Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Babeczka24

Raz na miesiac krew z noska u 3-y latka-co jest?

Polecane posty

hejka! wszystkie chłopaki w rodzinie mojego męża, maja ten sam problem, przy zmeczeniu, wysiłku albo bez powodu leci im raz na jakiś czas krew z nosa. Niestety mój maluch też to odziedziczył i chociaż raz w miesiacu mu leci krew najczesciej z lewej dziórki, a niedaj Boże jak sie udeży to wtedy na dwie dziórki. :(( Czy ma ktoś podobnie

Mój teść i brat mojego męża mają podobny problem. Obaj zasięgali porad lekarzy i ci nic konkretnego im nie powiedzieli. Mój teść z tego co wiem ma lekkie nadciśnienie ale brat męża nie. Usłyszeli podobno, że mają słabe ścianki naczynek krwionośnych czy coś... Bratu męża jeden z lekarzy zasugerował regularne oddawanie krwi i z tego co mówi ( oddaje już krew dość długo) problem zniknął. Mojemu teściowi takie krwawienie z nosa zdarza się zupełnie bez powodu- bez wysiłku, bez stresu czy jakichś uderzeń, po prostu tak się dzieje. I nikt nie potrafi wytłumaczyć dlaczego póki co. Aha obaj usłyszeli, że mają nadprodukcję krwi- ale czy to możliwe to nie wiem. Dla mnie to brzmi niezbyt fachowo...

Gość juz za pozno na prezenty
z dziÓrka to leci okres jak mozna napisac dziÓrka??????????????????????

już za późno na prezenty- wow, tzn, że tobie z lewej dziUrki w nosie okres leci? Czy tylko wtedy jak napiszesz to przez ó? Już przesadzacie z tą ortografią czasem, każdy może popełnić błąd przecież.

Mój mąż też tak ma. W pracy mu to strasznie przeszkadzało (szybka zmiana ciśnienia-krwotok murowany), więc poszedł do laryngologa i przypalili mu naczynia. Teraz jest lepiej, ale jak jest zmęczony to zdarzy się czasami . No i narzeka, że ma sucho w nosie. Starszą córkę na szczęście chyba ominęły te geny :)

Gość gość
34Hm1lM7AgidLKeNOG2qa3Vr