Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to u was

do kiedy dziecko jezdzi w gondoli ?

Polecane posty

Gość jak to u was

Gość do lionne
jaki masz wózek, że woziłaś dziecko w spacerówce już od grudnia??? jestem ciekawa, bo sama mam dziecko sierpniowe i pomimo, że jest teraz w miarę ciepło jak na grudzień to jakoś nie wyobrażam sobie takiego malca włożyć do spacerówki

wiesz mamy PegPerego Pliko P3 czyli 3 w jednym; moja corcia urodzila sie duza bo 4,4 kg i szybko bylo jej ciasno w gondoli, poza tym denerwowala sie bo wolala byc w pozycji pollezacej i sie rozgladac:) takze szybko przesiadla sie do fotelika samochodowego, ktory naklada sie na wozek; ubieralam ja w kombinezon a jak bylo bardziej zimno to przykrywalam dodatkowo kocykiem, czasem zakladalam takze oslonke przeciwdeszczowa, dodatkowo ociepla i chroni od wiatru i mozna sobie wychodzic na mroz mysle jednak ze jesli ubierzesz porzadnie dziecko, przykryjesz+ ewentualnie oslonka to i spacerowka bedzie dobra:) oslonka ma tez dodatkowy plus, kiedy jest chlapa chroni przed rozbryzgami sniegu i wody spod kol samochodow; tak nam sie raz przydarzylo ze ja bylam ochlapana od stop do glow i plaszcz do czyszczenia, a Zosia w jasnym kombinezonie suchutka:)

Gość Princpolo chyba dopiero
a nie już;) w porównaniu z lionne, to "dopiero";)

Princpolo chyba dopiero -- :) Wcześniej nie było sensu gdyż krótko mówiąc wiaterek cholernie wiał :D

4 mce. Dlugi weekend majowy byl juz w spacerowce :) No ale nam naprawde pogoda sprzyjala :D

Gość jak to w gondoli
a kto bedzie wioslowal ___?

Gość do lionne
ma 5 mies i nosi 86 ? cos mi nie pasuje kiedy było/56/ 62/68/74 ?

Gość do lionne
hihi doczytałam ur sie 2007

Gość siaba22
moja jeżdziła do 6,5 miesiąca, ale to zalezy od dziecka i od wózka oczywiście... wydaje mi się że na zime moze byc gorzej bo jednak więcej ubranek dziecko ma na sobie, stos kocyków do tego i robi sie ciasno...teraz spacerówki robią takie że rozjładają sie na płasko, poza tym do tego są często ciepłe śpirowki wiec mysle że nie ma co na siłe dziecka upychac w gondolce...pozdrawiam

U mnie gondola ma 78 cm (wewnątrz), dziecko już ok 65 cm i 3,5 miesiąca. pewnie pojeździ jeszcze góra miesiąc i przekładam do spacerówy (na leżąco, póki co).

ja przy obojgu miałam uniwersal, żadnych gondol były duże, obszerne, mieścił się gruby śpiwór i jeszcze był luz te gondole teraz takie maleńkie robią, że 5 miesięczne dziecko jest ściśnięte jak śledź i na długość się nie mieści poza tym w tym wieku to już nie chce jeździć zupełnie na płasko a jak miały roczek to przeprowadziłam do parasolki i już

Moja w gondoli jeżdziła do 3,5 miesiąca bo potem się nie mieściła dziś skończy równe 6 miesięcy:) i jeżdzi w pozycji pół leżącej:) poza tym uważam by maluszek jak najdłużej sobie leżał w wóźiu tak jest lepiej dla jego kręgosłupa:)

Gość gość
Moje bliźniaczki ( Mirelka i Klementynka 3 miesiące) jak i starszy synek ( Jeremi 4 lata) jeździli w gondoli 1,5 miesiąca. Potem kładłam ich w fotelik przypięty do stelarza. Niedługo z dziewczynami idziemy do spacerówki.