Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwany gosciu

czy sa tu jakies ladne kobiety na forum?

Polecane posty

Gość ziimmma
tak dziewczęta to fan bikejek, także strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny, kiedy to don dresso:D przyodzieje na Wasze "drobniutkie stopeczki" białego kozaczka:D

\"a ja szukam nie dosc ze ladnej to i inteligentnej kobiety.\" O!... a na co ci taka? :D Mówiłeś, że nie do seksu, więc ładna nie musi być a z poziomu twoich tekstów wynika, że do rozmowy także nie Pamela jest niezła:p i ma tę zaletę, ze zgodzi się na wszsytko i nie będzie niczego od ciebie wymagać spoglądając ci głęboko w oczy z rozkładówki Playboya :p

Izolda to izolda...Złoty jest kochany.... Inteligentny... A autor moze cos soba zaprezentuje

"Mówiłeœ, że nie do seksu, więc ładna nie musi być" nie no czymœ musi przyciagnšć oko :P "Pamela jest niezła i ma tę zaletę, ze zgodzi się na wszsytko i nie będzie niczego od ciebie wymagać spoglšdajšc ci głęboko w oczy z rozkładówki Playboya" ;) :D ja tam polecam www.between-legs.com ;) ;) do wyboru, do koloru ;)

do autora: są oczywiscie - sam fotki widzialem i na pewno niejedna jest autentyczna...

Złoty jasne.. Tymbardziej że mam powody...:* :) Autor... Poszukiwany żywy lub martwy....:)

Gość cwany gosc
dobra jestem

Gość cwany gosc
gdzie te ladne kobiety z foprum bo nie widzialem jeszcze zadnej, a pyskate ze szok ale uroda to zapewne nie grzesza:P

Gość cwany gosc
a tak na malym marginesie dziewczyny wy macie straszny zal do tych od bialych kozaczkow bo faceci leca na nie, jesli zpaytacie faceta czy mu sie podoba taka lal w bialych kozaczkach no to jajsne ze powie ze tak i tu was sciska zlosc.

Gość cwany gosciu
tak tak wszyscy mowia ze nie leca a jak stanie taka to gacie w dol leca odrazu:) Nie nie zdzialalem bo tu jakies agresywne te kobiety. No co maja widac zal o te kozaki:P

Gość cwany gosciu
kobietki nie ma sie co obrazac tylko kozaki na nogi, mini w kratke i jedziemy z tym koksem:P

Gość cwany gosciu
niewdzwiedz a dlaczego wolisz czarne? Bo Panie na forum nie lubia czy ze ktos strone www. bialekozaczki.pl zalozyl?

brat... tez wole u kobiety czarne kozaki albo w jakim innym ciemnym kolorze... białe to do remizy - obciach niezły :P

niewdzwiedz a dlaczego wolisz czarne? Bo Panie na forum nie lubia czy ze ktos strone www. bialekozaczki.pl zalozyl po prostu rzecz gustu ... wole jak moja kobieta smiga w czarnych ...lepiej mi sie kojarza :P a powaznie to po prostu łatwiej chyba jej skomponowac obuwie w takim kolorze z jej duza garderoba która posiada :P

Gość cwany gosciu
mi sie podobaja biale , czarne i inne kolory. Nie ma znaczenia jakie kozaki ma dziewczyna pod warunkiem ze cala reszta jest dopasowana i elegancka. A biale skorkowe kozaczki bardziej w w takim delikatnym bezu i jasne ubrania sa sliczne. Niektorzy myla obciachowe baile plstikowe kozaki ale takie plastiki to i czerni sa obciachowe.

Gość Są ładne kobiety na forum
ale tutaj nikogo nie szukają.