Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwany gosciu

czy sa tu jakies ladne kobiety na forum?

Polecane posty

ostatni sprawiedliwy🖐️, a pod jakim nikiem wcześniej pisałeś:P Odnośnie topicu niestety padł:(, ale i tak mimo że większosc osób była za czarna bielizną ja i tak postawiłam no swoim i noszę czerwoną. Ostatnio nawet kupiłam brązowy staniczek - całakiem całkiem fajny

Gość cwany gosciu
dziewczyny odleglosc nie ma znaczenia bo mam sportowa bryke;) bede bral cie, w aucie....:) taki maly job:P

Tusi---> pod tym na "N" ale tu nie napisze:) I tak jak Ci pisałem abyć nosiła to w czym Tobie wygodnie:) a brązowy tez super:) Tak sobie z nudów weszłaś czy będziesz tu czasami??

Gość Sratatatatatatatatata
cwany gosciu hahaha twoje teksty mnie rozbrajaja!:D ale mylisz sie biedaku bardzo sie mylisz:D po prostu miazdze dwie grupy : niedorostkow i psow:D ty zaliczasz sie do tej pierwszej wiec przykro mi ...bękarcie ;):D

Gość cwany gosciu
tusi raczej malo sie tu udzielam lubie poczytac jak inni pisza, czasem komentowalem ale zawsze na pomaranczowo. Tusi a ty jaki mialas nick poprzednio? bo ja kojarze takie nicki jak: wkurzona zona, klaudka, ike , sissy, tamari, wysmiewczyni chociaz ona na pomaranczowo, ona, v33, sami, kobieta w czerwonym berecie, imperia i pare innych

\'\'n\'\'?:(Chodzi o telewizję ,,n\'\':P Żaruję, ale nie pamiętam Twojego niku, ale jak to u mnie bywa bedę myslała intensywnie i przypomne sobie. Wpadam tu często prawie codzienni. Miałam tygodniową przerwę, miałam strasznego doła nie ważne z jakiego powodu.

Gość cwany gosciu
cwany gosciu hahaha twoje teksty mnie rozbrajaja! ale mylisz sie biedaku bardzo sie mylisz po prostu miazdze dwie grupy : niedorostkow i psow ty zaliczasz sie do tej pierwszej wiec przykro mi ...bękarcie sluchaj lala szukaj szczecia gdzie indziej bo tu nic nie wychaczysz, przykro mi:O jak chcialbym rotwilera to bym sobie go kupil a ja szukam kobiety ladnej delikatnej seksowne a z tego co prezentujesz soba to widze ze nie lapiesz sie w moich kategoriach. Zaloz kaganiec i opusc to forum :)

Gość cwany gosciu
wez czlowieku traf na taka, nic tylko kaganiec powinna nosic:P

Gość cwany gosciu
tusi ja mam wrazenie ze ty jestes wlasnie taka sliczna delikatna kobietka:) Bije od ciebie kobiecosc i delikatnosc. Oczywiscie nie musisz odrazu foty mi dawac tak bylem ciekawy jak wygladaj kobietki z forum:)

ostatni sprawiedliwy- dziękuję bardzo mi miło🌼, napewno jeszcze nie raz ze sobą poklikamy:)

Gość cwany gosciu
Tusi--> mam nadzieje ze się spotkamy tu jeszcze bo miło się z Tobą pisało... a konkurencja nie spi:P

Gość wyłączona
"bo ja kojarze takie nicki jak: wkurzona zona, klaudka, ike , sissy, tamari, wysmiewczyni chociaz ona na pomaranczowo, ona, v33, sami, kobieta w czerwonym berecie, imperia" Wiedziałam że właśnie te nicki padną. Kafeteria jest bardzo przewidywalna

Gość cwany gosciu
tusi opisze Cie tak pobieznie a ty powiedz czy sie zgadza ok? Lubie czasami pobawic sie w taka zgadywanke.

Gość cwany gosciu
no chyba na te nicki najczesciej mozna sie natknac, jest jeszcze par ektore kojarze ale te sa chyba takie najbardziej rzucajac esie w oczy.

,,tusi ja mam wrazenie ze ty jestes wlasnie taka sliczna delikatna kobietka Bije od ciebie kobiecosc i delikatnosc. Oczywiscie nie musisz odrazu foty mi dawac tak bylem ciekawy jak wygladaj kobietki z forum \'\' Hmm, nie będe nic pisac bo mógłbyś sie rozczarować:P No może śliczna nie jestem ale ładna tak a co do delikatności to róznie bywa:P

Gość cwany gosciu
to co opisac Cie a ty powiesz czy chociaz troche sie zgadza?

cwany gościu- pisz śmiało, zobaczymy co tam w Twojej główce sie kryje:P

Gość cwany gosciu
sprawiedliwy co znaczy ze nochala mam? to sa te perelki forumowe? kwidziales ich foty?

ostatni- bede czekać , tylko pod jakim nikiem będziesz:P

Gość cwany gosciu
tusi a wiec zaczynam: jestes delikatnej budowy ciala, drobniutka kobieta wlosy do ramion albo jasny braz albo blond jasniutki. Nosek taki troche zadarty i maly, usta takie dziobkowate jak japonki robily sobie taki malunek przez sam srodek. Zgrabna sylwetka o kobiecych ksztaltach. Delikatna kobieta i delikatnym slicznym usmiechu. Cera oliwkowa oczy niebieskie lub zielone duze.

Gość wyłączona
Nie trzeba widzieć wystarczy poczytac co piszą o nich w różnych miejscach ci co widzieli a są tu tacy ktorzy widzieli prawie wszytkie te rzucajace się w oczy

Gość cwany gosciu
cwany---> wymieniłęś najcięższe do zdobycia tyle powiem z tego co wiem o to ciekawe. fajne dziewczyny chociaz nie wszystkie z nich. A mozesz tak z wlasnych obserwacji napisac cos o nich. Czywarto w ogole wdawac sie w jakies glebsze dyskusje z nimi. Moze ktos napisze moze byc nawet na pomaranczowo.

Gość cwany gosciu
Nie trzeba widzieć wystarczy poczytac co piszą o nich w różnych miejscach ci co widzieli a są tu tacy ktorzy widzieli prawie wszytkie te rzucajace się w oczy a ktora najladniejsza ? a tak moze opiszecie mi pobierzenie ktora widzieliscie i w jakim jest typie mniej wiecej:)