Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam problemme

co kupic tacie pod choinke?

Polecane posty

Go艣膰 mam problemme

nie pije alkoholu, nie oglada meczy, nie grywa w gry komputerowe, nie pali, nie ma typowych meskich zainteresowna (jak i zadnych w ogole), skarpetki dostaje co roku (to samo z rzyrzadami do golenia i swetrami). nie mam normalnie ojecia co wymyslec :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja kupilam
mojemu skorzany portwel bo jego juz sie rozlatuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sarka--Farka
- dobry krymina艂 w twardej oprawie - portfel ze sk贸ry - zestaw krawat贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak jestes nie zalogowany
hmm, no wlasnie. ksiazka raczej nie, bo nie czyta w ogole :O krawatow nie nosi. portfel dosatl na urodziny 馃槶. normalnie chyba kupie mu skarpetki, ale bedzie mu smunto pewnie jak wszysycy fajne prezenty dostaja :(

Udost臋pnij ten post

koszule od sweita tylko nosi. pracuje fizycznie wiec wtopa. nie nosi na codzien garniakow. zestaw do wina np po co? skoro w ogole nie pija> nie mam pojecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Walek Giba艂a
- co艣 do samochodu - dobre wino

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupilam
jak lubi mecze kup mu jakis karnet na nie

Udost臋pnij ten post

samochod prawie zawsze mu myje bo lubie ;) do kina mamy okolo 60 km, wiec nie wiem czy zechce mu sie jechac, karte rybacka - wcae go to nie zainteresuje. cholera! jak to trudno kupic cos komu, co praktycznie calymi dniami tylko praca i dom bez zainteresowna. normalnie porazka!

Udost臋pnij ten post

a ile ma lat w ogole?? jak juz troche starszy jest to moze jakis biowital czy cos w tym stylu??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Walek Giba艂a
to go podpytaj i gitara

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kupon
ja uwa偶am, 偶e najlepszym prezentem jest czas. Tylko trzeba to poda膰 w jakiej艣 formie - ja daj臋 mycie samochodu, bo nie ma na to nigdy czasy i nie lubi, a 偶e ja mieszkam na drugim ko艅cu kraju to si臋 pewnie ucieszy z wizyt :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupilam
a moze kup mu ajkis fajny organizer z kalendarzem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Walek Giba艂a
a jaki ma zaw贸d i co robi ??

Udost臋pnij ten post

no pytalam, to zawsze sie usmiecha i mowi, ze on nic nie potrzebuje :O:O ma 55 lat, ale to nie jest typowy dziadek. jest zywotny i ruchliwy, z syropku by sie obrazil ;)

Udost臋pnij ten post

pracuje fizycznie w fabryce. cos tam przykreca i te pe ;) dojezdza rowerkiem do pracy. bo ma blisko. kalendraz nie jest mu potrzebny bo nie ma zadnych spraw do zapisania :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja kupon
napisz pi臋kne zaproszenie na ca艂odniow膮 wycieczk臋 - mo偶e jest jakie艣 miejsce, kt贸re lubi? Zapro艣 do restauracji albo co....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja kupilam
to moze kup mu torbe na rower zeby mogl schowac potrzebne rzeczy.moj tata uwielbia jezdzic rowerem i wiem ze takie cos bardzo mu sie przydaje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Walek Giba艂a
o w艂a艣nie , sakwa rowerowa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stylowy
a co powiesz na "zestaw dla ojca 2009":D?? podpisujesz tak paczuszke a w srodku playboy lub inna gazeta dla mezczyzn, piwo ale nie koniecznie ale jesli juz to jakies lepsze, kapcie musza byc:D jakis film lub plyta z muzyka mozna zaniedbac jesli fundusze sa skromne:D pasek i chyba wiecie po co:D:D oraz krawat:D mozna dodawac jeszcze cos od siebie i cos odrzucac ale postaraj sie zeby byly 3 rzeczy w paczce:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ce33wds4
Ja proponuj臋 do prezentu dorzuci膰 tak膮 koszulk臋 http://www.megakoszulki.pl/Najlepszy,tata,na,swiecie,1,T-shirt-p955.html Specjalnie si臋 nie wykosztujesz, a gwarantuj臋 Ci, 偶e taki prezent b臋dzie dla Twojego taty znacznie cenniejszy, bo poczuje si臋 doceniony :) Drobny gest, a zrobi mu si臋 mi艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o kur.. hahahahahahhahahaaaa
gdzie wy temat taki znalezliscie? co tam 5 lat tatulek na prezent poczeka ale sie doczeka :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milciak
poprostu masakra jakia艣 nie wiem co kupi膰 tacie mam ma艂o kieszonkowych w tym momencie i chyba duzo nie uzbieram pliss prorad藕cie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobaczcie sobie wszyscy t膮 stronk臋: http://tyi4.pl/r/G32ddd , Ka偶dy na 艣wi臋ta mo偶ne zgarn膮膰 na niej iPhone :) Polecam, dowiedzia艂am si臋 od tym od kole偶anki kt贸ra sama ma iphone :D Ja mojemu tacie dam te偶 w艂a艣nie telefon bo to jest super prezent

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zobaczcie sobie wszyscy t膮 stronk臋: http://tyi4.pl/r/G32ddd , Ka偶dy na 艣wi臋ta mo偶ne zgarn膮膰 na niej iPhone :) Polecam, dowiedzia艂am si臋 od tym od kole偶anki kt贸ra sama ma iphone :D Ja mojemu tacie dam te偶 w艂a艣nie telefon bo to jest super prezent.

Udost臋pnij ten post