Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość men macho

kobietki czy podoba wam sie mężczyzna..

Polecane posty

Gość men macho

który jest dobrze zbudowany. nie jejst jakiś wielki, jak normalny facet ale wyrzeźbiony. i czy bardziej pasuje wam z ładną sylwetką a brzydszy, czy ładny ale nie wyrzeźbiony(nie gruby). bo zastanawiam się czy iść na siłownię

Gość od samegoi rana...
dla mnie wazne jest to co ma w glowie, co z tego ze ma miesnie, ladnie wyrzezbiony jak idiota

Gość men macho
no właśnie nie chodzi mi o pakerów, koksów czy jak im tam. bardziej o faceta który w ubraniu nie wyróżnia sie niczym, bo nie jest wielki ale ma dobrze widoczne mięśnie. zamiast daszku na ptaka, ma kaloryfer na brzuchu, kwestie tego co w głowie nie bierzcie pod uwagę. no i nie zakładajcie że trochę brzydszy to od razu "ciężko przystojny".

kurcze mi sie wydaje ze to rzecz gustu ;) sam chyba powinieneś wiedzieć jak ma wygladac Twoje ciało, jak Tobie sie podoba ;) ja np nie patrze tak bardzo na miesnie itd, wazniejsze zeby czyms mnie przyciągnal ;] no i mial cos w glowie oczywiscie :)

Gość men macho
myślałem że trochę wiecej Pań siewypowie

ładny ale nie wyrzeźbiony ale jak jestem na plaży to na ciało zwróce uwage...bo na codzien panowie raczej nie chodza bez koszulek chociaz w sumie ciezko stwierdzic...bo jak acet ma ładne ciało ..to jest to takie ..mhmhmmhmhmmh:D

Gość dojrzałakobieta
Charakter to inna sprawa, chłopak pyta o wygląd. Nie da się tak odpowiedzieć. Wszystko zależy jaka twarz i jaka figura. Ja lubię umięśnionych facetów, nie lubie lakoryfera na brzuchu, tylko bardziej przypakowanych ale twarz też jest ważna. Jednak chyba gdybym miała wybierać to wybrałabym ładnie ciało a brzydszą twarz. Jak najbardziej idź na ta siłownię, każdemu sie przyda.

Gość oczywiście że
wyrzeźbiony jest ładniejszy

Gość Questtt
Każda pani wypowiada się, że nieważne jak wygląda, ważniejsze jest by był inteligentny. Tylko do kogoś brzydkiego nawet nie podejdziecie, odnosze wrażenie, że wypowiedzi są odwrotnością prawdy

Gość stara panna z kotem25
my sie podoba kazdy co spodnie nosi - ale ja jestem zdesperowana stara panna

Gość znawczynii
wyrzeźbiony lepszy przynajmniej w łóżku

jasne, że wyrzeźbiony jest lepszy, co to w ogóle za pytanie. A facet może być zajebiście inteligentny, a jak jest brzydki i gruby to i tak nie pójdę z nim do łóżka :) ale wyrzeźbiony nie może być utożsamiany z zajebisty w łóżku :)

Questtt to kwetia gustu ;) facet wygladajacy idealnie dla jednej kobiety może być brzydalem dla drugiej i na odwrót :P

spodobałam się kiedyś koledze przyjaciółki - facet ciacho jakich mało... ale przy bliższym poznaniu okazało się, że jest kretynem - nie potrafił nawet ładnie sklecić złożonego zdania, nie miał taktu, miał głupi śmiech - i to go definitywnie przekreśliło

"bo zastanawiam się czy iść na siłownię " nie zastanawiaj sie tylko zrob cos w koncu:) Skoro , jak sam pisales, nie chodzi Ci o pakerow to idz na silownie,troche popracuj nad swoim wygladem...skoro zastanawiasz sie czy isc na silownie to cos nie podoba Ci sie w sobie :P Jak bedziesz nadal zastanawial sie czy isc na silke czy nie to......nim sie obejrzysz mozesz zostac dziadkiem hehehehe

Chyba tak jest niestety, że jak zwraca się na kogos uwagę to np. facet musi miec to coś. A jesli jeszcze fajnie z nim się rozmawia to ogólnie jest super :P Jak dla mnie to nie musi być gabarytowo szeroki, ale musi miec "to coś" ;) Może miec tez zarost, taki "dwudniow"y... :D

Najważniejsze jest to, czy facet idzie do siłowni dla siebie czy dla kogoś innego. W tym drugim przypadku - prędzej czy później i tak zrezygnuje z ćwiczeń i w rezultacie daszek pozostanie :P

Gość men macho
nie jestem spasiony, miał bym się z czego wyrzeźbić, ale jeżeli mam być postrzegany jako kawał tępego buca to nie potrzebuję tego.

Gość men macho
biegam 4-5 razy w tygodniu więc spoko;)

"ale jeżeli mam być postrzegany jako kawał tępego buca to nie potrzebuję tego." to po *uj pytasz sie czy isc na silke czy nie??:/ albo idziesz albo nie...poza tym roznie sa ludzie, rozne gusta:) Badz soba :)

a kto powiedział, że każdy umięśniony facet to buc??? Może być miły, sympatyczny chłopak, który o siebie dba. A na siłownię idź, żeby zadbać o zdrowie i trochę się poruszać, a nie, żeby świecić kaloryferem na basenie :O

Gość men macho
pytam właśnie po to, aby się przekonać czy tak nie będę postrzegany.

Gość men macho
a kaloryfer to zawsze chciałem mieć, nie dla kogos tylko dla siebie. tylko głupio wygląda ładny brzuch a reszta kupa!

Gość men macho
ps. ramiona wezmę pod uwage:)