Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antywielbicielka

Czy was też krew zalewa? z cyklu święta i radio

Polecane posty

Gość antywielbicielka

co roku wham to standard, last christmas w różnych wersjach, brrrr od samego myślenia mam gęsią skórkę, mariah carey - all i need for christmas.... cliff richards czy może nie on ze swoim christmas time, no i do tego cała polska śmietanka w rozkosznie idiotycznych piosenkach dzyń, dzyń, dzyń, anieli się weselą, sianko pachnie, trzódka radośnie stuka kopytkami i ogólnie jest tak piknie, ze aż płakać się chce, a moze i wyć o pomstę do nieba! A w tym roku NOWOŚĆ!!! która wbiła mi nóż między żebra i za każdym razem wykręca go w niemożliwy sposób - FEEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tortura nad torturami - gdy choinka jest...lalalalalalal, piotr kupicha głosem kastrata umila mi kolejne święta, aż tęsknię za wham:-o ktoś napisze: po co wiec słuchasz radia? chętnie bym je roztrzaskała tyle, że nie jestem sama, praca jak to praca, kolektyw, w którym wszyscy jako zgodne stado robią to co większosć, na mój protest nikt nie reaguje, bo wszystkim się to podoba:-o święta i radio to dla mnie koszmar, nie mówiąc już o tym, ze codziennie po pracy wychodzę z mózgiem upchanym tym świątecznie muzycznym chłamem i kiczem i za cholerę nie mogę się tego ze łba pozbyć:-o czy są tu jeszcze takie stwory jak ja???

Gość Amira Amira
Jakbym słyszała Jehówkę ode mnie z pracy :O

Gość zwolnij sie

Gość antywielbicielka
hehe chyba źle mnie zrozumiałaś, ja nie mam nic przeciwko kolędom, ale przeciwko idiotyzmom, nie chce mi sie tu wklejać tytułów i analizować poszczególne teksty tych uTWORÓW, ale to jest jakieś straszne dno:-o ja marzę, by w radiu ktoś wreszcie sięgnął po jakąś tradyzcyjną kolędę, ale nie kupicha, nie kozidrak, nie reszta tych wyjców!!!!!!!!

Gość to idz sobie sluchaj cioty
Turnaua...ten to w ogole dziala mi na nerwy

dzyń, dzyń, dzyń, anieli się weselą, sianko pachnie, trzódka radośnie stuka kopytkami i ogólnie jest tak piknie, ze aż płakać się chce, padłam ze śmiechu :D dlatego nie słucham radia, chociaż kocham last christmas, to polskich pseudo-kolęd nie cierpię :o a feela nienawidzę :o teraz słucham sobie michaela buble i franka sinatry i jest git :classic_cool: ;)

Gość antywielbicielka
zwolnienie nic nie da, wszędzie będzie mnie to prześladować, oczywiście mój protest jest zdeczka przerysowany, bo staram sie jakoś funkcjonować, ale ten feel dziś to mnie po prostu zabił, raz w sklepie, potem u fryzjera, no i w taksówce znów heheheeh a teraz sobie podśpiewuje waląc łbem w klawiature i sama nie mogę wyjść z podziwu nad głupotą tego tekstu....

Gość antywielbicielka
ja tez zaczynam teraz doceniać last christmas, to majstersztyk w porównaniu z polskimi świątecznymi przyśpiewkami, czasem to sobie myślę,ze to jakas obraza dla konesera melomana, no i dla w miarę inteligentnego słuchacza, można to to sobie puszczać do sracza, co by szybciej się wypróżnić:-o

Gość a feela nienawidzę
no tak robal, jestes typowa polka....pewnie na poczatku zachwycalas sie ich pierwszym hitem ale odniesli sukces i trzeba ich z tego powodu zajebac...to takie polskie, a pudelek to w ogole, malo sie nie posra z zazdrosci

Gość manifest listopadowy
najlepsza to jest "ding dong, drzwi otwórz bo, ktoś dzisiaj przyszedł, by w tobie dziecko uścisnąć" ja pierdolę :o :o :o

:D feela nie lubiłam od początku :D a nie moja wina, że cała polska się nich zachwycała a teraz wieszają na nim psy :o ja się na tym pop-gównie od razu poznałam :D

Gość antywielbicielka
no tak, wieszcze się w grobach przekręcają:-o czasem sie zastanawiam czy to jezyk polski czy co???? co do feela, to przykro mi, ale miłości między nami nigdy nie było:-( ten wokal jest wyjątkowo eeee wyjątkowy:-p

Gość antywielbicielka
ziemia-niebo, niebo-ziemia, wszyscy wszystkim ślą życzenia hahaahahhaahah wyparłam feel ze swojej głowy niestety kolejnym hitem:-D o ja nieboga, chyba mnie kara spotyka, za szkalowanie gwiazd polskiej muzyki:-D

Gość chyba się na siebie targnę
PROSZĘ BARDZO, DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Zobacz synku ile gwiazd, Jaki biały wokół świat, Taki dzień nam z nieba spadł, Znów się zaczynają święta... Kiedyś za 20 lat, Usiądziemy znowu tak, Świat się zmieni, ale ja, Będę to pamiętał. Ref: Gdy Wigilia jest, Gdy choinka jest, Żadnych smutków, Tylko wszędzie śnieg, Żadnych smutków tylko wszędzie śnieg... Gdy Wigilia jest, Gdy choinka jest, Żadnych smutków, Tylko wszędzie śnieg, Żadnych smutków tylko wszędzie śnieg... 2. Zobacz synku, to Mikołaj, Ma pocztówek cały stos, Zaraz wejdzie tu przez komin, Spełni pięknych życzeń moc. Podarunków da nam sto, Bo ta noc nadeszła znów, Noc radości Wigilijnej, I spełnienia snów... Ref: Gdy Wigilia jest, Gdy choinka jest, Żadnych smutków, Tylko wszędzie śnieg, Żadnych smutków tylko wszędzie śnieg... Gdy Wigilia jest, Gdy choinka jest, Żadnych smutków, Tylko wszędzie śnieg, Żadnych smutków tylko wszędzie śnieg...

Gość kot w jednym bucie
A u mnie śniegu ni ma:-(

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
a u mnie i śniegu i choinki niet:-(:-(:-(

Gość całkiem trafnie ujęte
:D:D:D antywielbicielko:D