Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajnaaaaa

przyjaciolka mojego chlopaka wstawila sobie zdjecie na nk, na ktorym on...

Polecane posty

ja bym zrobila tak jak napisala MOJA DROGA, madra babka swoja droga przepisalabym jej tekst kropka w kropke i tak bym to zostawila na gg czy gdziekolwiek, byleby tylko sie dowiedzial, co ty czujesz...wtedy prawdy sie dowiesz

Gość Moja Droga...
lentilka Dziekuje:-) Do autorki-zaczyna go tlumaczyc tym, ze Ty tez masz kolege, ze tez sie czasami spotykasz...Ale nie robisz z nim takich fotek, nie chodzi o zazdrosc, chodzi o szacunek do Ciebie!Kazda kobieta czula by sie tak jak Ty czujesz sie teraz, nie wazne czy ma 15lat czy tez 40!Z samego szacunku do Ciebie powinien zareagowac na ta fotke, to ludzka i normalna rzecz ze bedziesz sie czula ponizona i na drugim miejscu, tym bardziej, ze widza to zdjecie Wasi wspolni znajomi...Tak sie poprostu nie robi bedac w zwiazku, nie wypada i tyle. Jej o to chodzilo, zeby tym zdjeciem Ciebie ponizyc, a on jako Twoj chlopak, powien jej dac porzadna zjebke. Sorki, ze niesklanie pisze, ale pakuje sie miedzy czasie;-)

Gość hjkhj
AUTORKO!! znajdź sobie kolegę lub spróbuj sie jakos bardziej zaprzyjaźnić z obecnym. Twój facet np "Kochanie, idziemy dzisiaj do kina??" Ty "O sorry, ale już się umówiłam z X" Twój facet "(wieeeelkie oczy) yyy" Też niech beda smiechy, chichy, pizza i te sprawy. Po pierwsze - twój obecny poczuje sie zazdrosny, a po drugie - ty zyskasz przyjaciela no i fajnie spedzisz czas:) powodzenia

tez prawda, dla przyjaciela tez trzeba miec czas inaczej przyjazn umiera...z tymze u Twojego chlopaka to widac ze tam az przyjazn rozkwita....niestety

Gość karolajnaaaaaaaaaaa
u nich nie rozkiwita, bo jest wciaz na tym samym zaawasowanym poziomie... za bardzo zaawansowany

Gość sweater
Karolino, nie nakręcaj się. Być może wszyscy, którzy Ci radzą mają rację, być może nie. Faceci, to specyficzny gatunek. Często nie bardzo jarzą, co się dzieje dookoła. Pewnie mu się podoba, że ta dziewczyna się nim interesuje, a Ty jesteś wyrozumiała. Ich spotkania mogą nic wiekiego dla niego nie znaczyć. Po prostu przyjaźń. Ja mam i miałam przyjaciół-mężczyzn od wielu lat (jeden ok. 10 lat) i NIC oprócz przyjaźni między nami nie ma. Z drugiej strony radzę Ci uważać na tą panienkę, bo ona może między wami nabruździć, a facet nadal będzie nieświadomy. No i trochę nieciekawie, że ona mu się podoba...Nie wyobrażam sobie także czegoś takiego, że Ty będziesz mu kazała wybierać pomiędzy Wami, podczas, gdy jesteście w związku 2 miesiące :-o

Gość karolajnaaaaaaaaa
sweater...tez nie wyobrazam sobie, zebym kazala mu wybierc, uwazam, ze to nie fair, tymbardziej na tym etapie i gdy (mam nadzieje) nic sie nie stało... na przetrzymanie tez go brac nie bede, po co? mam sie obrazac, nie odzywa, a on sie nie domysli nawet o co chodzi..to nie ma sensu...

Gość karolajnaaaaaaaa
otoz pogadalm z nim, na poczatku nie widzialm problemu, jego kolejny komentarz "oj no co" ja jebie :o na zywo bym mu przypierdolila :o tradycyjnie zmienil temat, pytal co robilam i czemu sie caly dzien nie odzywlam, ale tym razem nie dalam za wygrana powie tej przyjaciolce, ze ma wykasowac to zdjecie,a potem,ze myslalam, ze sie nie wkurze, bo dla niego XXXX to prawie jak piter (jego najlepszy przyjaciel) :o Wesloych swiat kochane...

Gość karolajnaaaaaaaa
ma byc powie tej przyjaciolce, ze ma wykasowac to zdjecie,a potem powiedzial ,ze myslal, ze sie nie wkurze, bo dla niego XXXX to prawie jak piter (jego najlepszy przyjaciel)

Gość karolajnaaaaaaaa
buahahhah :D Tobie to przede wszystkim wesloych swiat :D

Gość karolajnaaaaaaaa
pwoiedzial zeby skaskowala i juz to zrobila

Gość karolajnaaaaaaaa
a mnie dalej przykro...

Nie dziwie sie. Naruszyl Twoje zaufanie i zasial ziarno niepewnosci. Hmmm i zapewne uznal sprawe za zamknieta ;) sama musisz postanowic co robic.. I co Ci popowiada intuicja.

Gość iksss
przyjaciolka twoejgo faceta to albo jego była albo przyszla dziewczyna.

Gość karolajnaaaaaaaa
meczylo mnie to dalej, wiec mu powiedzialam co czuje.. w sumie sie zgodzil, przyznal racje, przeprosil, jemu tez jest glupio, obiecal, ze wiecej sie tak nie zachowa, wie jakich bledow nie popelniac pytalajm tez o nia, twierdzi, ze to tylko kolezanka, i ona na pewno nie chciala nas sklocic, i kiedys mu sie podobala co teraz?