Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek20

JAK OSZUKAĆ TEST CIĄżOWY

Polecane posty

Gość Marek20

Myśle że moja dziewczyna mnie oszukuje mowi mi że jest w ciąży i nawet widziałem jak robiła test kóry pokazał że jest w ciąży ale nie byłem przy tym jak sikała mogła tam czegoś dosypać??? Nic nie było by dziwnego gdyby nie to że nie mogła zajśc w ciąże bo zawsze sprawdzam prezerwaywy

Gość nie-wiadro
Po pierwsze prezerwatywa nie daje 100% pewności.Blisko 100% ale jednak zdarzają się przypadki. Po drugie test działa na odpow. składnik moczu pojawiający się w ciąży i nie da się go wprowadzić sztucznie, ...ale można pokazać komuś cudzy przecież test...Koleżanki, która jest w ciąży...Ale nie zależnie od prawdy, twoja dziewczyna na pewno wolałaby usłyszęc teraz od ciebie słowa otuchy i zapewnienie, że jej nie zostawisz a nie podejrzenie że cię oszukuje. Bądż facetem! Jak się kochasz, muisisz się liczyć z konsekwencjami

Gość andora
To albo prezerwatywy miałeś ażurowe, albo przytrafiło wam się ciurlać bez gumki (nawet chwileczkę), albo ktoś inny maczał interes w tym temacie (ale o to chyba swojej kochanej nie podejrzewasz)... Niczego nie mogła dosypać, bo nie ma żadnego magicznego proszku, po którym test wychodzi pozytywnie.

Gość Nowinkaaaaaaa
Powiem ci z wlasnego doswiadczenia ze wpadki sie zdazaja i to czesto nawet jak uzywasz gumek. Gumki daja przeciez tylko 99.9% i zawsze ktos sie musi znalezc w tej grupie 0.1%. Wiec wez sie w garsc i idz do dziewczyny bo teraz to ona ciebie potrzebuje a podejrzenia to sobie schowaj do kieszeni. Umiales z nia sypiac to teraz musisz umiec zachowac sie jak facet.

Gość nelusia:)
witam skoro dziewczyna Cie niby oszukuje to popros ja abyscie zrobili test z krwi BHG on jest 100% i go nie da sie oszukac...zycze powodzenia

gratulacje tatuśku!!! Przygotuj się na zmienianie pieluch :-D i nieprzespane noce...:-D

Gość 505
prezerwatywa to zaledwie 97%. tak więc Tatuśku, dobrego życzę ;)

Gość Kiszonka
Moze jego dziewczyna to jedna z tych agentek ze strzykawkami ktore polują na zuzyte gumki w koszu na smieci i robia inseminacje made in home.

Gość grrrttt
kiszonka - zuzyte gumki w smietnikach ????? :-0 :-0 :-0 Fuj Co do testu to : 1.mogła pozyczyc test od kolezanki, udac ze robi go w łazience i wyjsc z pozytywnym wynikiem Wstyd się przyznać do znajomej , ale moja kolezanka tak własnie chciała wkręcic chłopaka .Tylko to podobno miał byc zart .Pozyczyła test od kolezanki :-0 2.Ewentualnie mogła poprosic cięzarną kolezankę ( wczesna ciąza ) o próbke moczu i w łazience zakropliła test - ale to tez chore i nienormalne :-0 3.Test robiła naprawde , jest w ciązy , a ty widocznie jej nie kochasz i ją tylko wykorzystywałś :-0

Ciekawa jestem, kto i po co wyciąga tematy sprzed dwóch lat?