Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwany gosciu

czy sa tu jakies ladne kobiety na forum?

Polecane posty

powiedzmy że kilka rzeczy sie zgadza, a mianowicie włosy do ramion, jasny brąz:), nos prawda :Pzadarty. Zgrabna sylwetka o kobiecych kształtach(długo na nia pracowałam). Cera oliwkowa, oczy zielone no i delikatny uśmiech:)

Gość ziimmma
tusi a wiec zaczynam: jestes delikatnej budowy ciala, drobniutka kobieta wlosy do ramion albo jasny braz albo blond jasniutki. Nosek taki troche zadarty i maly, usta takie dziobkowate jak japonki robily sobie taki malunek przez sam srodek. Zgrabna sylwetka o kobiecych ksztaltach. Delikatna kobieta i delikatnym slicznym usmiechu. Cera oliwkowa oczy niebieskie lub zielone duze. hahah:D Ty po prosotu opisałeś jakiś swój ideał.. brakuje tylko obwodu w kostce i nadgarsku:D ale i tak najlepsze js tto polączenie oliwkowej cery i blond włosów:o

Gość piękne są
i zawsze były

Gość cwany gosciu
tusi sloneczko i jak? trafilem choc troche?

Gość cwany gosciu
Tusi no to jestes moim idealem. A ile slicznosci ma latek i mniej wiecej skad jest?

Gość ziimmma
ciumciurumcium.. wszystko zdrabniacie? :o

Gość cwany gosciu
a dlaczego blon wlosy nie ida w parze z oliwkowa cera? Moja kolezanka wlasnie tak wygladala i bylo to sliczne zestawienie:)

Gość wyłączona
cwany Nie pytaj która najladniejsza tylko którą ten ktoś by wybrał gdyby mogł bo wtedy masz komplet, wygląd i to jaka jest . Zgadza się ze na malolata bez sprytu wyglądasz

Gość cwany gosciu
zimna nie czepiaj sie szczegolow

Gość ziimmma
bo albo wlosy ma o za duzo tonow rozjasnione albo ma za ciemny podklad na facjacie:o

Gość ziimmma
to nie szczgół, tylko przeslanka do wniosku, ze jestescie pipami :o

Gość cwany gosciu
nie ktora najladniejsza bo kazdemu moze odpowiadac inny charakter. ja lubie delikatne kobiety wa wielu lubi takie jak np. ta sratatatatatat czy jakos tak. a urode to mniej wiecej faceci cenia tak samo. Oj kobiety nigdy nie zrozumieja meskich wyborow

nie zdradze mojego wieku, ale do emerytury jeszcze daleko, tak więc nie licz na to że będę Cie sponsorować:P

cwany gosciu - a ty jakbyś był taki 'nie bazyl' to nie szukał byś dziewczyny na forum :O ...sam siebie oszukujesz i myślisz, że nas też oszukasz. phi.

Gość cwany gosciu
zimna a ty ktora uwazasz za ladna takim damskim okiem, czy chciala bys wygladac jak ktoras z nich?

Gość cwany gosciu
tusi myslalem ze sie dogadamy co do utrzymywania:P

Gość ale te nicki co wymieniles
to raczej nie sa mimozy, tylko ostre babki, przynajmniej wiekszosc z nich.. sam nie wiesz czego chcesz

Gość cwany gosciu
a ty jakbyś był taki 'nie bazyl' to nie szukał byś dziewczyny na forum wlasciwie nie szukam, ale niektore tutaj zainteresowaly mnie wiec jestem ciakaw jak wygladaja. A tez nie uwazam zeby to zle miejsce bylo jak czlowieknie ma czasu wyjsc do ludzi. Wole tutaj niz na portalach randkowych bo tam same lodziary i blachary sie lansuja wiec odpada.

Gość cwany gosciu
ja nie szukam mimozy tylko kobiety kobiecej a ze kobieta ma wlasne zdanie to nie znaczy ze jest nie kobieca. wlasnie podoba mi sie jak kobieta potrafi sie odgrysc i postawic na swoim.

Gość ziimmma
mnie nie interesuja kobiety i nie zamierzam ich tu oceniac, podajac nicki. wiekszosc jest po prostu przecietna, zreszta co mozna powiedziec o wygladzie z jednej fotki? jedne pokazuja podrasowane, pozowane, inne jakies "przypadkowe", jedna moze byc fotogeniczna druga nie... a przed zabieraniem się za kobiety, idz poszukac męskosci w lodówce:P

Gość wyłączona
"to raczej nie sa mimozy, tylko ostre babki" No wlasnie to są zdecydowane silne babki które wiedzą czego chcą a nie delikantne i zagubione kruszynki. Wykluczasz się.

Gość cwany gosciu
trzeba odbebnic robote nie:P a do ludzi nie bardzo mam czas wyjsc. nie mowie ze nw realu tez sie nie rozgladam. Ale jeszcze nie wpadla mi w oko ta jedyna wiec moze tu mi wpadnie. bo wbrew pozorom to wcale nie jest latwe znalesc ta jedyna bo w tym caly jest ambarast zeby dwoje chcialo na raz. A mi jakos nie wszystkie sie podobaja inie chodzi o wyglad bo moze byc ladna atrakcyjna ale cos mi sie nie podoba i tyle. A czasem wpada mi w oko dzieczyna zupelnie zwyczajna ale dla mnie nie tuzinkowa.

Gość cwany gosciu
dobra a ktora z nich jest najbardziej bojowa?