Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwany gosciu

czy sa tu jakies ladne kobiety na forum?

Polecane posty

Gość cwany gosciu
ja tez jestem ładna, tylko mam trochę wystającą górną szczęke. Bedzie przeszkadzac podczas robienia lodzika Jakby to powiedziec, nie interesuja mnie Panie obciagary ze tak powiem.

Gość cwany gosciu
dobra faceci to ktora wg. was najladniejsza? skoro same sie wstydza to moze wy osadzicie.

cwany gosciu, ale "mówiłam", że dla wybranych ;) tak hurtowo to wiesz ... :P poobserwuj sobie jeszcze trochę, podyskutuj tu i tam, wybierz jakąć i rozpracuj :D - jesli będziesz interesujący i zawadiacko pociągając, to pewnie dostaniesz fotę "wybranki", jesli nie, to znaczy, ze jesteś kipeściuchny ;)

Gość cwany gosciu
mam nadzieje że moja scenka nie będzie przeszkadzać scenka nie ale odor ktory sie z niej wydobywa raczej tak:O

Gość Sratatatatatatatatata
a co to?!:P jakis gnoj 14,15 letni dostal sie na forum i szuka szczescia?:P bo takie teksty smierdza mi gimnazjalista :D :-O do ksiazek wypierdalaj bękarcie!:D

Gość cwany gosciu
przecież nie bedę obciągać tylko ssać o widze tu gwiazde na foru:) a na krajowce probowalas juz swoich sil czy dopiero zaczynasz?

"Klaudki nie widziałęm ale i tak ślicznie wygląda i pięknie sięuśmiecha" lubię nietuzinkowych komplemenciarzy :)

Gość cwany gosciu
a co to?! jakis gnoj 14,15 letni dostal sie na forum i szuka szczescia? bo takie teksty smierdza mi gimnazjalista do ksiazek wypie**alaj bękarcie! jesli to do mnie to odpadasz mala, jestes za wulgarna i za agresywna. No i pewnie lubisz pejcze i inne bzdury. Coz zle trafilas:O twojej foty nie chce.

Gość cwany gosciu
niektore to rzeczywiscie jakies tapeciary spod ciemnej gwiazdy:O

Gość cwany gosciu
sprawiedliwy dawaj te nicki to sobie pogadam z dziewczynami:) moze wyciagne ktoras na kolacje. Sledzilem niektore topiki i jestem ciekaw czy tak samo interesujaca maj powierzchownosc jak i wnetrze;)

Gość Sratatatatatatatatata
cwany gosciu hahaha dziecko!:D poogladaj sobie zdjecia ale w ksiazce od historii albo polskiego bo na inne jestes jeszcze za maly :D uwazaj bo jeszcze sperma przeleci ci do mozgu i egzamin gimnazjalny zawalisz :D ps rodzice powinni odlaczyc ci internet bo jeszcze cie uprowadza na jakims spotkaniu :Dzamiast cycastego paszczura przyjdzie paru szkopmenow i cie do burdelu w bylym NRD wywioza hahaha:D

Gość cwany gosciu
nie nie niechodzi mi o poogladanie kobitek na fotach tylko o zobaczenie niektorych kobiet z forum bo ich wypowiedzi i opinie na rozne tematy zdarzylem juz poznac. a teraz jestem ciekaw powierzchownosci. No i jak cos kobitki to znam was juz troche z nickow i jesli ktoras pokaze fote to napisze jej jak sobie ja wyobrazalem, bo mam juz pewne wyobrazenia na temat wygladu co poniektorych.

Piszesz że śledziłeś niektóre topiki, a o tusi słyszałeś:P:)

Gość cwany gosciu
cwany gosciu hahaha dziecko! poogladaj sobie zdjecia ale w ksiazce od historii albo polskiego bo na inne jestes jeszcze za maly uwazaj bo jeszcze sperma przeleci ci do mozgu i egzamin gimnazjalny zawalisz ps rodzice powinni odlaczyc ci internet bo jeszcze cie uprowadza na jakims spotkaniu zamiast cycastego paszczura przyjdzie paru szkopmenow i cie do burdelu w bylym NRD wywioza hahaha widze ze ciebie nikt jeszcze porzadnie nie przeruchal i stad ta agresja, coz ja nie jestem zainteresowany i pewnie stad ta agresja:P Nic moze znajdziesz kiedys chetnego:) No tak odrzucona kobieta .....

Gość cwany gosciu
tusi nie, przykro mi ale nie.

cwany gosciu, oczywiście sama osobowośc niewiele Ci powie o konkretach z wyglądu kobiety, ale ... dość często idzie ona w parze z fizycznością. Można się spokojnie domyslic, jakim typem babki jest niejadna stąd tylko po tym, jaki ma sposób bycia, poglądy, podejście do wielu spraw i doświadczenia (te "wyraziste" zawsze coś tam o sobie zdradzają). Są faceci, którzy świetnie wyłapują takie kobiety, bo umieją jakoś podświadomie je oceniać w ten sposób, są i tacy, dla których to jest czarna magia i nic im to nie daje :) to taka luźna refleksja ;)