mnie odrazu smiec.. mam takich kumpli bardzo ich szanuje.. nie chodzi o sam fakt chodzenia na solarium ale o typ faceta.. wiesz brwi wyregulowane na maxa, taki wypicowany taki jakis.. niezbyt meski -, jak dla mnie przynajmniej, a porozmawiac to z nim mozna tylko o pierdolach..

masz kolegow smieci ktorych szanujesz? :D

Gość brox89
napislaam ze wlasnie taki facet ala solara to NIE jest dla mnie śmiec odrazu:P szanuje ich za to jacy sa a nie za wyglad;p

Gość ciezko o takich
hah, pewnie sie usmiejecie. dzis spedzilem troche czasu w bibliotece i doszedlem do wniosku ze to prawdziwe lachonarium normalnie. przy moze dosc glupim zalozeniu ze pustaki w czytelni nie przesiaduja powaznie zaweza sie krag potencjalnych kandydatek/ów, a musze przyznac ze bylo na czym oko zawiesic. jak juz tak strasznie chcsz zeby ktos rzucil ci jakies miejsc gdzie ci normalni, to moze sprobuj jakas czytelnie w bydgoszczy, skoro wystawy nie dzialaja.

Gość ddddddddddddddd
faceta z wyregulowanymi brwiami to jeszcze nie widzialam. ja wszytkich moich facetow poznalam na studiach albo w pracy. czyli mieliesmy juz z gory zapewnione to, ze mamy podobne zainteresowania. i to chyba o to chodzi, bo jak juz nie ma o czym gadac to gadamy o....pracy ;D i to jest fajne, chyba dlatego sie tak dobrze rozumiemy.

a widzisz, mi juz na oczy padlo, czas spac ;) 🖐️

Gość brox89
dddddddddddddddd - nie widzialas? zaluj :d no u mnie na studiach wiekszosc tych sympatycznych juz zajeta ;)

Gość ddddddddddddddd
a co z reszta? brzydcy? a co studiujesz?moze idz na jakis mieszany wyklad z innym wydzialem to moze tam ktos sie znajdzie.

Gość ciezko o takich
no cóż brox, odnosze wrazenie zze faktycznie kumatą laska wiec pewnie znjdzie cie ktoś predzej niż ci sie wydaje. gdyby bydgoszcz nie byla tak daleko sam bym cie chcetnie poznal :p pozdrawiam i dobranoc :D

Gość brox89
dziennikarstwo studiuje.. co do innych na roku nie ze sa nieatrakcyjni .. raczej specyficzni tacy moze dziwni troche, niesympatyczni ciezko o takich - dzieki i dobranoc

Ponieważ normę stanowi większość, myślę że na pytanie będące tematem topiku nie musze odpowiadać.

Gość brox89
pytanie w topiku jest retoryczne ;p chcialam uslyszec czy inni tez maja takie problemy ;/ wielbiciel 70b dzieki pozdrawiam rowniez;p

Gość sa normalni faceci
na pewno sa

mam te sama żonke od 19 lat .truskawki posypuje nawozem , wiekszośc cu7krem. no chyba normalny nie jestem