Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolczatka467

czy gumka w portfelu kobiety jest czymś nie właściwym?

Polecane posty

Gość kolczatka467

właśnie co pomyśleli byście jakbyście zobaczyli prezerwatywę w portfelu dziewczyny? czy to coś nie właściwego? wiem że nie zbyt mądre pytanie ale zależy mi na waszej opinii.

Ja tam noszę :p zostala mi jedna po weekendzie u faceta i nie mialam z nia co zrobić to wlożylam do portfela i tak sobie leży i czeka na następną okazję :p

Jeśli ta "kobieta ma 15 lat, to będę się dziwić ;D Ale jak to normalna dojrzała kobieta, to nie świadczy o niczym złym, wręcz przeciwnie.

Gość kolczatka467
kobieta w tym wypadku ma 21lat i jest mężatka. to nadal nie będzie nic złego? dzięki za odpowiedz :)

Absolutnie nic złego. Dobrze że kobieta jest odpowiedzialna i jeśli nie chce mieć dziecka, to się zabezpiecza. Pzdr :*

Gość facet to ja
za nic nie chciałbym użyć tej gumki, nie wiadomo jak długo ją nosi, w jakiej temperaturze itp. za bardzo bym sie obawiał, że ta guma pęknie wole mieć własne, wiem, że z pewnego źródła, sprawdzone i nie uszkodzone

Gość cala paczka w torebce
to co innego. Ale pojedyncza guma w portfelu...:O jak ktoś już pisał, ja bym sie bała jej uzyć. Na pewno jest wymietolona jak nie wiem co. w każdym razie ja jestem na nie, jeśli chodiz o rpzechowywanie gum w portfelu. Potem się ludzie dziwia, że gumki pękają