Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hazel123

Po jakim czasie zaczelyscie uprawiac sex z facetem?

Polecane posty

ja mam swoje zasady, zamierzam trzymać się do ślubu, czyli gdzieś do ok.24 roku życia. Mnie to nie kręci by sie puszczać z każdym chłopakiem, którego napotkam. Nie jestem tam jakaś pobożna i nie chodze do kościoła, ale i tak mimo tego, liczy sie dla mnie czystość i symbolika białej sukni ślubnej.

prawiczek >> po co mówiłam? Bo chciałam być z nim szczera, zależało mi na nim i wolałam żeby wiedział. Faceci są czasem zaskakujący:) jakbym nie powiedziała (skłamała że jestem 100% dziewicą) to też by było źle bo zacząłbyś pisać, że kobietom nie można ufać i tak dalej...

do Wyszła z kąpieli: może i... ale do tak kontrowerysjnego tematu musiałam coś dopowiedzieć... od siebie

po dwoch godzinach znajomosci przyszedl do mnie na noc,uprawialismy seks, i tak juz zostalo.

mylisz się, jego to bardzo interesowało. Dość szybko zapytał czy spałam już z kimś, a później ciągle pytał co dokładnie robiłam z poprzednim facetem :) więc byłam szczera, nie opłacało się...

widac masz bardzo waskie horyzonty. niektorzy potrzebuja wiecej czasu,a niektorzy nie. jestem teraz z tym facetem od ponad 10 lat i jestesmy bardzo szczesliwi.

Gość Hazel123
Nie poszłam :) Czytam . Widze ze w moim topicu znalazły sie skrajni obroncy praw mezszcyzzn i ich prawa do dziewic. Szanuje kobiety majace swoje zasady ale nie zasady rodem z sredniowieczne.. jak juz tu ktos napisal. Tak samo nie rozumiem pana prawiczka ktorego bolalaby mysl ze jego kobieta z kims sypiala przed nim.. mysle ze do czasu gdy sie nie zakochasz w kobiecie i po fakcie sie dowiesz ze spala z 5 przed Toba i co...przestaniesz ja kochac?? Przedstawiacie sex w takim swietle jakby bylo to cos zlego cos czego trzeba sie wstydzic i najlepiej udawac ze sie jest dziewica bo nie zechce mnie za zone facet ktory sam spal z 30 kobiet...czy to ma jakis sens..??

Gość na 3 spotkaniu do łózka
OBOWIĄZKOWO jak jest koles cienki to szkoda mojego czasu, seks jest bardzo waznym czynnikiem w związku, jak w nim gra to można myśleć o przysżłości razem jak nie gra to lepiej dac sobie spokój :-) na co czekac 4 lata??? nie rozumiem, choć zalezy co kto ma na mysli jak się chce złapać męża to owszem mozna se poczekac a potem się uzalać a jak sie chce miec partnera i jak seks jest wazny dla kobiety..nie polecam czekac miesiace zeby to sprawdzic czy ten koles wogole ma cos w tej sferze do zaoferowania!! a niestety wiekszosc nie ma nic do zaoferowania kobietom!! w seksie!!

Prawiczek, uważesz że horrory czytasz o życiu seksualnym kobiety? A nie zauważyłeś, że tam jeszcze facet brał udział? Widać każdy widzi w tych historiach, co chce zobaczyc :o

czy ja wiem czy nietakt, nie ma problemu jesli facet chce znać moją przyszłość seksualną, ale niech później nie ma pretensji że była taka a nie inna (choć moja akurat nie była zbyt bujna). Tak jak napisała Hazel - nie róbcie z seksu czegoś obrzydliwego, niemoralnego i zakazanego bo to bzdura, kobiety również maja potrzeby seksualne, może im się ktoś podobać i mogą mieć na kogoś "ochotę". Mówicie o tym tak, jakby tylko faceci mieli prawo do seksu a kobiety powinny cichutko siedzieć w domu i robić na drutach czekając aż przyszli mężowie się wyszaleją...

Wyć po nocach - bez przsady? Ludzie wy to nie macie chyba w życiu prawdziwych problemów... jak ktoś umiera albo nie ma co do garnka włożyć - to jest problem do płakania do poduszki :o Ale takie błahe problemy się docenia dopiero, jak się po dupie dostanie, czego wam oczywiście nie życzę.

prawiczku, musisz się nauczyć nie oceniać wartości kobiety po ilości partnerów (bez przesady oczywiście, nie mówimy o rekordowych liczbach), nie każda niedziewica jest puszczalska. Znam dziewice, które wypowiadają się o seksie w taki sposób, że na miejscu jakiegokolwiek faceta poważnie zastanowiłabym się nad bliższą znajomością z nimi. Teksty w stylu "chciałabym się już jebać z kimś, moja pizda potrzebuje jakiegoś fiuta". Przyznam że taki tekst (usłyszany od osoby którą widziałam pierwszy raz na oczy) był dużym zaskoczeniem mimo moich dość liberalnych poglądów na temat seksu. Nie wiem, czy taka dziewica jest wartościowa...

to nie było żartobliwe, siedziałam z nimi na jednej "babskiej imprezie", którą zdominowały swoim wulgarnym zachowaniem i właśnie takimi tekstami. No ale może faktycznie byście do siebie pasowali skoro Twoje słownictwo też takie jest...

tylko że jest równica między "puszczaniem się" a uprawianiem seksu z osobą z którą jest się w związku, dlatego nie rozumiem czasem czemu masz takie rygorystyczne poglądy :)

Gość Hazel123
Prawiczek..chyba zostales jedynym takim okazem na tym swiecie. Ile masz lat jelsi mozna wiedziec?

Gość Hazel123
prawiczek i kropka... Nigdy nie spotkales kobiety w ktorej moglbys sie zakochac... lub takiej z ktora chociazby moglbys przezyc pierwszy raz?

Gość goya 007
ja poznalam mojego meza 3 lata wczesniej, a zrobilismy to po 4 miesiacach chodzenia ze soba, to moj jedyny ;) i tak juz musi zostac ;)

"jak bym poznal niedziewice to bym wolal, zeby ona tez obolewala nad tym, ze jestem prawiczkiem, zeby ja to denerwowalo." Prwiczku masz to jak w banku (i to takim, który nie upadnie):) będzie ubolewała nad tym, że ciebie denerwuje jej przeszłość bo forma utyskiwania jest nie do zniesienia

Zalezy czy jest się młoda kobietą? dziewczyną? dziewicą? czy dojrzałą kobietą? Ja jestem dojrzałą kobieta i w ostatnim aktualnym związku (poważnym) poszłam na 3 randce :P

Z moim obecnym najpierw się przespałam, a dopiero po tym fakcie zaczęliśmy być razem ;) Ale my się znaliśmy długo, więc mieliśmy taki gorący wstęp przed czymś, co trwa do dzisiaj. Jakoś nigdy nie wpłynęło to na jego ocenę mojej osoby. Pytałam ;P

Prawiczku chodzi o formę przedstawiania twojej fobii (bo to nie jest tylko pogląd lecz w Twoim wydaniu to obsesja) to, że np. ja nie uznaję wizyt w agencji za coś normalnego, nigdy nie korzystalem ani nie mam zamiaru - to nie znaczy, że muszę o tym mówić bez przerwy jak o problemie życiowym Chcesz dziewicę i kropka.

Wiem, bo czytałam jak się chwaliłeś, jakiego używasz słownictwa w towarzystkie... dotyczącego seksu i nie tylko. Powiem Ci, że żadna porządna dziewczyna by się nie zadała z kimś kto mówi sobie w pogadance z koleżkami słów ruchać, rżnąć :o I widać jakoś tych dziewic nie przyciągasz, więc coś w tym jest......

Dla ułatwienia zadania znalezienia kobiety z którą będziesz uprawiałten wymarzony seks i przy okazji dziewicy - zmień sobie nick na mój:D Szukam dziury w całym - chętnej dziewicy. Prawa autorskie masz gratis:)

\"bycie grzecznym i swietym to nie jest moj cel w zyciu\" więc czemu wymagasz tego od kobiety?