Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna mamuśka

podoba wam sie imię Samboja - powiedzcie szczerze, zamierzam tak nazwać córcię

Polecane posty

Gość nowoczesna mamuśka

Gość nie szczymie
:-0

Gość hmmmmmmmm ale o co kaman
??:O

Gość nowoczesna mamuśka
to starepolskie imię jestem w nim zakochana, w skrócie można powiedzieć Samba - chce poznać wasze zdanie

Gość ppppppppppppppppppp
straszne, masakryczne, obleśne, niepowazne, upokarzajace..

Gość mnie sie kojarzy
z samobójstwem :O skad ty takie imie wytrzasnelas???????

Gość łoooooo laaa boga
nie no wszystkie dżesiki i nikole przy tym wymiękają - to dopiero przejeb

Gość ppppppppppppppppppp
Samba – nazwa oprogramowania, przeznaczonego dla serwera plików oraz drukarek, współpracującego z platformą Windows, przeznaczonego dla platformy Linux/Unix i rozpowszechnianego na licencji GNU. Protokół transmisji wykorzystywany przez Sambę i systemy Microsoftu to SMB (ang. Server Message Block), przy czym jako protokół transportowy niższej warstwy używany jest TCP/IP. W Windows protokołem transportowym może być również NetBEUI i IPX, ale w nowszych wersjach TCP/IP jest domyślną opcją. Nazwij tak..dzieci w przedszkolu beda mialy dodatkowy powod do radosci

Gość guglinka
pierwszy raz słyszę o takim imieniu ale nie podoba mi się, nie nadawaj swojemu dziecku takiego imienia,uwierz mi będzie skrzywdzone.To ze cos jest nowoczesne to nie znaczy że fajne.Proszę nie nazywaj tak swojej córki

Gość nowoczesna mamuśka
straszne, masakryczne, obleśne, niepowazne, upokarzajace.. czy możesz mi napisać co w tym jest strasznego masakrycznego obleśnego niepoważnego i upokarzającego skąd wytrzasnęłam? interesuję się literaturą słowiańską, przeczytałam w jednej z książek, na prawde nikomu sie nie podoba? moim zdaniem jest przepiękne i takie kobiece to jakie się wam podobają? kolejne anie, kasie i madzie?

Gość guglinka
skoro Tobie się podoba to nasze zdanie nie ma nic do tego.A kolejna Ania,Kasia,Stasia czy Antosia jest lepsza niz ta Twoja Samboja

Gość ghr dghdtgr t
yyyyyy szczerze mowiac to pierwsze skjarzenie to bylo takie \"some boy\'a\" czyli poznam \"some boy\" jakiegos chlopca:)

Gość jak dobrze że moja dziewczyna
ma na imię Agnieszka

Gość sada
okropne, skrzywdzisz tym swoje dziecko, a dzieci w przedszkolu podstawowce etc beda mialy z kogo sie smiac, co z tego ze to jakies sentymentalne staropolskie imie skoro brzmienie jego jest upokarzajace, nie chcialabym takiego imienia, wolałabym sto razy popularne oklepane imie

W Kolumbii podobno popularne są imiona w stylu Google i Yahoo, może pomyśl, żeby tak nazwać córkę??? Tez ładnie:p Yahoo to raczej do chłopca pasuje, aniżeli do dziewczynki, ale też myślę, że moze być:p

Gość a mnie sie podoba
ja sama nazwałam synka Bożydar - uwielbiam staroporskie imiona:):):):) masz moje poparcie - będzie jedyna w klasie (najprawdopodobniej) będzie indywidualnością

a ty chciałabyś dzieciom w szkole przedstawiać się takim imieniem? Przecierz śmiechem ją zabiją na dzieńdobry:((:O A potem ludziom w pracy, nowopoznanym osobom itd...:O:O

Gość łoooooo laaa boga
o maryjo......kolejna mądra.....jak na niego wołasz? Bożek....? hehe kurde jakby moi rodzice nazywali się Bożydar i Samboja to uciekłabym z domu jakbym tylko spostrzegła jakie to beznadziejne imiona

Gość ktjus
haha na poczatku przeczytalam "samobója" i z tym mi sie kojarzy, z sambójstwem :(

Gość a co wy na ten
a może BOŻYDAR poślubi SAMBONĘ i stworzą jakieś nowe imiona...:)):D

Gość a mnie sie podoba
nie wołam na niego Bożek tylko tak jak ma na imię - Bożydar, nie cierpię skrotów, w mojej rodzinie od zawsze były nietypowe imiona ja sama mam na imię Gertruda

mnie na myśl przychodzą strasznie płytkie rymy do tego imienia Samboja ma w ustach......to już lepiej ...EEE nie wiem ale nie Samboja!

Gość sada
Zauważ ze kazdy kto sie czyms wyróznia a w tym przypadku strasznie dziwnym imieniem, jest posmiewiskiem dla innych(ogolnie) mama chce byc oryginalna w tworzeniu dla dziecka imienia a nie mysli o tym, że ono będzie musiało się wstydzić... nie rób problemów i wymyśl bardziej ludzkie imie bo takie słysze pierwszy raz i moim zdaniem jest smieszne i okrutne